Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çok Acil Yardım

roket adam

Öne çıkan mesajlar

Abi deliricem. Yeminle deliricem.

Bilişim suçlarında ifademizi alan elemanın tavsiyesi üzerine diğer suçlanan arkadaşımla beraber bahsi geçen okula, o hocayla görüşmeye gittik. Özellikle arkadaşım için endişelendiğimden ("bu saatten sonra okula gelmem ama gelirsem de ne olur bilinmez..." mesajının sahibi) bütün gururumuzu bilmemneyimizi ayaklar altına sermek üzere kapıda bıraktık.

Açtı ağzını yumdu gözünü. SİZE HAKKIMI HELAL ETMİYORUM, SİZ ADAM EDEMEDİĞİM ÇOK AZ ÖĞRENCİLERİMDENSİNİZ, DAVA AÇMAK TA ZOR, GİDİP MİLYON TANE DİLEKÇE VERDİM, NEYSE Kİ TANIDIKLAR VAR, SAVCILIKTA EMNİYETTE HER YERDE TANIDIKLARIM VAR, ŞİMDİ BUNLAR ÜNİVERSİTENİZE DE GİDECEK, YAPTIĞINIZI ORADA DA ÖDEYECEKSİNİZ, HEPSİNİ. KOCAM GÖRDÜ O ZORLADI BENİ DAVA AÇMAYA YOKSA BEN AFFEDİYORDUM, KOCAMI TUTMASAN F.... (site sahibi gözüken) İN EVİNE GİDECEKTİ, KONUŞACAKTI, ZOR TUTTUM. SİZİ Bİ GÖRSE NELER YAPAR BİLİNMEZ şeklinde saydı.

Hocam, dedim. Benimle derdiniz nedir. Ben başarılı bir öğrenciydim, kimseyle ne tartıştım ne kavga ettim, hiç bir hoca da böyle bir şey diyemez bana dedim. Hiç bir hocaya saygısızlık yapmadım bu okulda falan dedim. Zamanında derste telefonum çaldı diye hem bizzat sizden hem de bütün sınıftan özür dileyen ben değil miyim dedim. YOK O ZAMAN ONLARI KİM YAZDI diyor. E dedim hocam bana yöneltilen suçlama şu tehditmiş dedim: "ayrıca kendisi sıkı bir ekşi sözlük takipçisidir. bir gün onunla ilgili bir başlık açacağım sdfs görsün bakalım sdfkjhs" HAYIR SİZ BENİ YENİ ÖĞRENCİLERİME KÖTÜLEMİŞSİNİZ, BENİM YENİ ÖĞRENCİLERİM BENİ KORUMAYA ÇALIŞMIŞ, SİZ YOK OLMAZ ÖYLE OLAMAZ DEMİŞSİNİZ 600 ÖĞRENCİM VAR HEPSİ BENİ SEVİYOR Bİ SİZ İŞTE BENİ KÖTÜLEDİNİZ, Bİ TANESİ KÖTÜ DÜŞÜNSE ZARARIMI TAZMİN EDİCEKSİNİZ falan diyor hala. Hocam ben zaten sözlük yazarıyım, istesem açardım demek gafletinde bulundum, direkt niyetini döktü ortaya: "E O ZAMAN AÇARDIM DAVAMI ÇATIR ÇATIR ALIRIM PARAMI"

LİSEDE NE İŞİNİZ VAR, NİYE YAZDINIZ ONU, MANTIKLI Bİ İNSAN LİSEDEN SONRA ÜNİVERSİTEYE BAŞLAMIŞIN BIRAK LİSEYİ ARTIK. BEN HATIRLAMIYORDUM BİLE ÜNİVERSİTE ZAMANLARINDA LİSEMİ dedi ki hak verdiğim çok az noktadan biri.

SİZİN SORUNUNUZ ARKADAŞLARINIZLA ARANIZ ÇOK İYİYDİ, AŞIRI BİR KENETLENME VARDI, HOCALARA CEPHE ALIYORDUNUZ DALGA GEÇİYORDUNUZ diyor. E diyorum hocam ne yanlış yaptım. Nedir yani sorun. Yok cevap. Yanlışım elbet ki olmuştur ama özür dilemesini de bildim diyorum. Yok sen hakaretler yazdın iftiralar attın cart curt. E HOCAM diyorum, ATTIĞIM MESAJ ŞU: "ayrıca kendisi sıkı bir ekşi sözlük takipçisidir. bir gün onunla ilgili bir başlık açacağım sdfs görsün bakalım sdfkjhs" BURADA NE HAKARET NE İFTİRA VAR diyorum, bir şeyler saçmalamaya konuyu değiştirmeye devam ediyor.

Sonuçta hocam uzlaşma dilekçesi imzaladık biz, siz uzlaşmayı düşünüyor musunuz dedim, BEN DE UZLAŞMAMA DİLEKÇESİ İMZALADIM dedi, peki hocam dedim ayrıldık.

Bariz bir biçimde olay şu, yazılanlara dellenmiş, avukata göstermiş nereden dava açılır hangileri süründürülür , neresi para eder diye, bi ikimizin mesajı herhalde suç unsuru, diğer sinirini de bizden çıkartıyor, diğer mesajları da bana kitliyor.

Deliricem yemin ediyorum. Kadın ayak üstü ağzımıza sıçtığı yetmediği gibi, üstü kapalı olarak kocası üzerinden ve "TANIDIKLARIM VAR" "ÜNİ YAŞAMINIZ BİTER" diye tehdit etti, göz göre göre. Ve lanet olsun ki yanımızda başka kimse yoktu, ah ulan nasıl bir mallık benimki de. Bir hocayı çağırmıştım o da şimdi taraf gözükmeyeyim, sonra konuşayım daha inandırıcı olur diye gelmedi anasını satayım.

Bok yoluna gidiyorum açık ve net, allah kahretsin yani. Böyle boktan bi sebepten mahkemeyle, o kadınla uğraşmak beni delirtiyor, yemin ediyorum kafayı yiyeceğim en sonunda.

Diğer yandan aşırı bir aile baskısı da var, bizim ailenin polisle mahkemeyle şimdiye kadar hiç işi olmadı, öyle temiz. Bi ben varım işte. Başlarda annem babam pek ciddiye almıyordu "olur mu lan sdf" falan diye ama şimdi yavaştan olay ciddiye bindi. Babam, annem, kardeşim ve amcam dışında kimse bilmiyor olayı ve HEPSİ şu anda "GİT ÖZÜR DİLE AYANI YALA SUÇLUSUN HOCA TEHDİT EDLİR Mİ" modunda. Suçlu falan değilim diye bağırıyorum suratlarına. Anasını satayım destek olacak ta kimse yok sanki. OFF bee.

iyi wot düzdüm şuraya da.
Sosyal ağlarda paylaş

Lanet olsun bir de o arkadaşım var işte, başka kimse yoktu.
Aklıma sövüyorum şu an. Ben diğer hocayı belki şikayetçi olan kişi "AMANEY BENİ TEHDİT EDİYOLAR:((" yapar diye istemiştim, kadın bizi tehdit etti.

Şimdi arkadaşın annesi falan olay yerine intikal ediyormuş, bakalım ne olacak. Şikayetini geri çekmezse ciddi ciddi avukat falan bulmam gerekecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Vay vay vay ...

"Telefonla tehdit aliyoruz, tehdit eden kisi su anda asagida" diye polisi aradigimizda "kisi evinize girmeye calismazsa birsey yapamayiz" diyen polisler degil mi bu sizi alip goturmeye calisan ?

Bir ise yarayacagini bilsem ilgili merciye "bu is su sekilde olmali" seklinde iddiali bir mail atma dusuncesindeyim ama "senden mi ogrenicez lan"a donecek is diye korkmaktayim.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Lanet olsun bir de o arkadaşım var işte, başka kimse yoktu.
Aklıma sövüyorum şu an. Ben diğer hocayı belki şikayetçi olan kişi "AMANEY BENİ TEHDİT EDİYOLAR:((" yapar diye istemiştim, kadın bizi tehdit etti.

Şimdi arkadaşın annesi falan olay yerine intikal ediyormuş, bakalım ne olacak. Şikayetini geri çekmezse ciddi ciddi avukat falan bulmam gerekecek.

siz iki kişiyseniz sen de karşı dava aç direk. Arkadaşın sana tanıklık yapabilir, bana bu lafı dedi de.. Üniversite yaşantını bitiririm senin dedi de..
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an çok kararsızım ne yapabileceğimi bilmiyorum. Biraz üzerinde oturup düşüneceğim. Ettiği laflar az buz laflar değil kesinlikle. Üstü kapalı tehditler savurdu bariz, kocam gelip alırdı konuşurdu sizle yapacağını bilirdi de, benim de tanıdıklarım var savcılıkta poliste de, üniversiteye de bunlar hep fakslanıcak üniversite hayatınız bitecek falan da sıktı bayağı. O arkadaşım da soruşturmanın içinde olduğundan "bozacının şahidi şıracı" olayına girebilir açacağımız karşı dava.

Di, sanırım olayı biraz yanlış anlamışsın abi. İlk durumda site sahibi gözüken arkadaşın evine gidip bilgisayarları topladılar. Şüpheli gözüken ben ve diğer arkadaşın evine de geldiler sadece tebligat yaptılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yav bir şey olmaz bu kadar korma.

Lise olduğu için hocalar höt dese öğrenciler tırsıyor hemen, üniversiteye girince afallıyorsun.

Evet açsın davasını, tanıdığın varsa siz de avukat tutun.

Kolay mı birinin öğrenim hayatını bu kadar kolay bitirmek?

Daha 1 ay kadar önce okudla Adnan Hocacılar etkinlik yapmaya kalktılar, gittin motorcu bunlar, dinle alakaları yok diye bağırdık çağırdık. Dekan geldi soruşturma açacağım size, ne gerekiyorsa yapacağım vs. diye tehdit etti. Öğrendik ki kaynamış gitmiş soruşturma.

Ayrıca internette ne konuşmalar, ne hakaretler dönüyor kimseye bir şey yapılmıyor başbaşakn dışında.

Hocanıza karşı saygıyı elden bırakmayın ama böyle umudunuzu da yitirmeyin. Adalet tek taraflı çalışmıyor, bir şey olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis anlamadim abicim. Polise "adam seni kesmeden elimizden bisey gelmez" dedirtecek yargi sisteminin internet'te yer alan forum icin bilgisayar goturmesi kadar salakca birsey yok.

Oturduklari yerden tespit edebilecekleri hersey icin hamallik yapip bir is yapilmis gibi gosteriyorlar da ortada birsey yok.

Bu arada yakindaki bir adliyeye gidip baroya cikip yardim isteyin. Ucretsiz olarak yardim alabilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

bence de kadın sıkmış sallamış biraz gibi geliyor, sonuçta asıl yazıyı yazan siz değilsiniz, siz de siliyorsunuz.. 2. olarak çok ta büyük bir tehtid göremiyorum ayrıca "ekşi zölüğe yazı yazarım".. ne oluyormuş yazı yazınca yani :) ayrıca ne yazıyorsun, hakaret davası bile açılamaz bence buna "öğretmenimiz meleğin tekidir" yazcaksın belki de ;) bence hiç bişi çıkmaz, boş yere öğretmen parasını harcıyor, sizin de zamanınızı çalıyor gibi geldi bana.. ama sizi gayet tehtid etmiş, siz de gayet dava açabilirsiniz.. tabi bozacının şahidi şıracı durumu olur o ayrı konu..
Sosyal ağlarda paylaş

Bence hiç avukat bilmemne tutma. Eğer yazdıkların, burada söylediklerinden ibaretse, ortada ''tehdit'' falan yok. Diyelim ki ekşide başlık açıp, hakkında olumsuz şeyler yazacaktın, e hakarete girmediği sürece, değil ekşi sözlükte, tüm medyada Atatürk dahil, başbakan, cumhurbaşkanı dahil herkes hakkında olumsuz eleştiri yapılabiliyor ki, açmamışsın bile öyle bir başlık.

Okuduğun üniversiteye bana böyle böyle demişti, ühü diye başvuruda bulunsa, millet k.yla güler, hiç kaygılanama. O.D.T.Ü de doçent çok yakınım hakkında da ekşide olumlu ya da olumsuz yorumlar var, ne olacak ki?...Ekşide kimler hakkında ne yazılar var. Hakaret, tehdit v.s. içermediği sürece ne ekşi ne de yazarı için yasal bir uygulamada bulunulamaz, ha kimileri, hakaret v.s. olmadığı halde, en fazla, bu platformda ismimin geçmesini istemiyorum der, o durumda da hakkında yazılanlar, kaldırılır sanırım (emin değilim).

Kadın koskoca bir kompleks abidesiymiş, hiç birşey yapamaz. Belli ki hırsını alamamış, hala bir takım şeylerle korkutmaya çalışıyor seni. Hiç korkma. Avukata gerek yok, çık mahkemeye çatır çatır savun kendini. (Evsahibiyle sorunu olan bir tanıdığım, yapmıştı bunu. Karşı tarafın avukatı olmasına karşın, bizimki avukatsız kazanmıştı davayı)

Önce hiçbir suçun olmadığını kafanda bir güzel netleştir sonra da çok saygılı, çok akılcı ve açıklayıcı, yalnızca konunun özüne yönelik, kafa karıştırıcı ayrıntıların olmadığı bir savunma hazırla.

Çok komik geliyor tüm bunlar bana. İnsanı nelerle uğraştırıyorlar. Ne biçim bir vakit kaybı ve gereksiz stres nedeni. Şunu bir atlat, sonrasında içinden gelirse manevi tazminat davası açarsın, ama hiç değmez bu tür küçük insanlar için daha çok vakit kaybına ve stres ortamına. Tekrar geçmiş olsun. Şöyle bir GÜÜÜÜÇÇÇÇÇ BENDEEEE moduna gir, GOOOOOOOO...... =)

Bir de paticikte sürüyle hukuçu ya da hukuk öğrencisi var bildiğim, onlarla da bağlantı kursana. (Tam emin olmasam da ilk aklıma gelenler; law, sanırım apis ya da nicki a ile başlayan bir pati, antimode de hukuk öğr. sanırım) Kolay gelsin tekrar...
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim ilginiz için.

Bugün benden sonra arkadaşımın annesi benim annemi de arayıp gitmiş bizden habersiz. Arkadaşım dediğim diğer tehdit içerikli cümleyi yazan eleman. Kadın resmen mahvetmiş elemanın annesini. En sonunda çocuğunuzu iyi takip edin, facebooktan resimlerine baktım içki içiyor falan bile demiş. (Arkadaşımın ailesi muhafazakar sayılacak bir aile) E annesi de bir şey diyemiyor çünkü onun durum çok daha vahim. Hakim karşısında yüzde doksan haksız çünkü. Ağlayacak duruma gelmiş resmen.
Neyse ki bizimkine fazla bulaşmamış. Ona fazla kızgın değilim demiş benim hakkımda, 2 hafta sonra sınavlar var bir daha gelin diye de zarf atmış anneme. Karşılıklı biraz diş bilemişler o kadar (tanıdıklar var diyordu ya, alttan yavaştan o ayarı vermiş bizimki de işte)

Ama delirdiğim konu bu değil. Kadın öyle enteresan bir tip ki, burada amacı bizim suçluluğumuzu kanıtlamak falan değil, tamamen kendi ego deposunu fullemek. Özür diliyorsun, böyle bıyık altından gülmeler, ahaha gördünüz mü lan tarzı bakışlar falan. Haklı olduğunu söylüyorsun, aynı hareketler. AŞIRI derecede kompleksli ve problemli kesinlikle.

Onun eline koz vermekle çok ciddi hata ettik. Hadi ben yine yırtarım mahkemede de ama arkadaşım için üzülüyorum açıkçası.
Ayrıca umarım olay yargıya taşınır diyorum artık, iyi niyeti bu derecede suistimal eden, "AHAHA GÖRÜYONUZ MU ÖZÜR DİLİYOLAR" modunda kendini tanrı ilan eden bir insan daha hayatımda görmedim.
Allah, Helm ya da Cons hepinizi korusun diyorum böyle insanlardan. Bi insan kompleksliyse, uzaklaşmak lazım. Ama hem kompleksli, hem de bilinçliyse kaçmak lazım direkt onu öğrendim ben.
Bakalım olay yargıya taşınacak mı yoksa iki gün sonra karşımıza çıkıp "MERHABA ÇOCUKLAR BEN SİZİ AFFETTİM" deyip alkışlarla ayaklarına kapanmamızı mı bekleyecek merak ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Amaç, sizi korkutup, gözdağı verip ego tatmini yapmak bence. Diğer arkadaşını bilemiyorum da senin hiç suçun yok gibi görünüyor. Örn, bir gazeteci bir basın toplantısında, diyelim Tayyip'e, ''şu şu icraatiniz de şölle de bir şeyler var (negatif bişiler dio adam), ben de bunları kamuoyu ile paylaşmayı düşünüyor olmam nedeniyle, yarın gazetemde konu hakkındaki düşüncelerimi yazacağım''

E tehdit mi oluyor şimdi bu?

@ pekaziz, tepemize başbakan diye konanları da var. Eleştiri, mizah kaldırabilme olayı mesleğe bakmıyor ne yazık ki. Ama ne var? Bu yapıdaki kişiler yetkili bir makamda iseler, kompleks tatmin amaçlı, karşı tarafı mağdur edici aktiviteleri, rahatlıkla uygulamaya koyabiliyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Şu an çok kararsızım ne yapabileceğimi bilmiyorum. Biraz üzerinde oturup düşüneceğim. Ettiği laflar az buz laflar değil kesinlikle. Üstü kapalı tehditler savurdu bariz, kocam gelip alırdı konuşurdu sizle yapacağını bilirdi de, benim de tanıdıklarım var savcılıkta poliste de, üniversiteye de bunlar hep fakslanıcak üniversite hayatınız bitecek falan da sıktı bayağı. O arkadaşım da soruşturmanın içinde olduğundan "bozacının şahidi şıracı" olayına girebilir açacağımız karşı dava.

Di, sanırım olayı biraz yanlış anlamışsın abi. İlk durumda site sahibi gözüken arkadaşın evine gidip bilgisayarları topladılar. Şüpheli gözüken ben ve diğer arkadaşın evine de geldiler sadece tebligat yaptılar.

abi evine gidin sizde yanınızda arkadaşlarınızla ailenizle fln. aileyi de araya sokun. bakalım kocası ne yapacak, ters hareketinde gidin savcılığa tehdit etti aha şahitleri diin yani. karı belli ki para peşinde, canıma kast etti diye suç duyurusunda bulunun kışkırtın adamı. tırs tırs geri giderler.

olay çok çirkin ama. öğretmen insanın böyle ucuz numaralarla para peşinde koşması çok kötü. sonra 600 ÖĞRENCİM BENİ ÇOK SEVİYOR demesi ayrı bir rezillik. insanın çocuğunu okula göndermeyesi geliyor, daha da çirkinleşiyor böyle hocaları görünce. yazıklar olsun denir başka birşey de denmez. şu konu siz lisedeyken olsaydı ömrü billah mezun olamazdınız yani.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

Teşekkür ederim ilginiz için.

Bugün benden sonra arkadaşımın annesi benim annemi de arayıp gitmiş bizden habersiz. Arkadaşım dediğim diğer tehdit içerikli cümleyi yazan eleman. Kadın resmen mahvetmiş elemanın annesini. En sonunda çocuğunuzu iyi takip edin, facebooktan resimlerine baktım içki içiyor falan bile demiş. (Arkadaşımın ailesi muhafazakar sayılacak bir aile) E annesi de bir şey diyemiyor çünkü onun durum çok daha vahim. Hakim karşısında yüzde doksan haksız çünkü. Ağlayacak duruma gelmiş resmen.
Neyse ki bizimkine fazla bulaşmamış. Ona fazla kızgın değilim demiş benim hakkımda, 2 hafta sonra sınavlar var bir daha gelin diye de zarf atmış anneme. Karşılıklı biraz diş bilemişler o kadar (tanıdıklar var diyordu ya, alttan yavaştan o ayarı vermiş bizimki de işte)

Ama delirdiğim konu bu değil. Kadın öyle enteresan bir tip ki, burada amacı bizim suçluluğumuzu kanıtlamak falan değil, tamamen kendi ego deposunu fullemek. Özür diliyorsun, böyle bıyık altından gülmeler, ahaha gördünüz mü lan tarzı bakışlar falan. Haklı olduğunu söylüyorsun, aynı hareketler. AŞIRI derecede kompleksli ve problemli kesinlikle.

Onun eline koz vermekle çok ciddi hata ettik. Hadi ben yine yırtarım mahkemede de ama arkadaşım için üzülüyorum açıkçası.
Ayrıca umarım olay yargıya taşınır diyorum artık, iyi niyeti bu derecede suistimal eden, "AHAHA GÖRÜYONUZ MU ÖZÜR DİLİYOLAR" modunda kendini tanrı ilan eden bir insan daha hayatımda görmedim.
Allah, Helm ya da Cons hepinizi korusun diyorum böyle insanlardan. Bi insan kompleksliyse, uzaklaşmak lazım. Ama hem kompleksli, hem de bilinçliyse kaçmak lazım direkt onu öğrendim ben.
Bakalım olay yargıya taşınacak mı yoksa iki gün sonra karşımıza çıkıp "MERHABA ÇOCUKLAR BEN SİZİ AFFETTİM" deyip alkışlarla ayaklarına kapanmamızı mı bekleyecek merak ediyorum.

Kusura bakma ama hiç bir platformda çatır çatır kendini savunup arkasında duramayacağın laflar etme. kadının yasal hakkı söz konusu, ha diyorsun ki benim suç kapsamına giren bir durumum yok,o zaman kimsenin ayağına anneni gönderecek kadar aciz durumlar içerisine girme. kimse de acımaz çünkü. çık ifadeni ver, savunmanı yap.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...