Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cep Telefonu

Fly

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
Bi de Ericssonlar için bir yazılım vatrmış, 256 rengi bilmem kaç renge yükseltiyormuş ve menüler hızlanıyormuş, onu nerden bulcam ?? (T310 alırım belki, onun için)
Ayrıca da herkes yok Ericsonlar dandik, hemen bozuluyor falan diyor. Doğru mu ?
[hline]Yaw bi tıklamayın şuna....

[Bu mesaj flyblast tarafından 29 June 2003 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj flyblast tarafından 29 June 2003 14:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nokia 3650..tartışmasız şu anda en iyisi..
Doğubank fiyatı 380$ civarı..
Ama varsa para Siemens'in yeni çıkaracağı smartphone'u bekleyin 1 ay kadar derim..SymbianOS yazılımları '60 series' platformunda yani nokia 7650 ,3650 yazılımları sorunsuz çalışabiliyor ,bu yüzden yazılım desteği sorunu da olmayacak..
Hem görüntü olarak emsalsiz hem de teknik özellikler olarak..

Ben Siemens S55 kullanıyorum.. Almayın..
Sosyal ağlarda paylaş

foto cekmesin ama foto alsın diyosan 7210

bu arada bi arkadas sakın 7250 alma demiş 500kb hafızası var 7650 nin 4.1mb demiş
cok yanılmıs bende var 7250 ve hafızası 5mb den fazla, yani solediginin 10 katı,
su an 4 oyun 1 application 15 resim var ve 4.9mb boş yer var[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi?
=Evet
-Ben pırıl pırıl oldum ya...
Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki:
abajura sıçıyorlar
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ben t68i kullanıyorum, ve her konuda fazlası ile memnunum. illa eksik ararsam (neticede malımı övmek için gelmedim) java desteği yok ve video kalitesinde görüntü falan filan yok. ama tabi aksesuarlarıyla bu dediğim. yani camerasını alırsan (ki garantili alırsan beraber verirler), radyosunu alırsan (buz mavisi süper bir modeli var ufacık, çok tatlı(not: almadım. sadece gördüğümü söylüyorum. bende biraz daha kötü radyosu var). onun dışında temel özelliklerden eksiği yok yani benim farkedeceğim ve bana lazım olan yok. ama ben telefon alırken sadece tipe bakarım ve sonra da temel bir kaç özelliğe. ama tip çok önemli bence. sırf beğenmiyorum diye 2 yıldır telefonumu değiştirmiyordum. 3310'u çok sevmiştim ve kullanıyordum. zevkler muhakkak farklı olabilir ama bence t68i güzel telefon cidden. Almamdaki sebep de bu.[hline]Eğer kalbim seni unutacak kadar adi ise, ellerim onu öldürecek kadar asildir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
flyblast, 25 May 2003 19:56 tarihinde demiş ki:
Bir de renkli ekran dediğim, 2-3 rengi olan ekran (mesela Nokia 3210 mudur nedir, o telefondaki sadece yeşil arkaplan ve siyah metin gibi az rengi olan) değil. Bilgisayar, GameboyColor,Advance,Playstation,vs... gibi renkli diyorum
.

O zaman dısardan (yurt dısından) NOKiA Ngage getirecen Nintendo ile ortak yapım gameboy advance teki tum oyunlar calısıo (pack girisi var sanırım)

Aha budur ===^[hline]>>>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...