Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Şöle renkli ekran, MMS, Wap/Gprs' li bir cep telefonu önerisi olan ?[hline]İşte açıklama !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 7650[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 3650 de aslında çok iyi bir telefon opera ile explroer kullanır gibi geziyorsun interneti ayrıca doom falan oynanıyor..[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Fiyat aralığı söyleseydin keşke.[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Valla 7650 tavsiye ederim. 900 küsür TL, peşin. 3650 yi de alma derim. 1. 7650 den tek farkı video kaydedebilmesi ki 7650 ye de program indirerek bu farkı kapatabiliosun. Ve 7650 nin şekli ve şemali hiç tartışılmaz... Bende 7650 var ve çok memnunum.Gerçekten tavsiye ederim. 7250 yide sakın alma küçük ve güzel ama hafızası 700 küsür kb.7650 ninki 4.1 mb Sony P800 almazsan(çok pahalı gerek yok) 7650 al derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 bende 7210 war ben memnunum walla dogubank 500m[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Max 550 milyon harcarım Ya bi de Ericsson'dan bir telefon önerseniz ??[hline] İşte açıklama !! [Bu mesaj flyblast tarafından 24 May 2003 17:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Nokia nın GPRS'li en ucuz tel.'i hangisi?? ve kaç $[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 6610 al 550 milyon babalar gibi telefon[hline]Anadolu uygarlığın beşiğidir. Evet beşiğidir. Uygarlık orada doğmuştur ama korkarım büyümek için başka yere göçmüştür. - Ludvig Bauhaus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 A3618 120 milyon özellikleri: Saati gösteriyo mesaj atıyo telefon ediliyo gelen telefon alınıyo konuşuluyo alarm kronometre ekran rengi değiştirme melodi programı tuşa basınca ses çıkarma titreşme kafa yarma Bu kadar özelliği olan bi telefon alınmaz da ne yapılır...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 6610 var aradığın özelliklerde 500-550 civarı 3510i var renkli ekran ama MMS yok onda 350 civarı fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 said: karpuz, 24 May 2003 19:42 tarihinde demiş ki: A3618 120 milyon özellikleri: Saati gösteriyo mesaj atıyo telefon ediliyo gelen telefon alınıyo konuşuluyo alarm kronometre ekran rengi değiştirme melodi programı tuşa basınca ses çıkarma titreşme kafa yarma Bu kadar özelliği olan bi telefon alınmaz da ne yapılır...[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] E boşuna mı aldık biz 3618'i. Elbet bir bildiğimiz var. (yalan, para yok)[hline]Ugly women makes us buy beer, Pretty women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KS1empre Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 ehe Samsung R220 derim sadece Wap İçin kullanıcaksan ve renkli ekran istiyosan(Parlement Mavisi) Yok ben MMS'de olsun isterim derse Sony Ericson T68i derim o zaman. R220 350 milyon T68i ise 560 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 T300 nasıl peki ? T68'den 200 küsür daha az numara kaydetmesi ve bluetooth fln olmaması gibi farkları var T68' le. Hangisi daha iyi ? (tel numarası çok önewmli değil, 520 tane tanıdığım yok ki ..) [hline]İşte açıklama !! [Bu mesaj flyblast tarafından 25 May 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bir de renkli ekran dediğim, 2-3 rengi olan ekran (mesela Nokia 3210 mudur nedir, o telefondaki sadece yeşil arkaplan ve siyah metin gibi az rengi olan) değil. Bilgisayar, GameboyColor,Advance,Playstation,vs... gibi renkli diyorum.[hline]İşte açıklama !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: flyblast, 25 May 2003 19:49 tarihinde demiş ki: T300 nasıl peki ? T68'den 200 küsür daha az numara kaydetmesi ve bluetooth fln olmaması gibi farkları var T68' le. Hangisi daha iyi ? (tel numarası çok önewmli değil, 520 tane tanıdığım yok ki ..) [hline]İşte açıklama !! [Bu mesaj flyblast tarafından 25 May 2003 19:51 tarihinde değiştirilmiştir] t300 ü bilmiyorum ama t68 süper gprs den pc me bagladık 4 kb la download ediyordu :) downlink/uplink i baya sağlam görünüşüde güzel[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Prawler, 24 May 2003 10:17 tarihinde demiş ki: opera ile explroer kullanır gibi geziyorsun interneti [hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Opera Series 60 versiyonu ne zaman çıktı..? SymbianOS 7 versiyonunu çalıştırmanın bi yolunu mu buldun yoksa..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 t310 al ben aldım çok iyi telefon yakın tarihte açtığım topiclere aratıp bakabilirsin :) . 430 gayme mmsi var 256 renk ekran bayağı iyi yani bence fiyatına göre[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bende t310 var yeni aldım,kameralı memnunum diyebilirim renkli ekran-gprs-polifonik zil filan var güzel telefon tek handikapı bütün yeni nesil ericssonlarda olan menülerin açılmasının biraz zaman alması t68 den tek farkı bluetooth olmaması sanırım bide kamerası çok dandik yani adam akılllı anlaşılır resim pek çekemiyosun çözünürlüğü çok düşük ben garantili telefon almayı tercih ettiğim için bunu aldım 450 milyon,yoksa tercihim 7650 filan olurdu yani garantisiz de alırım diyosan 7650 al bence[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bence en iyisi bir ipaq alıp GSM jacket bağlamak. Hemen hemen fiyat açısından kafa kafaya geliyor. Hem symbian OS kullanmıyor, yani kısıtlı değil, hem her türlü cep telefonu özelliğine sahip, hemde palm. Tek dezavantajı büyük olması. 7650 falan düşünüyorsan büyüklük senin için sorun olmamalı. İllaki cep telefonu olsun, symbian OS kullansın diyorsan 7650'ye alternatif olarak p800'de düşünebilirsin.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xasf Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 SymbianOS lu cep telefonları konusunda fiyat/performans lideri Nokia 3650, kazara başka telefon almayın derim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 bence belirli bir miktar parayı gözünden çıkardıysan, Nokia 7210 al derim. bence güzel telefon. Ps:5210 felan bence aklından geçirme, almanı tavsiye etmem. ben geçen sene almıştım. şuanda 3.kez çaldırdım. telefon mim'li çıktı walla :) teli aldığımdan beri çaldırmaktan adliyeden çıkamaz oldum ehu.[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaistlinMajere Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 panasonic gd 67 var bence çok hoş olan çok stil çok klas bir telefon(çok ların sayısı benim deçok dikkatimi çekti) bahsetttiğin özelliklerin hepsinin telefonda olduğunu sanıyorum bunların yanında telefonun güzelliği de çok büyük bir avantaj tek dezavantaj telefonun o mouse tipi düğmesinin çok kullanışsız olması hiç istemediğin yerlere kayabiliyor ama onun dışında tavsiyem dir bu da linki Buyrun[hline] With their tanks and their bombs and their bombs and their guns In your head in your head They are dying The Cranberries-Zombie [b]Bi de tıklayın da murada ereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Panasonic GD87 (seksen yedi) en iyi mms li telefon şu anda hem estetik hem süper özellikleri var 900 resim katdedebiliyor hafızasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 3650 vazgeçme bundan nokia... ehe ugh :)[hline]Camelot Knight Avalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar