Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

server durumları

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

yani dikkat ettim özelikle tam 12 de baslıyor. hatta normal bi lag falan degil 15-20 sn spike lar oldu ve en son oyundan da düştüm. ancak canımı sıkan mesela dün gece lage girip oyundan düstügümde patğicige girim dedim direk actı. yurtiçi sitelerde bi sorun gözükmedi yani. belki çıkışlarda bişiler yapıyolardır ne bilim pffft
Sosyal ağlarda paylaş

war-europe said:
Many players have had sporadic or no access to WAR during the day, caused by a router malfunction. Players who connect to WAR via London, Amsterdam or Frankfurt are affected. Repairs are already underway, but we are, as of now, not able to say when full capacity will be restored. We offer our sincere apologies for this and assure you that all is being done to resolve this as soon as possible.
Sosyal ağlarda paylaş

dün gece yani 3. gece yine aynı saat ve dakikada 12:09 da lag spike a girip oyundan düştüm sorası rezalet zaten. evet cok garip 2. gecede aynı olayı yasadıgımda saate bakmıştım 12:09 du:)

birileri bana bir işaret veriyor ama anlayamıyorum. acaba nedir? "yeter lan oynadıgın defol git" mi diyolar acaba...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...