Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Arkadaşlar bu oyunun Multisi için Games for Windows'tan ekleşerek birbirimizi bulmak mümkün mü, mümkünse yapalım dalalım şöyle bi kapışalım yahu acayip keyifli bence 3 saat oynamışım farkında değilim arabaya 4 kişi doluşup rakip takımın üstüne sürmek bi yandan ateş etmek falan acayip aksiyon ve eğlence :) öyle bir ekleme durumu varsa benim Social Club nickim Xynocide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 8mbit bağlantım olmasına rağmen en son lagdan oynayamıyordum,o yüzden bırakmıştım da istanbul'a geldiğimde oynarım bende :) nickim hofirat'tı galiba benimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 singleplayer'ı gayet rahat oynarken mp'de direk "your computer is too slow to play bla bla" diyip atıyor windows live id phyxantar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bir zamanlar vice city için ne taklalar atmıştım multi oynıycam diye :) oynayamamıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 4mbit bağlantım var istanbuldayım gayet lagsız sunucular bulabiliyorum dün mesela 14 kişinin oynadığı bi sunucuya girdim Mafiya Work modundaydı 7'ye 7 gayet güzel akıcı oynadım. ancak henüz 32 kişiyle oynayabilme fırsatı yakalamadım onda lag olurmu bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bunun multisiyle ilgili şu anda en büyük sorun hile yapanların var olması. hile koruması gibi bişey yapmaları lazım ortalık god mode'cu kaynıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar