Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Arkadaşlar bu oyunun Multisi için Games for Windows'tan ekleşerek birbirimizi bulmak mümkün mü, mümkünse yapalım dalalım şöyle bi kapışalım yahu acayip keyifli bence 3 saat oynamışım farkında değilim arabaya 4 kişi doluşup rakip takımın üstüne sürmek bi yandan ateş etmek falan acayip aksiyon ve eğlence :) öyle bir ekleme durumu varsa benim Social Club nickim Xynocide.
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 8mbit bağlantım olmasına rağmen en son lagdan oynayamıyordum,o yüzden bırakmıştım da istanbul'a geldiğimde oynarım bende :) nickim hofirat'tı galiba benimde
Phyxantar Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 singleplayer'ı gayet rahat oynarken mp'de direk "your computer is too slow to play bla bla" diyip atıyor windows live id phyxantar
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bir zamanlar vice city için ne taklalar atmıştım multi oynıycam diye :) oynayamamıştık
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 4mbit bağlantım var istanbuldayım gayet lagsız sunucular bulabiliyorum dün mesela 14 kişinin oynadığı bi sunucuya girdim Mafiya Work modundaydı 7'ye 7 gayet güzel akıcı oynadım. ancak henüz 32 kişiyle oynayabilme fırsatı yakalamadım onda lag olurmu bilemem.
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bunun multisiyle ilgili şu anda en büyük sorun hile yapanların var olması. hile koruması gibi bişey yapmaları lazım ortalık god mode'cu kaynıyor.
Öne çıkan mesajlar