moriQ Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 said: Geçici Hata (500) Maalesef Gmail hesabınız geçici olarak kullanım dışı. Bu durumun yarattığı rahatsızlık için özür dileriz ve birkaç dakika içinde yeniden denemenizi öneririz. Bu sorun devam ederse, lütfen Gmail Yardım Merkezi»ni ziyaret edin Tekrar Deneyin Oturumu Kapat Sayısal Kod: 66 Başka bir hesapla girdiğimde sorun yok. Hatayı alan başkası varmı yoksa maili falanmı bloklamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Gmail sabahtan beri cok kotu patliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Bende de aynı problem var şu anda, delireceğim. 2 saate bir ödev yetiştirmem lazım, kısa bir şey, ama mailımda bir dosyaya ulaşmam gerekiyor ulaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 GOOGLE NOOLUYO TÜN BAŞIN OYNUYO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Düzeldi benim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sırf gmail değil yahoo da saçmalıyor bugün. İnternet mi çöküyor noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar