Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 DİNG Arkadaşlar dün gece 24.30 itibariyle ilk LVL50 'imi yaptım hyrlı uğurlu olsun :)[signature][hline]Azo [LVL50 Sorcerer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Tebrikler ;)[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 GRAZT DUDE!!!!!!!!!!!!!!!!11111ONE NOW GO PWNNZZZOR![signature][hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (DELETED) Excuse Me lvl50 infiltrator - Grandmaster Tailor (DELETED) Excuse Me lvl45 Savage (FotM) (DELETED) Excuse Me lvl 46 Briton İnfil (DELETED) Excuse MeBuTiAmADoctor lvl 50 Celt Druid rr3L9(HAPPY NOW!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Grats.. :)[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 24:30 ? :o bi gün kaç saat sizin orda grats btw m8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 :) 15 saat pauhahu adam gidip neye dikkat etmiş ya 00:243242342 diyim Saygılar....[signature][hline]Azo [LVL50 Sorcerer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sonunda.. gratz :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | SURPRIZ! Exc/Hib | L50 Eldritch, Ranger, Bard | LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 saolun... eski dostlar rvr da görüşürük :P Saygılar....[signature][hline]Azo [LVL50 Sorcerer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Gratzz ml ve artifact kasmakta bol sanas dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 AGhagagha GraTz LAn bab the kenk... Şimdi bana pl aticaz hadi bakalim :)))))))))))[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]Lig bitti :) ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Excal Albdesin sorcerer sin bizim haberimiz yok ? ehehehe GRATZZZ[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 gratz[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Moss, 18 Mayıs 2004 21:49 tarihinde demiş ki: Gratzz ml ve artifact kasmakta bol sanas dilerim Haklısın ortim arti kasmaktan basurum buyudu şeresizim..[signature][hline]Satoshie Tanaka lvl 50 Jujitsu Master. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 gratss cong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 eyw herkese...Fransua ne zaman yardıma ihtiyacın olursa msg at oyunda iken...Artifact ve Ml'lerden hiç korkmuyorum çünkü karakterimin arkasında manyak iki player var karakteri kasmaktan sorumlular :P Saygılar....[signature][hline]Azo [LVL50 Sorcerer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ya Gorgo abi kaç kişi olarak türksünüz bi soyleyin de bilelim ehehau MLleri beraber kasarıs :)[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugvan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Yeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh baby! (gratz)[signature][hline]Aziz Level 39 Saracen İnfiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Gratz gratz da rahatlama asıl sıkıntı yeni başlıyo :)[signature][hline] Xarsyon Soulforge Ice wizzy of kay Coming soon Proxa The gimp Mercanery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Saolun :) Ben Annem Babam :) Bir kaç kişi dışında ALb'de yardım sayısı epey az...pekde kimseyi tanmıyorum... Sormayın ya LVL50 oldum rahatladım lafını 1 dk diyemedim...şimdi Traldor's Oracle da Leader beyefendinin spawn olmasını bekliyorum hay alllammmmmmm Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yeniden gratz da Anne Baba? ?? anlayamadim olayi :)) nick Ariakan oyunda isen simdi msg at :) ben butun gece kasıcam ehe[signature][hline]üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz üçyüz beşyüz hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus hepmis puştus bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek bitse de gitsek aaaaaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiii sileeemmm miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii?? :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 bizimkiler DAoc cu...onlar kasıyor bana lvli :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Şaka dimi bu ? yani ehe :)[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gorgo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 yo cidden ya ben LVL35in sonunda bıraktım 50 ye kadar onlar getirdi...işten güçten elimi bile süremedim... :) eee Might&Magic oynuyorlardı zaten hiç yabancılık çekmediler rp olayına filan.... Şimdide rvr'ye gitmeye başladılar[signature][hline]Azo [LVL50 Sorcerer] Gwaith Mirdein [LVL24 İnfiltrator] Azo [LVL43 Warden (Mazi)] "Dünya Nasıl Olması Gerekiyorsa Öyle Kendini Kurtaramayanı Kimse Kurtaramaz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ehehe süpermiş :) neyse oyundaysan ariakan PM at deilsen msn : [email protected] icq : 6270382 arti scroll farmlıyo su anda ariakan..guild yoksa guild ayarlarıs neyse oyle iste[signature][hline] :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 oha yani lol harbi supermiş[signature][hline]Katil-lvl 47 parasız asker Carternas- lvl 50 ezik şampiyon(rahmetliyi nasıl bilirdiniz?) Osases-en son degisikliklerden sonra lvl 35 de kenara atilan infil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar