deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Fishing kasan pek olmaz yine, çok zahmetli bir iş. Meraklısı zaten 450 yaptı çoktan. Benim 12 daha haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 benim bayadır 450'de ama hic para kasma merakım olmadıgından mıdır nedir, boyle yemek yapıp satma dusuncem yok. 300 tane spice oldu daha kullanmadım, raidlerde de spice istemeyen dandik yemeklerden kullanıyorum. bari spice ile olanları yapıp satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Abi millet çinliye bağlamış. Adamın biri az önce 40 tane eternal life satıyorum dedi, tanesini 10 golddan yollayıver 5 tane dedim, adam lawl? çekti, AHye baktım tanesi 5 golddan gidiyor, adama söyledim, herif 3 günde 18k gold yaptım dur bir düşüneyim, galiba ben işimi biliyorum dedi offline oldu. O'rly? diyemedim ya çok içimde kaldı bea, geldim buralara postluyorum şu halime bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Eğer herbalism varsa profession olarak çok fazla elemental life birikiyor farkında bile olmadan. 3 günde 18k gold olayına gelirsek, şu darkmoon faery süresince herb satışından gayet mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 eternal life olayı ne ya, bende de 30-40 tane birikti ona göre hareket edeyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Fishingden guzel para kazanılıyorda o zamanda baska birşey farmlansa daha hızlı mı kazanılır onu düşünme lazım. Nettlefish ve deepsea monsterbelly ve dragonfin temiz para bırakıyor aslında ama tutması yorucu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 harbi param bitmeye başladı bu dönemlerde. enchanting-tailoring bir karakterde var birinde de mining-engineering napsam nasıl kassam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 ink of the sea alıp ufak bi fee ile vellum yaptır. enchanting scroll yap sat.engineeringle de gun yapıp satabilirsin. ikisi de tutmazsa mine yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bak aldım gazı bende balık tutim bari yahu madenlerden gelen 3 kuruştansa belki daha fazla gelir. ama fishing buddy ile bile zahmetli be balık tutmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Phlox said: ink of the sea alıp ufak bi fee ile vellum yaptır. enchanting scroll yap sat.engineeringle de gun yapıp satabilirsin. ikisi de tutmazsa mine yap.gun satılmıyor yav, satanı görmedim yani. matleri alıp satmaya kalksam, kesinlikle zarar ederim. aslında scribe birini haraslayıp vellum yaptiriyim tonla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 pride tai-enc shamanda mining herb rogueda herb-alc hunterda mining-jc var nasıl para kasarım hunterda daha 215 jc baska ne meslek kaldı alabiliceğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 herb toplayıp sat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Blackened Dragonfish 180g a gidiyor stack'i. Gitmem de demiyor ne zaman koysam AH ye kapış kapış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar