Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardım edin... (duygusallar sizi)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ardeth said:
abi kız hasta olmuş, hastaneye yatmamış. her hasta olduğunda şiir yazıp çiçek göndereceksin cıvır o ilişki

yok...yattı hastaneye. serum bilen taktılar. şimdi evde yatıo ama aklım onda :(
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
Dynun said:
nerden biliyosun

adminlerden konuda polemik yaratıcı davranışlar
cık cık cık

magazinciler gibi olay yaratacak kısmı alıntılamasana :P
Mesaj tarihi:
arkadaş diyor ki ne kadar kötü olursa olsun kendin yazman daha iyi. tam olarak katılmıyorum bazen çok kötü olabiliyor ama sen onu güzel sanıyorsun falan sdf
Mesaj tarihi:
aquila said:
gelip forumda sordugun icin ne yazarsan yaz fayda etmez.
+1

kız gelip foruma, hasta oldum diye topic açıyor mu
o kadar hastanelerde yattım, sevgilim gitmiş ne mesaj atayım diye bi topic açmış buralarda, insan bir çiçek alır
terketsem mi acaba vs.
Mesaj tarihi:
forgiver said:
aquila said:
gelip forumda sordugun icin ne yazarsan yaz fayda etmez.
+1

kız gelip foruma, hasta oldum diye topic açıyor mu
o kadar hastanelerde yattım, sevgilim gitmiş ne mesaj atayım diye bi topic açmış buralarda, insan bir çiçek alır
terketsem mi acaba vs.

üniversite yüzünden farklı şehirlerdeiz... aynı şehirde olsam, yanından ayrılmam...
Mesaj tarihi:
Asteroth said:
Dynun said:
Asteroth said:
Admin değil, mod.

nerden biliyosun?

Ben zamanında yaptım ordan biliyorum.

trolleme banlarım!!1111

bu arada sık sık araman bile yeter. iyileşince napalım diye planlar yap telefonda. morali yükselir hem kötüyse
Mesaj tarihi:
eregorn2 said:
güzel demişinde, aklıma hiç bişi gelmio. yazacak hiç bişi bulamıom. hiç bişi yazmamaktan iyidir...

İçinden geleni yaz gerek yok benzetmelere..Aşkım keşke yanında olabilsem senin en azından içim rahat olurdu.Seni çok seviyorum sevgilim falan yaz klasik ama içinden geldii gibi en azından
Mesaj tarihi:
Ya abi aklında şuan o senin buraya bile meleğim falan yazdığına göre çok seviyosun o zaman gerek yok seni seviyorum yeter zaten sevdiğini de belli ediyosundur.Bekle hatta belli et uyumadığını onu düşündüğünü yeter bence
  • Yeni Oluştur...