eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ardeth said: abi kız hasta olmuş, hastaneye yatmamış. her hasta olduğunda şiir yazıp çiçek göndereceksin cıvır o ilişki yok...yattı hastaneye. serum bilen taktılar. şimdi evde yatıo ama aklım onda :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 iyi bari o zaman sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 gelip forumda sordugun icin ne yazarsan yaz fayda etmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dynun said: nerden biliyosun adminlerden konuda polemik yaratıcı davranışlar cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aklım tamamen onda... şu an güzel hiç bi söz düşünemiom... yardım istedim, yanlışmı yaptım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Admin değil, mod. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ardeth said: Dynun said: nerden biliyosun adminlerden konuda polemik yaratıcı davranışlar cık cık cık magazinciler gibi olay yaratacak kısmı alıntılamasana :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arkadaş diyor ki ne kadar kötü olursa olsun kendin yazman daha iyi. tam olarak katılmıyorum bazen çok kötü olabiliyor ama sen onu güzel sanıyorsun falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aquila said: gelip forumda sordugun icin ne yazarsan yaz fayda etmez.+1 kız gelip foruma, hasta oldum diye topic açıyor mu o kadar hastanelerde yattım, sevgilim gitmiş ne mesaj atayım diye bi topic açmış buralarda, insan bir çiçek alır terketsem mi acaba vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Asteroth said: Admin değil, mod. nerden biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben yaptım fazla yapmamak lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 güzel demişinde, aklıma hiç bişi gelmio. yazacak hiç bişi bulamıom. hiç bişi yazmamaktan iyidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Dynun said: Asteroth said: Admin değil, mod. nerden biliyosun? Ben zamanında yaptım ordan biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aşkım sen kalkta ben yatam de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 forgiver said: aquila said: gelip forumda sordugun icin ne yazarsan yaz fayda etmez.+1 kız gelip foruma, hasta oldum diye topic açıyor mu o kadar hastanelerde yattım, sevgilim gitmiş ne mesaj atayım diye bi topic açmış buralarda, insan bir çiçek alır terketsem mi acaba vs. üniversite yüzünden farklı şehirlerdeiz... aynı şehirde olsam, yanından ayrılmam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Asteroth said: Dynun said: Asteroth said: Admin değil, mod. nerden biliyosun? Ben zamanında yaptım ordan biliyorum. trolleme banlarım!!1111 bu arada sık sık araman bile yeter. iyileşince napalım diye planlar yap telefonda. morali yükselir hem kötüyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 birader arayip aklim sende desen bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hangimiz biliyoruz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 meleim yatıo şu anda. uyandırmak istemiom... dinlensin die aramıom. sadece mesaj atıom. edik: sabahlıcam zaten. nolur nolmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 eregorn2 said: güzel demişinde, aklıma hiç bişi gelmio. yazacak hiç bişi bulamıom. hiç bişi yazmamaktan iyidir... İçinden geleni yaz gerek yok benzetmelere..Aşkım keşke yanında olabilsem senin en azından içim rahat olurdu.Seni çok seviyorum sevgilim falan yaz klasik ama içinden geldii gibi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 eregorn2 said: güzel demişinde, aklıma hiç bişi gelmio. yazacak hiç bişi bulamıom. hiç bişi yazmamaktan iyidir... "AMSCKAADGVADGKLA" yaz, hiçbir şey yazmamaktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Aşkım kelimeler kiyafetsiz kaldı yaz Edit:Kiyafet ne ya kifayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 aslında bazen düşünüorumda, seni seviorum demek bile her şeyi anlatıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 biraz içtin mi sen? :) eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ya abi aklında şuan o senin buraya bile meleğim falan yazdığına göre çok seviyosun o zaman gerek yok seni seviyorum yeter zaten sevdiğini de belli ediyosundur.Bekle hatta belli et uyumadığını onu düşündüğünü yeter bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar