SbNN Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bugün okulun Erasmus kordinatörü ile görüşmeye gittim. Seneye ilk dönem Erasmus değişim programı ile biryerlere gitmek için. Konuştuk, anlattı dinledim. Gidersin dedi. Sevindim . Neyse odadan çıkarken oradaki başka bir görevli kadın yazın seni Çin'e yollayalım dedi. Programın ayrıntılarını da anlattı. Bizim okuldan 20 kişi göndereceklermiş Çin'e Hangzhou şehrine. Bu şehir Shangai'a 2 saat uzaklıktaymış trenle. Neyse bizim görevimiz sadece çinli öğrencilerle takılmak ve İngilizce konuşmak olacakmış. Kredili falan bi öğrenim programı değil anlayacağınız. Bir şey öğrenmek falan da depğil tek görev 6 hafta boyunca gezmek oraları görmek bunun yanında o öğrencilerin İngilizce pratiği yapmasını sağlamak. Oradaki kalma-yeme-içme-toplu taşıma masraflarını Çin'deki üniversite karşılıyor. Benim karşılamam gereken sadece uçak bileti masrafı. Böyle bir programa katılmış veya duymuş, nasıldır, nedir bilen var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ingilizce seviyen bu durumda cok onemli cogu cinliyle anlasmak nerdeyse imkansizdir. Ben amerikada okuyorum (Cince de ogreniyorum ayni zamanda ) Burdan cikardigim soyle bi sonuc var ki burda bulunan cinli arkadaslarim bile iyi ingilizce konusamiyorlar.Shanghai bolgesine yakin olmasi avantajli bugunun yatirim bolgesi cini taniman ve cinceyi ogrenmen icin iyi bir firsat olabilir fakat ingilizce konusunda supheliyim bildigini unutabilirsin :) Ucuzdur guzeldir ama fazla kalirsan heyheyler gelebilir diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 6 hafta mis gibi tatil iste, sadece ucak bileti veriyomussun. Eger TR deki ders programini fln etkilemezse, git derim ben. en azindan atalarimi ne demis? - Ben olsam giderdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 uuu cok yanlis anlamisin pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 süpermiş be, işin gücün yoksa git. masraflar da onlara aitmiş. en kötü çini görürsün, iph0n3 alırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar