Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Unit


Virus

Öne çıkan mesajlar

  • Admin

Konunun bu zamana kadar açılmamasına şaşırdım.Aksiyonu bol çok hoş askeriye bir dizi ,şuan 4. sezonunda.

Konu
said:
The Unit conducts clandestine and covert operations for the US Government and the US Army around the globe. The Unit operates under the cover of the 303rd Logistical Studies Group. Carrying the operators through battle is the knowledge that while they are out in the field, their wives help maintain their lives back home. They protect their identities, ensuring that their secrets are kept safe from those who would use this knowledge against them.

Loosely based upon Eric L. Haney's novel Inside Delta Force , the show is based upon the exploits of the US Army's 'Delta Force', otherwise known as The Unit.


Kadrodan ilk göze çarpanlar Robert Patrick ve Dennis Haysbert
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok güzel dizi izlemediyseniz konusu, afişi fln kolpa gözükebilir. ama iyidir izleyin, canınız sıkıldı, her hafta lost bsg heroes beklemiyim diyorsanız tam sizlik. oturun izleiyn boş zamanınızda. 3.sezonda ara vermişti ozaman bırakmıştım, tekrar başlamış sanırım.

ha bi de dizideki operasyonlar vs genelde ya gerçek hikaye ya da tom clancy galiba adamın ismi onun kitaplarından uyarlama.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben tnt'de geceleri izliyordum, hastası olmuştum ama ara verdiler. sonrada haftada 1 güne indi sanırım, artık takip edemiyorum. ama torrenten çekecem
bi de öyle basit bir komando grubu değiller bunlar, delta force + swat + arama kurtarma + ajanlık gibi biraz abartı görevleri birarada yapan bir grup. hepsi anca çavuş rütbesinde ama biton dil biliyorlar, uçak-helikopter uçuruyorlar, daha neler neler. bukadar şeyi yapabilcek bir grup yok dünyada, aksiyonu falan süper ama gerçekçiliği az bir dizi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben izledim diziyi. şöyle diyim direkt amerikan propagandası. onuda geçin ordunun flnda değil savaş isteyenler propagandası. savaş karşıtları kötü gösteriyorlar fln. adamlar elini kolu sallaya sallaya o ülke senin bu ülke benim geziyorlar. bir bölüm vardı irandaki nükleer tesise dalıyorlar fln tesis boş çıkıyo ama bir sürü adamı öldürmüşler... vatan millet sakarya muhabbetleri. ordu haklıdır askerlerimiz anlış bir sebepten savaşsada onların yanında olmalıyız onlar çok masum zaten muhabbetleri fln.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bunda terörist falan yokki. amerikan çıkarları doğrultusunda operasyon düzenliyorlar. verdiğin iran örneğinde iran tesisine nükleer sebeplerle giriyorlar. iran bir terör örgütü değil devlet. böyle bir sürü örnek var. gidiyorlar suikast düzenliyorlar fln. teröristlerle savaş gibi olsa bir şey demeyecemde bunlar bildiğin diğerleri kötü biz her koşulda iyiyiz diyorlar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o iranlı bölümü bende izledim, dediğin doğru.
dizi amerikan ülkücüsüne hitap ediyor, ama aksiyonu falan üst düzey olduğundan ilgisini çekiyor herkesin. hem haklıyız hem de çok güçlüyüz mesajı veriyorlar, yoksa gerçekte öyle eğitimli bir grubun oluşması imkansız
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Amerikan Propogandası Dersek evet var.Ancak Ben diziyi Dizi oldugu icin ve Aksiyon sevdigim icin izliyorum.Ancak Teroristler bu dizide yok der isek yanlışa düşeriz.Cunku Nerdeyse her bölümde , Teroristler boy gosterdigi icin operasyonlar yapilmakta.Terorist olmayipta operasyon yapilan kişiler ise hem ulke hem birim adina art niyette olan insanlar icindir..Diyorsun ki Adam çavuş uçak uçuyor .. adamin işi rütbe degil.Yetenekleri göz önünde bulundurularak alınmış Birime girmeyi hak kazanmış bir çok eğitimden gectikten sonra Okeyi verilmiş adamların olayı.Gel gelelim Evet Americayı övüyor büyütüyor.Ozaman ne yapiyorum Amerika'ya kazandirmamak icin onların dizilerini caliyorum ( torrent ) :) .. saygilar herkese.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...