eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 war-europe said: After the announcement last week, several Karak-Hirn alliances from both Destruction and Order met up to discuss which server to move to. After reaching consensus that Karak-Norn will become their new home, celebrations ensued to commemorate their last evening on the server. Thanks Tuffmudda for sharing these screenshots! See more pictures and read his blog entry from the evening over here. He also links to a short movie showing some of the events of the night. The chicken run towards the end is particularly hilarious! We wish the Karak-Hirn community all the best on their new server; Karak-Norn!
arcane Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yeniler Norn'a gelir gelmez Fortress'a dayanıldı. Bu kadar sık Fort olunca pop cap'in ne kadar gerizekalı bir uygulama olduğu gözler önüne seriliyor. Hirncilerin BO'lara Healing, Defensive falan yerine isimlerinin kısaltılmış haliyle hitap etme gibi saçma bir alışkanlıkları olduğundan RvR channelda ayar alıp duruyorlar ehueh.
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 server daki insan sayısı artınca, oyunda bi deişme oldumu?
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 arcane said: Yeniler Norn'a gelir gelmez Fortress'a dayanıldı. Bu kadar sık Fort olunca pop cap'in ne kadar gerizekalı bir uygulama olduğu gözler önüne seriliyor. Hirncilerin BO'lara Healing, Defensive falan yerine isimlerinin kısaltılmış haliyle hitap etme gibi saçma bir alışkanlıkları olduğundan RvR channelda ayar alıp duruyorlar ehueh. arcane Norn'dan bildirdi evet paticik soz sende.
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 eregorn2 said: server daki insan sayısı artınca, oyunda bi deişme oldumu? lag oldu, rvr sürekli aktif hareketli oldu.eskiden destrodan şamar yiyorduk şimdi dengeli karşılaşmalar oluyor.
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 lag hariç, oyun zevklenmeye başladı diosun...
odiflame Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sayı dengesizliği vardı düzeldi ve biraz zevklendi.eskiden destro zerg yapiyordu şimdi order aynısını yapiyor.
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yok valla dest zerg hala aynen duruyor, dün praag'da mordor ordusu dayanmıştı wc'ye. hatta birisi login screen'den ss almış high dest, med order idi. ama yeni gelen order guildleri oturaklı gözüküyor, senaryolarda devamlı yenilirdik ama dengelendi sayılır. devamlı her zone'da aktivite arttı, senaryolar arttı. lag artışı hariç bence iyi oldu. yalnız arcane dün cape takıldı diye üzüldü ama zaten fortress alınamaz oldu şu anda, PoS veya RoF spamleniyor kapılara ve hiç kimse yanaşamıyor. %65 disrupt, %30 block, %45 spirit resist, 650 toughness ve üzerimde iki healer ile 10sn'den fazla dayanamayıp geri kaçmak zorunda kaldım. öbür tanklar kapı yanına gittikleri gibi eridiler heh. aynısı da dest'e oldu önceki gün. mythic'in aoe büyülerin stattan aldığı bonusu çok ciddi düşürmesi lazımdı, böyle olacağını söylemiştim.
sardius Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 %65 disrupt nasıl yaptın be adam! hadi 15 tacti var ama gerisi??:)
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Hold the line diye bir sey var galiba o 45% artiriyor disrupt + dodge'u oyle mi acaba?
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 tam üstüne bastın... kale kapısında max 3orc bunu yapınca çok güzel oluo
sardius Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ha hold the line var ama kale kapısına vururken kullanamaz. ben normalde öle sandım
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 şööle oluo... adamlar kapıı kırdıı anda biz içerde hold the line yapıoz... giremiolar... o sırada yukardan yağ dökülüo. arkadan dps ler oklarını büyülerini atıolar. Güzel oluo
fuzulee Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 peki tankin kale kapisina vurmasi gerekiyor mu? Kapinin dibinde durup bu skilli yapsa, arkadan vuran dps'ler (meleeler) bundan etkilenir mi? ya da soyle olsa : tank kapinin yanina (atiyorum saga tarafina) gidip kapidan disari bakacak sekilde donerse, bu skilli yaptiginda kapiya vuran karakterler tankin arkasinda kalacaklari icin bu skillden etkilenmis oluyorlar mi? Yoksa illa ki tankin hasar veren tarafa bakmasi mi gerekiyor? Hic tank oynamadim bilemiyorum bu tur seyleri :)
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 hasar veren tarafa bakması gerekio... kalanı düşmana dönük olması gerek
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 sardius said: ha hold the line var ama kale kapısına vururken kullanamaz. ben normalde öle sandım zaten kapıya vurabilen yoktu, deneyenlerin hepsi 5sn'de filan öldü geri kaçamadan. ben sırf ne kadar dayanacağım diye denemek için yaptım ama ona rağmen dayanılmıyor. sadece bo'lar %90 block'u açıp ayakta durabilir, başka da sınıf bilmiyorum.
Öne çıkan mesajlar