Masquerade Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu ne be ahahha http://www.meleklermekani.com/ben-evleniyorum/48663-zifaf-gerdek-gecesi-ve-korkulari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ahaha :D sdfşl la ne korkuyonuz :D sdf sizin korkarak yaptığınızı millet meslek edinmiş sdf ağırmı oldu len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yorumlar harika çok faydalandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu ne abi ahgah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Salak karılar gırtlağınızı kesiyoruz sanki ne bu korku ayar oldum yorumlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 erkek icin olani yok mu bunun yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bak bu Umraniye'li mesela. *MeÇHuL* Cevap: Zifaf Gerdek Gecesi Ve Korkuları alalh bekar kızlarımıza sabır versin..biz kuturlduk demi evli meleklerrrpaylaşımın için sağol yeni evleneckelrimize ve genç kızlarımıza ii bir paylaşım olacaktır... Bu mesela bir donem Karakoy'de calismis. *jellibon* Cevap: Zifaf Gerdek Gecesi Ve Korkuları evet canım esnek değilse Bu mesela Erenkoy Kiz Lisesi son sinif ogrencisi, SAKALI var. selay91 Cevap : Zifaf Gerdek Gecesi Ve Korkuları peki penisin vajinaya tam olarak girmesiyle kızlık zarı kesin yırtılmış anlamına mı gelir? Baslik parasi karsiliginda babasi gencecik kizimizi BICKIN, DELIKANLI bir oglana vermis. Ortaokul terk kendisi. HARBİKIZ Cevap: Zifaf Gerdek Gecesi Ve Korkuları paylaşım çok güzel teşekkürler,ama bu kadar korkmayın,eşinizle anlaşınca herşey çok güzel yolunda gidiyor,başkalarıyla değil,eşinizle konuşarak bu işin bir sevgi birlikteliği olduğunu düşünerek işe başlayın,kısacası korkmayın,korkunca daha kötü oluyor bence..................... Bir usttekinin baska bir versiyonu, kizimiz noktalama isaretlerini unutmus, kendisi cok HEYECANLI. yarenım Cevap: Zifaf Gerdek Gecesi Ve Korkuları bencede hersey este bıtıyo eger esın sakın anlayıslı ve nazıkse hıc bısey olmuyo mesela ben 3 yıllık evlıyım benıde kızken boyle cok korkutmuslardı yok soyle acıyo yok soyle kanama oluyo bılmem ne evlendık okadar korkuyorum kı esımı 1 hafta yanıma yaklastırmadım sagolsun oda anlayıslı davrandı 1 hafta sonra hıc bısey olmadı yanı korkulcak bısey degıl doganın gerektırdıgı bısey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 3. için yorum yapıyorum, o kadar yazıdan sonra öyle bir soruyu sormaya her aklın kapasitesi yetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 HARBİKIZ diye nick alıcam onu kullanıcam patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Bu mesela Erenkoy Kiz Lisesi son sinif ogrencisi, SAKALI var. selay91 Cevap : Zifaf Gerdek Gecesi Ve Korkuları peki penisin vajinaya tam olarak girmesiyle kızlık zarı kesin yırtılmış anlamına mı gelir? Sen oku diye yazmışlar di mi bunu, gece gece töbee said: Her kadının anatomik yapısı birbirinden farklıdır ve kızlık zarı bazı kadınlarda o kadar esnektir ki, penis içeriye girdiğinde, ve özellikle de vajina giriş bölgesi yeterince kayganlaşmışsa kızlık zarı yırtılmadan kalır. Bu duruma her 100 genç kızdan birinde ve belki daha fazlasında rastlanabilir. Bazı kadınlarda da kızlık zarının üzerinde yer alan damar yapıları çok az olduğundan, zar yırtılmasına rağmen gözle görülebilen bir kanama gerçekleşmeyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 madboy hastanım bebeğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 olabilir, ekstrem bir durum ama çok da absürd bir şey göremedim bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 evlenmekten sogudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Tv tepelerinde türbanla çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 zifaf gecesi ne yahu ayin gibi? olum sevişmeden evlenilir mi lan zaten? böbrek alma hadisesi bu kadar ayrıntılı anlatılmaz, o da ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar