fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 TURNUVAYA KATILAN TUM TAKIM... OSMANA AHAHAHAAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Satmadım satılanları satılmış olmaktan kurtarmaya gittim yoksa çok sevmiştim takımımı her türlü mental desteği de yaparım yine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 oha dotanın icad olduğundan kalma lan o benim ss türkiyede oynanan ilk dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 deathlord beni de sevmiş miydin? ben şimdi kime ağlicam ölünce. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ekmeğin banını açın, adama bi sürü cevap hakkı doğmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Black-ice said: deathlord beni de sevmiş miydin? ben şimdi kime ağlicam ölünce. :P sevdim tabi muhteşem tank ben kimi combattan kovalicam şimdi git kas yeter diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ahahah dün antreman yapıyoz combat oluyo black-ice geliyo deathlord "niye geldin abi" diyo "e combat var gelemesemiydim" diye bi cevap "abi gelme biz ölelim farketmez kas sen" haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 yok daha çok ortada sizinle cinsel ilişkiye girerler dedi. bende dedim giriceklerse benle giricekler sana noluyor git kas =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 çok sağlam adam oyalarım benim oyaladığım 10 saniye içinde krepler çıkar kulenin canı belki de base i kurtarırım. belki oyun kazandırır. zuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Zegna said: Melih gökçeğinde kafası balon gibi çıkmış lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 DeathLord said: yok daha çok ortada sizinle cinsel ilişkiye girerler dedi. bende dedim giriceklerse benle giricekler sana noluyor git kas =] abi ortada action olurken ben nc'de centaur kesince kendimi hasta olduğu için mahalleye inemeyip maç yapamayan çocuk gibi hissediyorum n'apayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Sly-One said: çok sağlam adam oyalarım benim oyaladığım 10 saniye içinde krepler çıkar kulenin canı belki de base i kurtarırım. belki oyun kazandırır. zuha. Abi "oyalamak" dediğimiz Void'le ulti açıp kaçmak oluyor yalnız, hatırlayamadın sanırım ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 AHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 sizin menejer yalan oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar