Buyse Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bence okan bayülgen'in yaptığı en kaliteli program. ntv de hafta içi her gece 11 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ben de izliyorum başarılı baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Sırrın Sırrı türü kitaplar yazan medyatik new age dolandırıcılarının ipliğini pazara çıkarttıkları program gerçekten efsaneydi. Çok sık izleyemiyorum ama şu sıralar her hafta izlenesi nadir işlerden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 konu ilgi çekiciyse takip ediyorum . yoksa direk değiştir kanalı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Okan Bayülgen'in fazla didaktik olması dışında bence de en başarılı programı bazen çok kaliteli konuklar ağırlıyor ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 okan bayülgen ne olduğunu farkına varsın, ben buyum arkadaş desin, evet fransada çalıp çalıp geliyorum, arada sıçıyorum desin. kendini türkiyenin en iyi tv adamı gibi göstermesin, hedef kitlesini doğru düzgün belirlesin. başımın üstünde yeri var. ama yapmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 adam ekşisözlüğü bile domine etmeye başladı. millet ego tatmini niyetine "okan bunu okur" diyerekten entri kasmakta program ve isim başlıklarına. yaptı mı yapıyor başarılı bir televizyoncu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 yavşakça davranmıyo progrmda, okan bayülgenden bunu görmek hoş. konuda ilgimi çekerse izliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Bir arkadaşımın dediğini aktarıyorum.Okan bayülgen mankenlere magazincilere bilmem nelere o kadar laf atarken sürekli programına çağırması ikiyüzlülükmüş.İnsanlara nazik davranmak iyi davranmak nezaket falan derken bir de telefon açanlara takındığı kaba tavır ikiyüzlülük falan.Ne kadar zeki olursa olsun bu ikiyüzlülüğü kaybettiriyor.Arkadaşıma katılıyorum bende.Zeki başarılı falan ama çok ikiyüzlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2009 Gayet güzel bir program, Okan Bayülgen'i de bundan önceki programlarını da pek sevmezdim ancak bu programı başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar