Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Okan Bayülgen Sade Vatandaş

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sırrın Sırrı türü kitaplar yazan medyatik new age dolandırıcılarının ipliğini pazara çıkarttıkları program gerçekten efsaneydi. Çok sık izleyemiyorum ama şu sıralar her hafta izlenesi nadir işlerden biri.
Mesaj tarihi:
okan bayülgen ne olduğunu farkına varsın, ben buyum arkadaş desin, evet fransada çalıp çalıp geliyorum, arada sıçıyorum desin. kendini türkiyenin en iyi tv adamı gibi göstermesin, hedef kitlesini doğru düzgün belirlesin. başımın üstünde yeri var. ama yapmıyor
Mesaj tarihi:
adam ekşisözlüğü bile domine etmeye başladı. millet ego tatmini niyetine "okan bunu okur" diyerekten entri kasmakta program ve isim başlıklarına. yaptı mı yapıyor başarılı bir televizyoncu.
Mesaj tarihi:
Bir arkadaşımın dediğini aktarıyorum.Okan bayülgen mankenlere magazincilere bilmem nelere o kadar laf atarken sürekli programına çağırması ikiyüzlülükmüş.İnsanlara nazik davranmak iyi davranmak nezaket falan derken bir de telefon açanlara takındığı kaba tavır ikiyüzlülük falan.Ne kadar zeki olursa olsun bu ikiyüzlülüğü kaybettiriyor.Arkadaşıma katılıyorum bende.Zeki başarılı falan ama çok ikiyüzlü.
  • Yeni Oluştur...