Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TAKIMLAR...güncellendi

THARKAS

Öne çıkan mesajlar

bide şöyle bi olay var
şimdilik takımı belli olanlar kafalarına göre şunu alıyım bunu verin emesinlerde ii cene karışmasın ortalık
şu anda azmoya bi takım ayarlama derdinde olcak erkin zaten.
bide diğerleri (ekmek gibi satışa gelenler) şunu verin şunu alın derse bu sefer adam kafayı yer uğraşmaktan ad
Sosyal ağlarda paylaş

Ya erkinin kafasini utulemeyelim, yazik adama, dun ben de cok taciz ettim, bi de bugun boyle birseyle ciktim ortaya zaten adam dertli olacak.

Erkin bap:

Biz su an Azmo, Orcun ve Elessoyuz. orcun bir sure yedegimiz olacak cunku herifin vize isleri var. bize 3 kisi lazim. Takimlar arasi bisi organize edebilirsek harika olur, edemezsek biz disarda kalan baska adamlara bakariz, o da olmazsa ben ve elesso gerekirse 2 kisi oynayacagiz.

Arda gibi, ali gibi gelmek isteyen olursa kaptanlariyla konusursunuz, bazi takimlarin 2 yedegi var sanirim, belki kaydirmaca olabilir.

Keske 2 gun daha sure verseydiniz de su olaya tertemiz baslasaydik, neyse olan olmus, senin de kafana cok tecavuz etmeden bisiler ayarlayalim.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi osman ben ve elaidi ile 6 olursunuz. Mum ve black chaos da birer takıma yedek olarak verilir zaten zegnanın takımında bir yedek eksilmiş olucak blacki oraya eklesek mum'u da bi takıma eklersek herkesin takımı olmuş olur sanırım. takım sayısı da 6 da kalmış olur. Daha iyi bi çözüm bulursanız o da olur yeterki yapıcı olsun adamın emeği başına iş açmasın yani.

plus:ben çok fazla oyuncu olarak görünmek istemiyorum açıkçası orçun'un oynayamadığı zaman olursa oynarım gibi düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

detlord kanka, dedigin mantikli bir cozum, erkin baba gelsin, ali, osman, payro falan da var isteyen, bir cozum uretilir, yedekler kaydirilir, eminim ki daha turnuvanin basindayken boyle cok sorun cikarmaz bu isler.

gerekirse disarda cok adam kalirsa biz 2 yedek bile aliriz. ben de arada yetismeme, orcun da mesgul falan done done oynariz.

erkin bap bi gelsin de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...