fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 dün ben kendimi bile duyamadım. bi kicklediler beni kanaldan. kimden oldugumu 10 dakka sonra ögrenebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 -alatariel- said: Ben Arda yı atıp yerine Tungharm ı alıyorum. İlk maç da mümkünse Azmo'nun takımıyla olsun bizim. /Ekmek mac alirsak yalniz bidaha gozukme burda sdafsfgsgsagh. omur boyu konusacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Karşıda takım olmasa bile alamazsınız. /Ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 elesso said: benim dün gece rüyama girdi turnuva, siz oynuyodunuz ben observerdım ağlıyodum. Abi zaten 1 saatlik oyunun 30 dakikasında observersın sen. /Ekmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ALLAM ÇOK HELECANLI http://www.youtube.com/watch?v=Ml47uslcXio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bide şöyle bi olay var şimdilik takımı belli olanlar kafalarına göre şunu alıyım bunu verin emesinlerde ii cene karışmasın ortalık şu anda azmoya bi takım ayarlama derdinde olcak erkin zaten. bide diğerleri (ekmek gibi satışa gelenler) şunu verin şunu alın derse bu sefer adam kafayı yer uğraşmaktan ad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben satışa gelmedim kermit ciğim sen oltaya geldin. Ha şimdi sırf sıpalık(emanet acc konuşturmayın) olsun diye arda size geçerse ben tung u alırım, kan çıkar. Kan dökmek yok ama fede nin dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ama şöyle bi olay var dün karşımızda çok kötü olduğunuz için belkide takımını beğenmiyosundur adam değiştirmek istersin diye düşündüm oltaya gelmedim. haklıyım yani dün 2 kere tokat manyağı olunca turnuvadan anlamadığınız anlamına geliyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Abi çok kötüsünüz diye wish ayarında adam verdiler size. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 -alatariel- said: elesso said: benim dün gece rüyama girdi turnuva, siz oynuyodunuz ben observerdım ağlıyodum. Abi zaten 1 saatlik oyunun 30 dakikasında observersın sen. /Ekmek sen değilsinde noluyo len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Noobları observer yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 -alatariel- said: Abi çok kötüsünüz diye wish ayarında adam verdiler size. pardon da 2. oyunda ekstradan sparkı çıkarıp drop yedi ayaklarıyla tharkası alan beniydim ? yine noldu ? ellerimiz dolu döndük evlerimize dimi ekmekciğim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Erkin çok kastı etti ama ayıp olmıcaksa ben de azmo elesso ve orçunla oynıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 CEVABIMI TURNUVADA VERİCEM BEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Spark ı msn den de ben attım yani. Üstüne utter i atıp sly aldım kazanmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 bu lafı görmedim ben can a laf geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 kazanmak için mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ya erkinin kafasini utulemeyelim, yazik adama, dun ben de cok taciz ettim, bi de bugun boyle birseyle ciktim ortaya zaten adam dertli olacak. Erkin bap: Biz su an Azmo, Orcun ve Elessoyuz. orcun bir sure yedegimiz olacak cunku herifin vize isleri var. bize 3 kisi lazim. Takimlar arasi bisi organize edebilirsek harika olur, edemezsek biz disarda kalan baska adamlara bakariz, o da olmazsa ben ve elesso gerekirse 2 kisi oynayacagiz. Arda gibi, ali gibi gelmek isteyen olursa kaptanlariyla konusursunuz, bazi takimlarin 2 yedegi var sanirim, belki kaydirmaca olabilir. Keske 2 gun daha sure verseydiniz de su olaya tertemiz baslasaydik, neyse olan olmus, senin de kafana cok tecavuz etmeden bisiler ayarlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 mevcut takımları bozmadan(çok karışmasın ortalık) yedeklerden medeklerden ayarlayın bize bişeyler. erkinede eh çekliyorum ben naparsanız yapın dedirtmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Abi osman ben ve elaidi ile 6 olursunuz. Mum ve black chaos da birer takıma yedek olarak verilir zaten zegnanın takımında bir yedek eksilmiş olucak blacki oraya eklesek mum'u da bi takıma eklersek herkesin takımı olmuş olur sanırım. takım sayısı da 6 da kalmış olur. Daha iyi bi çözüm bulursanız o da olur yeterki yapıcı olsun adamın emeği başına iş açmasın yani. plus:ben çok fazla oyuncu olarak görünmek istemiyorum açıkçası orçun'un oynayamadığı zaman olursa oynarım gibi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben 5. takımdaydım sanırım, yedekte yazılmış oraya. Ben Amzomdan olmak istiyorum. Bir sürü yedek arkadaş var onlardan birini kaydırırsınız 5'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 detlord kanka, dedigin mantikli bir cozum, erkin baba gelsin, ali, osman, payro falan da var isteyen, bir cozum uretilir, yedekler kaydirilir, eminim ki daha turnuvanin basindayken boyle cok sorun cikarmaz bu isler. gerekirse disarda cok adam kalirsa biz 2 yedek bile aliriz. ben de arada yetismeme, orcun da mesgul falan done done oynariz. erkin bap bi gelsin de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Yalnız herkes de azmodan olmak istiyor ahahha bıraksalar tek başına 20 kişilik takım kuracak adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Alınma lan Hakan, seni de seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 defol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar