xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ya şimdi buzdolabında 8 parça tavuk kanadı var yağımız tuzumuz yani diğer araç gereçler var. ben bu tavuk kanadını direk tavaya atim dimi yağdan sonra ? var mı başka sizin verceeniz bi yol yöntem ? fırın çalışmıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 önce tavukları at, sonra yağı at. olmaz öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hmm. http://www.devletsah.com/tavuk-kanadi/ bunlardan varsa yapılabilir ama zaman alcak gibi gözüküo. pf. karnım aç 2 tane sigara böreği var sadece. aman of! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bence daha fazla topik açmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 tamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kanat incedir pişer ama pişiremiyeceğinden korkuyorsan biraz suda haşlayabilirsin ama genelde onu bütün tavuk için yaparlar onu pişirmesi zordur fırında falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 önce tavuklar suyunu çeksin. sıcak tavada 2 dk beklet sonra yap koy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 ıhım. güzel böyle deneyeyim daha iyi olacak. teşkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 KANATLAR ÖNEMLİ. KANATLARDAN ANİ ATAKLARLA TOPU CEZA SAHASINA AT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 git bi kasap felan ordan harc oluyo karıştırmak için kanadı onla karıştır yağ az koy bi tavaya sonra pişir ye abi hiç mi yemek yapmadınız hayatınızda hatta o harcı kendin bile yaparsın baharat yani harc dedigim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 kanat master geldi koy bir kaba, üstüne zeytinyağ, kırmızı biber, kekik, tuz, karabiber, vs ekle. Az ov böyle mis gibi. Fırına atarsan mis gibi kızarana kadar tut öyle ızgarada. Tavaya koyarsan biraz daha zeytinyağ koy, at kanatları, sonrada kapağını kapa bırak pişsin yüksek ateşte (iyi bir tava varsa tabi) Lazım olursa bi çevirirsin ama genellikle gerek olmuyor. Kızıl kızıl olana kadar kızart mis mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bi de tavuk nasıl kanadı abi. bıçak?!:S8-)::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar