Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 3450 nin tuketimi intel gma lardan daha dusuk gerge. ekran kartinin onemi dusuk oldugunu goze alarak pil omru acisindan getirdim o oneriyi zaten. =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Bilmiyordum onu. X1000 ve X2000 serisi hep çok pil harcıyordu. Demek adam ettiler düşük seviyelerde artık. En azından benim kullandığım Acer'larda harcıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 3450 serisi 48xx serisi gibi ati nin 55nm gpu ataginin bir parcasi. peak 12w lik tuketimiyle benim bildigim kadariyla su an en dusuk tuketime sahip ekran karti. ustelik kendi vram i de oldugu ve hatta 700mhz de calistigi icin performans olarak da cogu kartin onunde. x3100 ve 4500 ise 90nm lik gpu lar, cok isindiklari yetmiyormus gibi birde 13-14 w gibi pik degerlere sahipler yavas olmalarina ragmen. kendi vram leride olmadigi icin paylastiklari ram le normalde calisacaklarindan da yavas calisiyorlar. ayni zamanda resource dezavantaji var. edit: onceki yazdigimi silmeden duzelteyim; yeni nesil intel gpu lari 4500 ve 4700 65nm olmasi lzm, ben 90nm parantezi icinde ikisinide yazmisim. kastettigim 3450 nin ikisinden de ustun olduguydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Beyin firtinasi icin tesekkurler arkadaslar, cidden ise yarar bilgiler cikiyo benim icin :) Buarada 1600 liraya kadar cikabilirmiyim bilemiyorum, cunku 12 taksite bolunce acaip vade farki koyuyolar nova'da.Ama modeller gayet iyi enazindan kafamda olusmaya basladi ne istedigim. Bir sorum daha var. Bu T5xxx T7xxx islemci serilerinin arasindaki fark nedir? Fsb birinde 667 birinde 800 desem, 7 serisindede 667 fsb olan islemciler var.Birinin mhz degerleri daha yuksek desem ikisinde de ayni özelliklere sahip modeller var.Önbellek olayimi acaba tek fark? Mesela sunu begendim diyelim, 1.6 ghz alet, ama 2mb L2 önbellek ve 800mhz fsb.E 7 serisi islemciye bakiyorum atiyorum bukezde 1mb önbellek 2.2ghz 667 fsb bi islemci cikiyo.Kafa kalmadi valla bu islemci serilerinden dolayi. Ekleme: Mesela http://www.sanalmarketim.com/urun/506ad6ac3c3377e8f6ac1271843517ac/LENOVO-N500-T3400-2.16GHz-2GB-320GB-15.4#34;-9300GS-FreeDos-NS76NTX su alette cok hosuma gitti, yalniz gel görki iste T3400 islemci bundada.2.16 ghz ama 1mb l2 önbellek var, iste ordan killaniyorum aletten. Ekleme 2: Iste su yukardakinden sonrada http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4400 söyle bisey bulunca, hem fiyati daha uygun hemde islemcisi sanki daha iyi? Yani bundada islemci 800 mhz fsb, 1.8 mhz ama 2mb l2 önbellek var? Hemen ustteki ile karsilastirinca hangisi daha iyi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Buarada kharon senin ekledigin dell'de cok guzel,ustune 1 gb daha ram, hdd'yi degistirdimmi tamamdir.Ama gel gelelimki islemci 1.6 ghz, iste bu islemci olayi benim kafayi baya bi karistirdi.Ama fiyatida baya bi uygun, gerci acer'in fiyatida baya bi uygun. Uygun fiyatli olaraktan Bu 3unun arasinda kaldim simdi; http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4388 http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4400 http://www.sanalmarketim.com/urun/506ad6ac3c3377e8f6ac1271843517ac/LENOVO-N500-T3400-2.16GHz-2GB-320GB-15.4#34;-9300GS-FreeDos-NS76NTX Bide ciddi zorlarsam biraz sanki sunuda alabilme sansim var; http://www.sanalmarketim.com/urun/a8dcb60bfc431b4b10f3d97be4b9e7f3/ASUSTEK-X59SL226DV-C2-Duo-P8400-2.26GHz-3GB-250GB-15.4-HD3450-256MB ama yani bukadarinada gerek duyarmiyim bilmiyorum arada baya 500-600 lira fark var, yazik okadar parayada. Nedersiniz bunlara?Ne seciyim, kaldim arada simdi kararsiz kararsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Makine modelleri cok, ve ayni sekilde cok fazla sub model oldugu icin inceleyip direkt kiyas yapamiyorum. ama islemciler ile ilgili soyle bi genelgecer bilgi vereyim; t7 serisi 2007 fall gibi cikan merom kod adli socket m islemci grubu. genelde 4mb cache leri var. t5 serisi 2008 fall gibi cikan merom 2m kod adli socket p(bu yeni socket, centrino2 ye geciste dusuk tuketimli chipsetlere gore dizayni revize edildi galiba. emin degilim. genelde 2mb cacheleri var. t2 ve t3 ler ise entry level islemciler. t2 ler dual core olarak 2006 senesinde gayet gecerli islemcilerdi. su an icin benzer fiyata daha iyi secenekler varken kacinmak lzm. ama guzel bi vurgun yakalarsan da ah ben ne etmisim dedirtmez. ben t2300 ile her isimi goruyorum mobil baglamda. ama uyarayim, bu gruplar kendi iclerinde dahi tutarli degiller. mesela t7 serisi revize edilip socket p ye gore de cikti, yani eski diye bisey yok. ayni islemcilerin u kodlu olanlarinin neredeyse 5 lerden farki yok. ne bileyim fsb si 667 olup carpani 6-12 yapmislar, t7250 de ise carpan 5-10 fakat fsb 800. iki islemcide haliyle bu carpanlarla 1-2ghz araliginda calisiyor yani ayni. bu vendorlarin makinede ne gibi biseye odaklanip hangi chipset ile ne kadar cikis almak istedikleriyle alakali. neden bus i arrttirip carpani i azaltirsin daha hizli ram takmak icin, neden yavas ram takarsin WTF gibi sonuclari var. isin icine girersen cikamazsin. son bi kac makineye kal orda yardim etmeye calisayim diyorum ben bu durumda sana. burda birde chipsetine ve ramlerine girersem 3-5 farkli platformda ayni performans veren makineleri farkli donanimlarla karsilastirmak gibi luzumsuz islerle ugrasip pimpiriklenicez. =] iyiki genelgecer oldu, yine uzun yazdim =/=/=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Al iste sekil 3-b said: İşlemci Cinsi İntel Core2 Duo P8400 İşlemci Hızı ( MHZ) 2.26 GHZ Ön Bellek 2 MB Bellek 3072 MB DDR2 667Mhz Bellek;(2GB+1GB) socket p 45nm 1066fsb lik islemciye 667lik ram takmislar, ustelik 2+1 konfigrasyonunda dual calismadan. Niye o zaman fsb yi yukselttin diye sorarlar insana. birde on bellek p84 de 3mb olmasi gerek. sanirim yanlis gecirmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Tenk yu veri mac diyorum, pimpiriklerim uctu gitti.Genel olarak ayni performans olacagina göre biraz daha baska seylere odaklanmak lazim sanki notebookta.Ozaman simdi bugun hic vakit yok, gerci yarinda pek vaktim olmicak ama, ben yarin aksamustu sanirsam su son yazdigim 3-4 model arasindan elerim bikacini, 1-2 sayfaya daha bakar buraya karsilastirmak icin ortala 3-4 model eklerim, sen benden bi yorumunu esirgeme hele yarinki mesaja hehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Valla dedigim gibi su 3'u arasinda kaldim.. http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=4400 http://www.sanalmarketim.com/urun/506ad6ac3c3377e8f6ac1271843517ac/LENOVO-N500-T3400-2.16GHz-2GB-320GB-15.4#34;-9300GS-FreeDos-NS76NTX Egerki eger, zorlarsam ve deger derseniz su; http://www.sanalmarketim.com/urun/a8dcb60bfc431b4b10f3d97be4b9e7f3/ASUSTEK-X59SL226DV-C2-Duo-P8400-2.26GHz-3GB-250GB-15.4-HD3450-256MB Hatta ve hatta aslinda su ilki ile 3. arasinda kaldim, ne yapsam bilemedim.Almisken zorlayip ayda 40-50 daha fazla odeyip asus'umu alsam diyorum?Ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Üçüncüyü alırsan ramını değiştir, dual channel yap. 1+1 olsun. Eğer 64 bit kullanacaksan (gerçi müzik için niye kullanasın) 2+2 olsun. Ben olsam ikinciyi alırdım, birinciyi almaya kalkma bu arada, onda fireware yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Firewire extension card buldum buarada hemde texas instruments chipsetli.40 $ falan ona vericem herturlu, yani alacagim aletin uzerinde via chipset yada nec chipset bi firewire varsa,zaten firewire extension card'i herturlu almam lazim.Motuyu baska turlu stabil calistiramam pc uzerinde yoksa. 64bit kullanmam muhtemelen ama almisken iyisi olsun dedim, 1+1 yaparim ben onu olmazsa yada 2+2 yapsam nolurki?Varsin 3.5 gb gorsun nolcek.Almisken iyisi diyorum, asus almayimmi simdi lenovo'yumu aliim? Bide bu lenovoda webcam falanda yok, bide bide, 1mb L2 bellek, ama hos alet baya. Kharon nediyim, ne aliyim bi tavsiyede senden bekliyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Asus ile Lenova'nın işlemcileri çok fark yaratmaz. Aslında hiç fark yaratmaz. Bilgisayarlar çok güçlü günümüzde. Hatırlıyorum, ben çoçukken 4 yıllık bir bilgisayar hiç birşey çalıştırmazdı doğru düzgün, artık dün alınmış gibi çalıştırıyor herşeyi yine oyun işi hariç, bir 3-4 yıl daha da rahat çalıştırırlar gibi görünüyorlar. Müzikde öyle çok büyük bir gelişme olmadı yıllardır. Aklıma bir fizik modelleme ile çalışan enstrüman simülasyonları geliyor ki onlar için bu işlemciler fazlasıyla yeter de artar. Zaten bu üç işlemcinin en kötüsünün yapamayacağı işi en iyisi de pek beceremez, gidip DSP falan alman gerekir. Notebookda webcam olayını hiç sevmiyorum ben, benimkinde var belki iki kere kullanmışımdır, orada duruyor öyle, ama ben kullanırım dersen olmayanını alma tabii. Eğer linux kullanma gibi birşey varsa aklında Lenova'yı al, onun ekran kartı çok daha uygun Linux için. Ati hala sorunlar çıkartıyor bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 DSP kart masaustu icin kesin sart bi yerden sonra.Cunku waves kullaniyorum effect'ler icin ve hepsi olmasada bazi effectler ciddi delay yapiyo track'te.Vsti idi effectti falandi filandi derken kasilmaya basliyo alet.Hadi kasmak icin yine baya ugrasiyosun ama bukezde 5 tane saglam vsti acinca projenin acilis suresi uzuyo falan.Aslinda yine enguzeli desktop bu is icin. Bi aralar raid 5 fantazim falan vardi illa bu islemleri hizli yapsin diye.Sonra 3-5 saniyenin fark yaratmayacagini dusunup pek takmadim kafaya, heleki bi raid 0 kazasi gecirince hehe :) Neyse konuyu toparlayim biraz, yani demem oki aslinda sahnede elbette hemen hepsi isimi görecek seyler.Bende oturup waves'den biseyler falan acip sahnede kullanmam heralde.Enfazla 3-5 ses kullanip sample falan yollarim.Ama buara ciddi guzel vsti'ler cikti dedigim gibi.Mesela bi omnisphere/atmosphere bi alchemy bi hypersonic 2 bi soniksynth acsan ustune bide sample kullansan alet kasmaya baslar diye dusunuyorum. Ama dedigin gibi bu 3 islemcinin en kotusunun beceremeyecegi isi zaten eniyiside assagi yukari beceremez.Benimde hayvanlasmadan ona göre projeler acmam lazim tabi. Abi ne garip adamsin, notebook'ta webcam'in nesi kötu? Yani kullanmam öyle zirt birtta nebiliyim olmusken herbiseyi olsun istedim :P Olay "yeniden alma" kismina donunce iste boyle maymun istahlilik yapiyorum, sunuda olsun bunuda olsund erken arttikca artiyo fiyat.Bide ben linux'tan hic anlamam be abi, dunyayi yeniden kesfettirme yani bana linux falan :) Yani simdi bu acer'in fiyati cok uygun 1100 tl,vade farki falan desen bilemedin 1300 tl, asus vade farkli olunca 1800 tl'ye geliyo.Degermi diyorum bu aradaki farki vermeye?Zaten ram'leri 800 yapcam ve dual yapcam eger asus'u alirsam.HDD'de degisecek.Bu durumda sanki acer'i alip aradaki farki ona bayilacagima upgrade ve extension kart'a harcasam daha mantikli olur gibime geliyo?Asus'larin isinma problemleri varmi?Musteri hizmetleri nasil?Acer'mi iyi asusmu bu gibi konularda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Pahali kacabilir belki amaclarin icin, ama Isvec'tesin Turkiye'den ucuz olur sonucta: Macbook (tercihen pro) Garageband diye super bir programla beraber geliyor hatta Mac OS X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Sabah kosturmacasinda detayli biseyler yazmak icin pek vaktim yok ama iyice sulari bulandirayim diye soyle bi oneri getiriyorum. aksama dogru daha detayli birseyler yazmaya calisirim. http://www.istanbulbilisim.com.tr/Inspiron_1525-42P4A-4GB-DELL-DUNYASI,8542.html Buda pek toshiba sevmesemde hem acer hem ibm den iyidir ,firewire yok ama yinede ciddi rakip gibi. http://www.sanalmarketim.com/urun/1c02fbf0b02f37e8f5da7d033dd64fa3/TOSHIBA-Satellite-L300-1A3-C-Duo-T3200-2.0Ghz-3GB-160GB-15.4#39;-Vista-Pre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penthesilea said: Pahali kacabilir belki amaclarin icin, ama Isvec'tesin Turkiye'den ucuz olur sonucta: Macbook (tercihen pro) Garageband diye super bir programla beraber geliyor hatta Mac OS X. Abi, Garageband ezik ya, Logic desen anlayacağım ama kendisini bir kere deneme fırsatım oldu, epey iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Bak: P8400 PassMark'da 1550 almış. T5670 PassMark'da 962 almış. Kıyaslama için: Core2 Extreme'ler 3000 - 4000 civarındalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2009 Penthesilea said: Pahali kacabilir belki amaclarin icin, ama Isvec'tesin Turkiye'den ucuz olur sonucta: Macbook (tercihen pro) Garageband diye super bir programla beraber geliyor hatta Mac OS X. Abi ekibin pc'cisi benim hehe, mac var elde zaten ama bi dunya vsti yukluyorum alete, bi cogunun crack'i yok mac'te.Bide fiyatlar hemen hemen ayni suanda burdada, en fazla 40-50 euro oynar yani,turkiyeden kredi kartina taksit yaptircam, burda onu yaptiramiyorum :D Gerge buarada logic baya iyi ya, gelecegin programi deniliyo.Gerci hali hazirda simdinin programi, hemen herkes gecis yapmis burda coktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 http://www.cooper.com.tr/default.asp?productid=NHP_NA951 suda cok iyiymis sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ya, yurtdışında müzik için özel Laptop'lar var. Computer Music'de hep reklamlarını görüyorum. Onların sistemlerine falan bak sen aslında. Yeni geldi aklıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Abi oylede yurtdisinda taksit yaptiramiyorum problem orda :) Yoksa direk burdan almak daha mantikli aslinda ama iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Yok, sistemlerine bakarsın, ona göre burada notebook ararsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Acikcasi ekonomi on planda biliyorum, islemci arasindaki fark birinci secim olmamali dedim onunda farkindayim ama socket p platformunda 45nm lik islemcili centrino 2 makineyi 1600 e buluyorsan burda cok fazla bisey soylenemez aslinda. sonra ayrica bu makineyi aldiktan sonra uzerine aynen "7200 hdd takicam, ram alcam, hobaowo yetmedi pcmci havalandirici alicam" demek yanlis bence =] makine uzerinde 2+1 ram duzenini sevmesemde , dual channel calismayan makineleri calisanlarin uzerine tercih etmesemde performans farki senin islemini geciktirecek kadar onem teskil etmeyecek, bi aciliyeti olmayacak. Soylede bi guzelligi var bu duzenin, yanina benzer 2gb lik TEK bir sodimm alman 2x2 ye terfi edisini getiriyor. Oteki turlu 1+1 gibi bu duzende 2 rami de degistirmen gerekirdi. ileriye yonelik bi yatirim gibi gozuktu bana. ram hizlarinada takmamak gerekli, cunku bu makinelerin anakartlarinda mevcut bioslar herhangi bir mudehaleye imkan vermiyor sonucta. fsb ile oynayamayacagin icin 800 luk taktim ben super oldu diyemiyorsun. otomatik algilanacak edecek onlar. makine 667 ye ayarlidir. farkida %2 yi gecmez aslen , parantez icinde soyleyeyim. Makinede isinma problemi var mi? nasil anlarim? Belli bi marka icin konusmak imkansiz. Ben 5 yasina basmis vaio fe serisi makinemden ornek vereyim, ayni donemde es donanimla satilan vaio bx serisi yine aynen metal kasa ivir zivirlarina ragmen sonystyle in bile kabul ettigi bi isinma probleminden soz edilirdi. Ancak 1 ay farkla falan uretilen fe serisi makinem 20gunluk acik kalma quake 4 tf2 falan gibi makine icin kastirici oyunlar suresince makine sicakligi 65dereceyi gecmedi dahi. makinenin yari-aktif sogutulduguda belirtmek lazim(fan 55 dereceye kadar calismiyor) Demem o ki konuyu acer, asus, ibm olarak ele almak imkansiz. model/donanim spesifik review ve ozellikle birinci elden tecrubeli kullanici yorumu dinlemeli. Benzer ornekleri ayni marka farkli seri degil, ayni marka ayni seri seklinde dahi bile cogaltmak mumkun(bknz toshiba satellite a serileri) neredeyse neden asus alinmali tarzinda bir yazi oldu farkindayim, sorunlarina da gelirsem genelde asus ile kozmetik ile alakali problemlerle karsilastim ben sahsen. elektronik olarak bir problemi olmadigindan emin olmakla birlikte, malzeme kalitesi her ne kadar ortalama ustu olsada kullandiklari boya ve kaplamalar zaman icerisinde soyulma ve renk atma yapabiliyor, bunu kalitesiyle bagdastirmak bence yanlis ama yinede hos degil elbet. Tas gibi olmalarina ragmen yorgun bi ifade sahibi oluyorlar boylece. dikkatli kullanmali. ama tabi bu her makine icin gecerli neredeyse. Ayrica soylediklerime uygun oneri getirmeden once gergenin soyledigi makinelerden isini gorecek olanlardan bi kac tane gormek karsilastirma yapmak ve alternatif bulmak icin faydali olurdu. boylelikle neyin gerekli neyin fazla olacagi muakemesi varsayim yapmaktan cikardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Cooook tesekkur ettim, biraz daha arastiriim bakiim bu hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2009 http://www.pclabs.com.tr/2008/02/28/acer-aspire-5520g-incelemede-uygun-fiyatli-dizustu/ Söyle bi alet buldum, arkadasim satiyomus, 500 tl'ye aldim gitti.Fiyati baya bi uygun geldi sanki, benim isimide görur gibime geldi simdi cok masrafa girmeyim dedim.Dinlemedeyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar