SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: ttlq, 18 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki: green_martian ülkenden daha önemli ne olabilir anlamıyorum. Zamanında atalarımız bu ülkeye aylarını diil tüm hayatlarını verdiler ama sizin gibilerin bunlar umrunda diil... ben bu askerlik olayına değilde şu gurbetçilere kızıyom. Yahu ataarımız canlarını vermişler kanlarını dökmüşler bu vatan için niye gidiyorsun elin memleketine. Ben parasız kalsam gider pazarda limon satarım ama vatanımı terk etmem.[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: fabulittin, 18 Mayıs 2004 23:12 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 18 Mayıs 2004 23:08 tarihinde demiş ki: insanları hayatlarından alıykoyarsanız askere gitmek istememeleri gayet doğaldır ha yok ülkenin 15 ay askere gitmekle kurtulacağını insanlara gösterirseniz o zamanda paşa paşa gider herkes yoksa bunun erkeklikle falan alakası yok zaten sizin gibiler yüzünden böle oldu bu ülke yok 15 ay askerlikle ülke kurtulursa gidilecekmiş insanlar hep böle düşündükleri için ülke daha da kötüye gidecektir sen görevinden kaçarak nasıl ülkeyi düzeltmeyi bekliyorsun ülke "bizim" gibiler yüzünden böyle olmadı 15 aylık vaktimizle ekonomi rayına otursaydı oraya gidenlerin en önünde olurdum ama maalesef böyle diil geçen gün taksici de bana rektörleri türkiyeyi bu durumlara getirmekle suçluyodu... tartışmada karşınızda kim varsa, o, türkiyeyi bu durumlara getirendir arkadaşlar bunu böyle bilin...[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 olur mu öyle iş ya! savaşta filan elin gawur askeri gelsin ülkende gezsin tozsun bilmem naapsın, sen de hayatında silah tutmamışsın, kamu hizmetinde çalışıyosun. Askerlik yerine kamu hizmeti olursa hangi devlette kamu hizmetinde çalışıcaksın! ortada devlet mi kalır?[signature][hline]Şimdik diya sæhızı çeyniym... Bag yog. ALAHA! KELE GAYBOLUY TAMAN! Şimdik necoldu bilmeym yanı. Gæybolmeyan sæhız edin! (Bunu ængeslek deym) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tonyukuk Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 olur mu öyle iş ya! savaşta filan elin gawur askeri gelsin ülkende gezsin tozsun bilmem naapsın, sen de hayatında silah tutmamışsın, kamu hizmetinde çalışıyosun. Askerlik yerine kamu hizmeti olursa hangi devlette kamu hizmetinde çalışıcaksın! ortada devlet mi kalır?[signature][hline]Şimdik diya sæhızı çeyniym... Bag yog. ALAHA! KELE GAYBOLUY TAMAN! Şimdik necoldu bilmeym yanı. Gæybolmeyan sæhız edin! (Bunu ængeslek deym) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 vatandaşlıktan önce bireyiz, öncekiler kul olduklarına inanıyorlardı ..[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: SwZ, 18 Mayıs 2004 23:19 tarihinde demiş ki: said: ttlq, 18 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki: green_martian ülkenden daha önemli ne olabilir anlamıyorum. Zamanında atalarımız bu ülkeye aylarını diil tüm hayatlarını verdiler ama sizin gibilerin bunlar umrunda diil... ben bu askerlik olayına değilde şu gurbetçilere kızıyom. Yahu ataarımız canlarını vermişler kanlarını dökmüşler bu vatan için niye gidiyorsun elin memleketine. Ben parasız kalsam gider pazarda limon satarım ama vatanımı terk etmem. alaka?[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Vatan için askerlik yapmak bir seçenektir. Bu ülke için askerlik dışında çok daha yararlı işler de yapabiirsiniz. Vatan için yapılabilecek tek şey askere gitmek değildir. Dünya artık bilim ve sanat olarak bizim çok çok önümüzde, biz ülkemize yararlı olmak istiyorsak biraz da şu ülkenin diğer değerlerine katkıda bulunmamız gerekir. Hayat askere gitmekle bitmiyor, vatan askere gitmekle kurtarılmıyor. Ben askerliğimi yaparım ama bu benim için vatanıma yapılmış bir katkı değildir. Katkı hayatın içindeyken olur. Bu yorumu herşey askerliktir gibi düşünen insanlara yazdım.[signature][hline]mesela beş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Oky, 18 Mayıs 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Vatan için askerlik yapmak bir seçenektir. Bu ülke için askerlik dışında çok daha yararlı işler de yapabiirsiniz. Vatan için yapılabilecek tek şey askere gitmek değildir. Dünya artık bilim ve sanat olarak bizim çok çok önümüzde, biz ülkemize yararlı olmak istiyorsak biraz da şu ülkenin diğer değerlerine katkıda bulunmamız gerekir. Hayat askere gitmekle bitmiyor, vatan askere gitmekle kurtarılmıyor. Ben askerliğimi yaparım ama bu benim için vatanıma yapılmış bir katkı değildir. Katkı hayatın içindeyken olur. Bu yorumu herşey askerliktir gibi düşünen insanlara yazdım. sonsuza kadare katılıyorum şu anda orduya ayrtılan para eğitim bilim ve sanata ayrılsaydı çok ama çok daha iyi yerlerde olurduk[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 olamazdık çünkü hemen tepemize bir kaç ecnebi ordusu konardı.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: ttlq, 18 Mayıs 2004 23:16 tarihinde demiş ki: green_martian ülkenden daha önemli ne olabilir anlamıyorum. Zamanında atalarımız bu ülkeye aylarını diil tüm hayatlarını verdiler ama sizin gibilerin bunlar umrunda diil... güzel arkadaşım ben sandığın gibi "vatan haini" diilim ülkeme adam gibi çalışarak hizmet verebilecek durumdayken en verimli dönemimde beni askere alarak nasıl bi çözüm bekliyolar onu anlamıyorum, 15 ay orda durarak ordaki 600.000 kişiden biri olmaktansa ülkeme çalışarak çok daha fazla hizmet edebileceğimi düşünen bir insanım "zamanında" atalarımızın hayatlarını verdikleri dönem geçti. gördüğün gibi artık kağıt oyunlarıyla bu işler yapılıyo, o da ekonominin güçlü olmasına bakıyo.kedmize yetebilecek, güçlü bi ekonomiye sahip olsaydık avrupa bize onlara katılmamız için şartlar sunmaz davetiyeler verirdi. olayları zamanına göre değerlendirmek bence en doğrusu.. son olarak bu ülke için ölenleri umursamadığımıda nerden çıkardın? demogojiye gerek yok.[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: fabulittin, 18 Mayıs 2004 23:31 tarihinde demiş ki: ülkeyi hangi kağıt oyunlarıyla savunacan pişpirikle mi söyleyecek düzgün bişeyiniz varsa söyleyin. yoksa kahve ağzı burda geçmiyo. eheh ne anlattın? bi anlamı var mı söylediğinin? iyi o zaman ben de diyorum, "ülkeyi hangi askerle savunucaksın? kurşun askerle mi?"[signature][hline]"computer games don't affect kids; i mean if pac-man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music..."-kristian wilson, nintendo inc, 1989- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Ülkenin askeri gücü olmasaydı emin ol bu halde olmazdın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: fabulittin, 18 Mayıs 2004 23:31 tarihinde demiş ki: ülkeyi hangi kağıt oyunlarıyla savunacan pişpirikle mi yukardaki örnektede gördüğümüz gibi her zorunlu kılınan şey beklenilen sonucu vermeyebiliyo... arkadaş zorunlu eğitimi muhtemelen almış ama hala okuma anlama konusunda zorluklar yaşamakta.. çalışmaya devam et ve yılma..[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg [Bu mesaj green_martian tarafından 18 Mayıs 2004 23:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ttlq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 asıl Avrupa bizden korktuğu için sudan bahaneler sunuyor çünkü ordumuz nato nun en güçlü ordularından biri... Millet zamanında vatan için ölmüş şimdi sen kalkmışsın o devir geçti diyosun sonra da ben onları önemsemediğimi nerden çıkardın diyosun... Bence ne dediğini sen bile bilmiyosun Kısacası saçmalamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 here's the deal: ülke için en yararlı olanın askerlik yapmak olduğunu düşünenler o işle uğraşsın, diğerleri de kamu hizmeti yapsın; denge oluşturacak kotalar konulur ihtiyaca göre, herkes mutlu olur ?[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 peki o kadar orduya para aktarıldı nerde hane bi amerika ordusu kadar olabildikmi(imkansız ötesi) hayır bi subaya ayda milyarlar adamlara onlarca sosyal hak tanıyoruz. peki diğer insanımın günahı ney? o asker diye fazlamı üstün ?? yahu o amerika zamanında bizden borç alan ülkeydi şimdi köpeği olduk adamların.[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: fabulittin, 18 Mayıs 2004 23:31 tarihinde demiş ki: ülkeyi hangi kağıt oyunlarıyla savunacan pişpirikle mi dediğm gibi ÜSLÜB!!!!!!!!![signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 18 Mayıs 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 profosyonel polisleri/zabıtaları/guvenlik/kurum ve kurulusları goruyoz ... para karşılıgı hayatını rıske attıgını ıddea eden adam gerceklerı hıssedınde kuyrugunu kıstırıyo cekılıyo koseye ... bu vatanın bu vatan ıcın olebılecek adamlara ıhtıyacı var ,bunun ıcın askerde kısılık bılıncı sılınmeye calısılıyorkı hayatının vatanından daha onemsız oldugunu anlayasın ... dusunsenıze canakkale yı prof askerlerler vatanseverlerın mucadelesı ... kacarken arkalarına bakmayan savasın tamamını sıperde gecıren bırakın hedef alarak ates etmeyı sılahını sıperden oylesıne cıkarıp nereye ates ettıgını bıle gormeden ates eden tıpler ... askerlık her turk evladının yasaması gereken herseyıyle hıssetmesı gereken bır olgu bence ... bulgarıstan dakı gıbı olsun lıse bıterbıtmez herkesı alsınlar 12 ay(sanırım) askere sonra unıv e gıden gıder gıtmeyen gıtmez hayatı daha ılerıkı yıllarında kopukluga ugramaz ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Dinamik Emotional Logical Uber Combatant Insane Attracatıve Natural ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: The_Delucian, 18 Mayıs 2004 23:48 tarihinde demiş ki: .. bu vatanın bu vatan ıcın olebılecek adamlara ıhtıyacı var .. işte bu sizsiniz ![signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bu işte sizsiniz ! :p[signature][hline].:>:>L:POKDTFYSEYThgfgggggggggggggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 erkek milleti ya naaparsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 siz busunuz işte :-P[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ttlq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 The_Delucian kardeş + hll olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SwZ Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 yoq bone ben bikere aldım bidaa almıım kalsın[signature][hline]En Büyük Çaykur Rize Kız Duası Bismillahi Rahmani Rahim Allahım Elhamın Dürüsü İle Kızların Sürüsü İle Her Gün Birisi İle Gezmeyi Nasip Eyle Yarabbim AMİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ttlq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kardeş bunun adı vatani görev öyle ben istiyorum sen istiyorsun la olcak işler diil sonra da vatan haini diyince binbir türlü laf sölüonuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar