Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Askerden korkmak veya gitmeyi istememekle vatanı savunmak ayrı konular karıştırmayalım. Her Türk gerektiğinde vatanını kanının sonuna kadar savunur bundan şüpheniz olmasın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Arkadaslar ben su anda vatani gorevimi yapmaktayim astegmen olarak 3 ay bi, eitimden gectim 12 ay toplam sure var ve kit a olarak kibris a en boktan zamaninda geldim vede su an yaklasik 5 ay surem kaldi hizmetin bitmesinde ve yazin yatislari basladi butun gun askerlere eitim veriorum okuma bilmeyenlere harfleri oretiorum benim sinifim tankci tank hakkinda bi,lgiler veriorum burda vatani gorevini yapan bir suru astegmen var er varben deilim ama astegmen arkadaslarimin cou evli veya ne yazikki bi astegmen arkadasim askerlik gorevini yaparken esini kalp krizi sonunda kaybetti.Sunu unutmayalim bunlari anlatmamin nedeni su Turkiye yeri olsun cevresi olsun cok onemli bi konumda burda daha iyi gordum ki biraz hayati bole zor sartlarda yasamak zorundayiz disiplini aile ozlemini ev hasretini cekmeliyiz ki hayatimizin degerini anlayalim.bende 24 yasindayim bi kac sene kaciyim dedim ama nereye kadar su anda cok iyi bir boluk komutanim var bana bir abi gibi yardimci oldu ona bilgisayar aldirdim ole gunler gecip gidioki en sonunda herkezin oldugu gibi biticek her askerliini yapan genc gibi ceza bile aldim nobet yerini terketmekten cok iyi astsubay arkadaslarim oldu yasitlarim cou tayin oluoar ki onlar hayatlarini bu ise veriolar bunun yaninda para kazaniosunuz ama yani bu bir gorev vede bunu hepimiz yapmak zorundayiz.ben ne bedelliler duydum ne kisalmalar duydum bi anda herseyin askeriyede desitigi gibi bu da bir anda deisior kim bilebilirki bence ileri yaslarinizda daha da zorlanmadan bitirin bu gorevinizi kurtulun her gun evime geliorum aksam mesai bitince hafta sonu dinleniorum kibrista 3 haftada bir bir hafta askerleri deniz kenarina goturuorum yani zaman hizla akip gecio.askere gitmeden calisiodum donunce yine calisicam ama su gorevii bitirmenin rahatligi olucak biz bu millette bu topraklarda yasiosak ona hizmet vericez ona yapabilceimiz tek gorev bu.Bunu bari hor gormielim bu hizmeti verelim vatanimiza dedelerimizin canlariyle kazandigi bu topluma gelin bu gorevi yapalim ne dersiniz.. Hepinize sevgiler saygilar Safak: 5 ay :PPPPP[signature][hline]Omam El_Kayed[DesertFighters] Ferrowich[HorseLords]... Kelem Swartz LvL 50 Warden Excalibur/Hibernia Vengeance Guild "İnsanları anlamak, karşıdakinin yerine kendini koyabilmektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 absolut, nasıl bir türklük tanımına göre yaptın o genellemeyi ?[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ben Türküm diyen herkese göre. Ne demek nasıl bir Türklük tanımı? İlla laf ebeliği yapmayın ya bi kerede anlıyormuş numarısı yapın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 peki o zaman benden şüphe duyabilirsin .. ondan daha önde tuttuğum değerler var ..[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 nası yani şu an bi kargaşa olsa ülken için silah altına gitmez misin??[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 kargaşasına ve benim durumuma bağlı[signature][hline]running out of ppl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Dresquin, 18 Mayıs 2004 16:11 tarihinde demiş ki: Mümkündür bence, en azından üniversiteye yeni başlamış falan olanlarımız için epey mümkündür. Belli bir kontenjan açılır ne bileyim bir ayarlar çekilirse 4,5 yıl içinde yürürlüğe girer belki, inşallah. ben kontenjana bile gerek kalacağını sanmıyorum eğer olursa, çünkü her ne kadar iyi eğitim alıp kariyerine dair kaygılar duyan ve askerliği gereksiz gören ben ve benim gibi bir çok insan olsa da, at-avrat-silah üçlüsünden sıyrılamamış çok fazla insan var hala. başka bir deyişle, ben askerlik yapmasam da sivil hizmet yapsam, kız isterken, işe girerken sorun yaşamam ama elazığın bilmemne köyünde şartların böle olacağını sanmıyorum. yani oralarda hala, % olarak azalsa da başlık parası, kan davası vb. örf-adet devam ediyor. bunlardan bir anda sıyrılabileceklerini sanmam. kaldı ki sivil hizmetin tanımına bağlı bir şey bu, eğer öğretmenlikse ok benim açımdan; ancak, git düşkünler evinde yaşlılara yemek yedir, dertlerini dinle gibi bir hizmet te gelebilir, o durumda ben askerliği tercih ederim misal.[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Çanakkale şehitliğini gören ve orada yaşanan olayları dinleyen biri hiçbir şekilde savaş anında ben savaşa katılmıyacam diyemez. ama konu inanılmaz saptı şuanki durumda hiçbir şekilde biryere varılamaz askerliğin +ları -lerinden insanların gerçekten Türk olup olmadığına geldi[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo [Bu mesaj Virus tarafından 19 Mayıs 2004 12:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Vatandan önde tuttuğun değerler olabilir buna herkes saygı gösterir ama bahsettiğim vatan duygusunun en üstte olması değil, gerektiğinde senin bile dediğin gibi vatan için birşeyler yapabilecek olman.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Dralnu, 19 Mayıs 2004 12:34 tarihinde demiş ki: kargaşasına ve benim durumuma bağlı bi şekilde br savaş çıktı...sen hangi durumundan bahsediyorsun?bu savaşın kaybedilmesi sonunda sokaklarında başka ülkenin askerleri dolaşırken hangi durum bu????[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 19 Mayıs 2004 12:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Savaş durumunda zaten kimsenin durup hımmmmm diyeceğini sanmıyorum. Adı üstünde SAVAŞ. Söylemesi bile ürkütücü. İnsanların birbirini öldürmesinin legal sayıldığı bir durum. Askerinin güçlü olması vatanı savaştan koruyan şeylerden biridir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ben savasla askerlik hizmetinin ayni. kefeye konmasina karsiyim askerlik demek bi hizmet demek belirli seferberlik konularinda bilgi alip belirli bir sure bir savas durumunda onu uygulamak er olayak subay olarak ne sinif olursa olsun ama bir savas cikarsa sinif irk vs ayrimi gostermeden ben butun turk insaninin savasa gous gereceine inaniorum cunku gururlu ve savasci bir toplumuz yol sonuna kadar savunurus ama su askerlik sisteminin su anki barsi ortaminda genclere vakit kaybi geldigi belirli bir sure de olsa insani evinden sevdiginden ve bilimum hayatindan uzaklastirip emir komuta altina aldirmasi herkesi bu ise soutmakta valla arkadaslar belirli bir ksmina katilmior deilim ama bu sart su an ulkede bir kanun getirilmedi ya sonuna kadar kacicaksiniz yada yapacaksiniz valla ben yaparin kurtulun derim Sevgiler..[signature][hline]Omam El_Kayed[DesertFighters] Ferrowich[HorseLords]... Kelem Swartz LvL 50 Warden Excalibur/Hibernia Vengeance Guild "İnsanları anlamak, karşıdakinin yerine kendini koyabilmektir." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Cthulhu_, 19 Mayıs 2004 12:37 tarihinde demiş ki: said: Dralnu, 19 Mayıs 2004 12:34 tarihinde demiş ki: kargaşasına ve benim durumuma bağlı bi şekilde br savaş çıktı..sen hangi durumundan bahsediyorsun?bu savaşın kaybedilmesi sonunda sokaklarında başka ülkenin askerleri dolaşırken hangi durum bu? -]Kesinlikle Dralnu'ya katılıyorum - aynı ülkede, aynı şehirde, aynı hastahanede vb doğmuş olabiliriz ama bu düşüncelerimizin duygularımınız aynı olacağı anlamını çıkarmaz ki, doğarken illa ülkeye %100 bağlı olmalı bu kişi diye bir kural mı var? o zaman ben ihlal ediyorum bu kuralı. gidip düşman yerine böyle birşeyi bana empoze etmeye çalışana ateş ederim ben ilk olarak. - ayrıca teknoloji vardı noldu bak abd ye ırakta patladı diyenler mümkünse 2. dünya savaşı resimlerine bir baksınlar pls, gerilla savaşı yerine gerçek savaş nasıl oluyor: -ıraktaki gibi 2-3 bina yerine bütün bir şehir bombalanıyor TÜM bir şehir yıkılıyor, şehre piyade/tank birlikleri geldiğinde zaten şehirde canlı kalmamış oluyor bombalar ve kimyasallar sayesinde,ordunun koruyacağı bir halkı kalmamış oluyor kısaca, teknoloji budur, önümüzdeki ilk çıkacak olan ciddi savaşta olacak olanda budur. elinde 50 yıllık silahla, radarında görünmeyen uçaklar helikopterler tepesinden geçip bomba sallarken, buna karşı geleceğini sananlar zaten ceset olmuş oluyor o esnada çoktan, daha düşmanı görmeden, o ceset olacaklar yüzünden gidip kullanılmış silahlar araçlar alıyoruz orduya.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ttlq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ulan türk gençliğine bak savaş çıksa düşmanı diil bizi vurcakmış... hayret bişe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 5 yapsana onu Bone ;] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: BonePART, 19 Mayıs 2004 16:02 tarihinde demiş ki: ya bu topic ne guzel ya bakın 4 vs 7 felanız yane 4 tane gitmek istemeyen 7 tane isteyen 7 kişi gitsin 4 umuz kamu hizmeti yapalım siz dag orman camur kosun biz bilgisayar basında sizin listelerini tutcak kodlar yazalım yeni kışlaların elektrik dizaynlarını cizelim tankların motorlarını yenileyelim bu kadar basit askere gittiğinde zaten sırf dağ orman koşmuosun, o geri kalan gitmek istemeyenlerin yapacağı işleri de yapıosun.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Ben bu yasaya karşıyım . Benim gözümde askere gitmeyenden hayır yoktur . İnsan kendi evini nasıl korumak istemez anamıyorum . Eğer askere sen gitmezsen , ben gitmezsem senin evini kim koruyacak ? Düşman ailenizi kurşuna dizerken artık kafanızı taşlara vurursunuz .[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ttlq Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 zgrw +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: BonePART, 19 Mayıs 2004 16:26 tarihinde demiş ki: e gibiş baska iş şu yazıyı 10 dk dır okuyom tek kelime anlamdaım . bu nedemek yaws :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 19 Mayıs 2004 16:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 ben de anlamadım valla[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 lol bende rahatça ne gibi başka iş olarak okudum alışıyo insan heralde zamanla[signature][hline]Here I'll stand on the firing line Here I'll walk through the field where I died I will fight and let the voice ring true I am the ghost.Standing next to you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 iyide o işleri sana askeriyede yaptırıyor zaten diyelimki elektronikçisin seni aselsanda çalıştırıo , yada bilgisayarcısın sana askeri program yazdırıo , yada doktorsun seni askeri doktor yapıyor . neden asker olmak istemediğinizi anlamadım ?[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bugarea Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: BonePART, 19 Mayıs 2004 16:40 tarihinde demiş ki: evet askere gitmeyenden hayır gelmez çok doğru söylemişsin.[signature][hline]May the Force Be With You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Angelfire, 19 Mayıs 2004 16:41 tarihinde demiş ki: lol bende rahatça ne gibi başka iş olarak okudum alışıyo insan heralde zamanla sömestrıda gece vardiyası sayesinde okuyabilodum ancak şimdi okuyamıom :) sınavlar derken milletin yazısını unuttuk :)[signature][hline]Bazen Savaşı Kazanmanın Tek Yolu Savaşı Kaybetmektir . [Bu imza zgrw tarafından 09 May 2004 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar