adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 yokluğun ah yol yol olsa uzasa unutmam seni gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez gerii gitme gitme el olursun sevdiğim incitir beni gitme gitme gittiğin yollardan dönülmez geri gitme gitme el olursun sevdiğim incitir benii akşaam vaktiii sardı yine hüzünleer kalbiiim yangıın yeriii gel kurtar beni senden akşamm vaktiii dolaştım sokaklarda yırtık bir afiş seni gördüm duvardaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 daha saat 3 erken değil mi içmek için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Bence içmiyo..Sadece özledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen oyy sevdugun böyle ağlaay hiç mi düşünmedun sen hiç mi düşünmedun sen oooy sevduğun böyle ağlaay sevduğun böyle ağlaay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Vazgeçtim ne içiyon ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 çay ve sigara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Nasılda kendine bağladın beni Elindeyim işte oyuncak gibi Artık yerden yere atsanda beni Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an Elindeyim işte oyuncak gibi, oyuncak gibi Elindeyim işte oyuncak gibi Bilseydim kalbimi vermezdim sana Bilseydim düşmezdim aşk tuzağına Artık ne istersen yap sende bana Elindeyim işte oyuncak gibi Bir bakışın yeter kanarım inan Ateşler içinde yanarım her an Sen sevmesem bile severim her an Elindeyim işte oyuncak gibi, oyuncak gibi Elindeyim işte oyuncak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 I'm gonna work on you, Until you're feeling right, I'm gonna make you mine, under the disco light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 işki vaa mı işki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 öf ne kadar pis lan hiç romantik değil, sigara dumanı kadar iğrenç bişeyle sevgiyi bağlamak olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Ardeth said: öf ne kadar pis lan hiç romantik değil, sigara dumanı kadar iğrenç bişeyle sevgiyi bağlamak olmamış sigara içen kızı öpmek kadar çirkin bişey yok abi. Makyaj kokusu + sigara kokusu... oh yea :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar