Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Bebek tulumuna yazı bastırmak istiyorum. 6 aylık bir bebek ama nerden yaptırcam bilmiyorum. Birçok siteye baktım bitanesinde bile Tuluma baskı yapan göremedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 BASKI yapan deyince, kişiler üzerinde baskı kuran, zorlayan gibi algıladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 walla internette değil de dışarıda bu işi yapan çok yer var yani tulum tişört farketmez, tulumu alıp bi yerden verirsin o şekilde yaparlar, hangi şehirdeysen ona göre araştırabilirsin, çevrendekilere baskı yapan yerleri sorsan daha iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bende dedim yuh mahalle baskısı burdada mı çıkıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 yandaş internet siteleri sandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 valla abi öyle yok ama,thinkgeek'te vardı sanırım çılgınca şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar