Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Şöyle ufak mini minik bi programcık lazım; kurulan saatte pc yi kapatıcak ama en önemlisi arka planda çalışacak yani saatin yanında barda falan gözükmeyecek hiçbirzaman, varmı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Amp WinOff baya bi detayli program, veya isini sadece saat ve shutdown goruyorsa soyle cok basitleri de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Teşekkür ederim ama benim için en önemlisi Arka planda çalışması yani Kendi pcme değil bu program başka pc ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Kapan Susam vardı sanırım senin istediğin tarzda. bi de cmd den komutla girerek yapılabiliyodu ama komut ne bilmiom. programa gerek de yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 zamanlanmış görevler kısmından ayarlayabilirsin. burada anlatılmış. http://www.winxptutor.com/schsd.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 süper amele versiyon 1 shutdown -t (buraya saniye cinsinden yazıyorsun işte.. 14400sn falan gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Xp deki zamanlanmış görevler tam işimi görecek cinsten fakat onda da kullanıcı oturumu şifreli olanlar için. Yani aynı o tarzda başka önerileriniz varmıdır ? @dasaa Teşekkürler, verdiğin işe yarayabilir ama benim diğer pc ye çoğu zaman müdahale şansım olmuyor. O yüzden birkere kurucam mesela gece 3'e ve her gün gece 3 te pc kapanacak. Kullanıcının dışarıdan gelen herhangi bir müdahaleden şüphelenmesini istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bat dosyasi yaz, shutdown -t 1231 yazsin. Sonra bu dosyayi her startup'ta calistir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 http://agatasoft.com/shutdown%20utility.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bat dosyasını start up a koymak güzel çözüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Julifton Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 riglous said: bat dosyasi yaz, shutdown -t 1231 yazsin. Sonra bu dosyayi her startup'ta calistir? Bu şekilde 20 dakikada bi kapatırsın pc'yi ayrıca komut yanlış. SHUTDOWN -s -t 01 şekilde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 O zaman 1 saniye icinde kapatmaz mi? 1231'i rasgele yazmistim.. Daha doorusu dasaa'nin onerdigi yontemi kullanarak istenileni elde etmeye calisiyordum, yoksa komutu bildigim falan yok. Yanniz surda http://www.aumha.org/win5/a/shutcut.php diyor ki o shutdown yontemiyle makina kapanmiyormus. Biraz daha incelemek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 bende sadece oturum kapanıyo mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Yani? Açıkçası kafam iyice karıştı=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Diyor ki o verdigim linkte, Shutdown.exe'yi indirip c'nin altina (root'un neresiyse) koy. Daha sonra bir bat dosyasi yarat. Bilgisayar acildigi zaman bu bat dosyasi calisacak sekilde ayarla; startup'a koy yani. Bu bat dosyasi, sistemin saatini alacak; senin bilgisayari kapatmak istedigin saatten cikarip aradaki farki saniye cinsinden hesaplayacak. Daha sonra da shutdown -u -t [sure] komutunu calistiracak. Hala olmadi diyorsan, bir programlama diliyle yukaridaki isi yapacak sonrasinda komutu execute edecek bir exe yarat, onu startup'a koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 sadece meraktan soruyorum, sınırsız neti bi insanla ortak kullanıp geceleri downloada bırakmasını engellemek mi istiyosun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Sınırsız net var, güle güle kullansın fakat gece sırf msn açık olsun diye bırakan bir sevdiceğim var. Zaman tasarruf zamanı ama biraz kalın kafalı işte. Ufak matematik hesabı yapınca ayda minumum 40lira tasarruf belki daha fazlası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Riglous teşekkürler açıklama için=) Bakalım henüz okadar programlama bilgim yok ama hocaya bir mail atıp yardımcı olmasını temmenni etmekten başka çağrem yok. Yine de teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 40 lira mı? çay makinesi şofben falan mı var kasanın içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 380Watt cpu + Monitör, Günde 10saatten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Acikcasi elektrik fiyatlarindan haberim yok, 380wattlik bir psu(cpu?)nun da tam olarak sebeke cekisini bilemiyorum(max 500w) monitorude 19-20inch CRT kabul edersek dahi 700w falan ediyor. hali hazirda hesaplanmisi var, 2000w lik quartz isiticilar, utuler, 10 saate 7 ila 10 lira yakiyor(mus). Ki buda duz hesapla makinenin gunde 10 saat acik kaldigi varsayilirsa gunluk 2-3 liralik bi masrafi var demektir. (makine devamli %100 load,overwattage, crt monitor gibi ekstrem kondisyonlarda) yani makine gunde 15 yerine 10 saat calissaydi, ayda max 30 lira tasarruf edilirdi bu durumlarda. gercege donersek msn acik bi makine %15-20(ki %5 i gecmez load) load ile birde mainstream lcd(35w output) lere donersek max 300w total cekecektir sebekeden buda aylik 10 liradan daha fazla tasarruf getirmez. bakkal hesabi ve can sikintisiyla bu kadar oldu. usenmeyen ugrassin benle. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Ben ciddi anlamda rahatsız oluyorum, para ikinci planda=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar