elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: StRencher, 18 Mayıs 2004 17:29 tarihinde demiş ki: :) Ben direk askere yazdırayım tavşanı o zaman. Full Disiplin... walla bilemicem artık. yannız o tavşan benim elime geçmesin de. hiç iyi şeyler olmayabilir. :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ÇOoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkk TATLIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline][b]Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bodrumlu sayfaya yeni bi boyut kazandırmıssın sağol.[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 unity100 Üye - ? 17 Mayıs 2004 09:20 -------------------------------------------------------------------------------- hayvan hevesi gelip de hayvani alip hevesi gectikten sonra sokaga atan denyolar gibi olma. +1 Ayrıca atmayı boşver kesip yeme o tavşanlar yenilmiyo yabani tavşan olamsı lazım cinsinin[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 böhüü.. tavşanım oldu die topic görünce 4 sene önceki tavşanlarım geldi aklıma.. yazlıkta evin bodrumunda besliyordum 7-8 tane yavru.. sonra 1haftalığına ayrıldım yanlarından şehir merkezine indim.. ama 2-3 gün kalıp geri döndüğümde 3 tane kalmışlardı.. salak halam bodrumun kapısını açık unutmuştu ve haliyle akşam oradan çıkmışlar ve kedilerin mi, farelerin mi ne yemeği olmuşlar.. bana anlatılan bu.. bunuda zar zor almıştım ağızlarından.. :( tavşanlarımı çok sevdiğim için güya bana hissettirmeden yeni tavşan alıp koyacaklarmış yerine ama ben erken gelince gerek kalmadı tabi buna. :( ona gözün gibi bak, elinden geldiğince ayrılma yanından.. ve anti parantez evde dolanmasına sakın izin verme.. herşeyi kemirir, delik deşik eder benden söylemesi ;)[signature][hline]son 32 gün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 kotu kokmaya basladiginda disari atma. kendine bakamaz o hayvancik.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ahahah :D özür dilerim ya değişmiyor da şimdi ama napim çok tatlı hayvan cidden.[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun.. -BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma? BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 birinin "kamil" i vardı noldu ona :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o di$ler ne bea[signature][hline]myht never die,only changes. vilt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 hehe maruldan diş onlar :D Yanlız ona yiyecek olarak ne verebilirim biraz tereddütteyim... 3 gündür pasa marul ve salatalık veriyorum.... Maydanoz tehlikeli diye artık vermiyorum. Havuç alıp vericem ama daha çok küçük o kadar serti yiyebilir mi bilmiyorum, başka ne yiyebilir?[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: Korax, 17 Mayıs 2004 10:32 tarihinde demiş ki: Halay çekebiliyomu :D tango ble yapıyormuş..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 o kadar da deil canım abartmayın :yapma:[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors EomerMcEwan, 09 Mayıs 2004 16:56 tarihinde demiş ki: Biraz tuhaf bişi hissediyorum böle tam arkamda kuyruk sokumumdan biraz aşşada bişi hissediyorum ama tam çıkaramadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: StRencher, 19 Mayıs 2004 10:24 tarihinde demiş ki: hehe maruldan diş onlar :D Yanlız ona yiyecek olarak ne verebilirim biraz tereddütteyim... 3 gündür pasa marul ve salatalık veriyorum.... Maydanoz tehlikeli diye artık vermiyorum. Havuç alıp vericem ama daha çok küçük o kadar serti yiyebilir mi bilmiyorum, başka ne yiyebilir? [signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 said: BabacumMostors, 18 Mayıs 2004 17:40 tarihinde demiş ki: -Tavşanım oldu!!!! -allah bağışlasın ehueh[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Yakında hayvan salatalık ve marul komasına girecek :D Tahıl ürünlerinden de yiyormuş ama acaba neleri???[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deli333 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 gözleri simsiyah oluyor böyle çok seviyorum birde masum masum bakmıyorlarmı. bazı tavşanların sanki kırmızımsı bir gözü oluyor. benim ablamda yiğenıme 2 tane ördek almıs. yiğenim hayvanları rahat bırakmadıgından dolayı bize getirdi. balkonda bakıyoruz. hayvanlara 24 saat su ver içerler oynarlar. su ya bayılıyorlar ya. acaip sesleri var birde. sarı sarı çok şirin şeyler :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2004 hmmm enteresan: 1-) Benimki asla ve asla su içmiyor 1-) Gözleri Mavi :D[signature][hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar