Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşanım Oldu!!!

StRencher

Öne çıkan mesajlar

said:
StRencher, 18 Mayıs 2004 17:29 tarihinde demiş ki:
:) Ben direk askere yazdırayım tavşanı o zaman. Full Disiplin...

walla bilemicem artık. yannız o tavşan benim elime geçmesin de. hiç iyi şeyler olmayabilir. :)[signature][hline]the life is a long and endless game, the matter is how to play
Sosyal ağlarda paylaş

unity100
Üye - ?
17 Mayıs 2004 09:20
--------------------------------------------------------------------------------
hayvan hevesi gelip de hayvani alip hevesi gectikten sonra sokaga atan denyolar gibi olma.
+1
Ayrıca atmayı boşver kesip yeme o tavşanlar yenilmiyo yabani tavşan olamsı lazım cinsinin[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

böhüü.. tavşanım oldu die topic görünce 4 sene önceki tavşanlarım geldi aklıma.. yazlıkta evin bodrumunda besliyordum 7-8 tane yavru.. sonra 1haftalığına ayrıldım yanlarından şehir merkezine indim.. ama 2-3 gün kalıp geri döndüğümde 3 tane kalmışlardı.. salak halam bodrumun kapısını açık unutmuştu ve haliyle akşam oradan çıkmışlar ve kedilerin mi, farelerin mi ne yemeği olmuşlar.. bana anlatılan bu.. bunuda zar zor almıştım ağızlarından.. :( tavşanlarımı çok sevdiğim için güya bana hissettirmeden yeni tavşan alıp koyacaklarmış yerine ama ben erken gelince gerek kalmadı tabi buna. :(

ona gözün gibi bak, elinden geldiğince ayrılma yanından.. ve anti parantez evde dolanmasına sakın izin verme.. herşeyi kemirir, delik deşik eder benden söylemesi ;)[signature][hline]son 32 gün..
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah :D
özür dilerim ya değişmiyor da şimdi
ama napim çok tatlı hayvan cidden.[signature][hline][b]-Asitin üstüne baz döktüm; maksat PH oLsun..
-BuKülTablasıKaçıncıKezYattıSigaraAltına?SöyleHerNefesteKaçAdımYanaştımTahtıma?
BıkıktınHaldenAnlamazlarOrdusuylaAynıYereTıkıktınSancılarınaKarşıSenYıkıktınHepBatıktın....
Sosyal ağlarda paylaş

hehe maruldan diş onlar :D

Yanlız ona yiyecek olarak ne verebilirim biraz tereddütteyim... 3 gündür pasa marul ve salatalık veriyorum.... Maydanoz tehlikeli diye artık vermiyorum. Havuç alıp vericem ama daha çok küçük o kadar serti yiyebilir mi bilmiyorum, başka ne yiyebilir?[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

said:
StRencher, 19 Mayıs 2004 10:24 tarihinde demiş ki:
hehe maruldan diş onlar :D

Yanlız ona yiyecek olarak ne verebilirim biraz tereddütteyim... 3 gündür pasa marul ve salatalık veriyorum.... Maydanoz tehlikeli diye artık vermiyorum. Havuç alıp vericem ama daha çok küçük o kadar serti yiyebilir mi bilmiyorum, başka ne yiyebilir?
[signature][hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

gözleri simsiyah oluyor böyle çok seviyorum birde masum masum bakmıyorlarmı. bazı tavşanların sanki kırmızımsı bir gözü oluyor. benim ablamda yiğenıme 2 tane ördek almıs. yiğenim hayvanları rahat bırakmadıgından dolayı bize getirdi. balkonda bakıyoruz. hayvanlara 24 saat su ver içerler oynarlar. su ya bayılıyorlar ya. acaip sesleri var birde. sarı sarı çok şirin şeyler :-p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...