Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşanım Oldu!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Menümde yer alan hayvanları evcil hayvan statüsünde beslemeyi uygun bulmuyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Hmm oda farklı bir bakış açısı tabi.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
Hehehe :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
aslinda zamanla insanlar ve haywanlar arasinda acaip bi bag olusuyo mesela eve 6 sene önce köpegi getirdigimde annem ev ahalisi hiçde hoşnut kalmamişti şimdi ise köpegin bir bakisindan annem köpegin su istedigini yemek istedigini veya tuvaletinin geldini anlayip aninda hareket ediyo tabi köpege su verirken anne banada getirirmisin diyom kalk'ta al diyo :)[signature][hline]nedir bu avp?
Mesaj tarihi:
Anneler hep aynımı yaa :)[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Mesaj tarihi:
vejeteryan bakış açısı
said:
unity100, 17 Mayıs 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
vizigot bakis acisi
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
vahsı bır tavsan sanırım dımı bu bıraz zorluk cekmezmısın bakımında acaba[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
ya onu demek ıstemedım dogadan alındı ıse en azından bıraz vahsı tarafı ola bılır hanı satılıyor yada bırde pet shoplarda falan onlarla kıyaslayım dedım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
haaa bi de bi uyarı sana unutmadan. bu hayvanlarda tokluk diye bişii yoktur, verdikçe yerler, o yüsden fazla yemek verme, doymadı zannedersin çatlatırsın hayvanı. bi de sakın maydanoz falan veriim deme, yaprakları boazına yapışıo bazen, boulabilir zavallıck.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Mesaj tarihi:
balıgın yerini tutamaz be tavsanlar yemek konusunda.2 dakka once yedigini unutuyor tekrar yiyo cok hos bisey.
:P[signature][hline]Icq=212-213-215
macromedia flash,fireworks,dreamweaver,sphere...
Online gaming rulz.

Mesaj tarihi:
balıklara laf yok 2 hafta içinde akvaryumum hazır bende resimlerini gösteririm.Bu arada kedilere dikkat pek sevmiyorlar tavşanları,köyde sürümüz vardı ordan hatırlıyorum(yalnız dediğim şeye bak mekan kedi mekanı :P)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Mesaj tarihi:
said:
Trojanmistress, 17 Mayıs 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
haaa bi de bi uyarı sana unutmadan. bu hayvanlarda tokluk diye bişii yoktur, verdikçe yerler, o yüsden fazla yemek verme, doymadı zannedersin çatlatırsın hayvanı. bi de sakın maydanoz falan veriim deme, yaprakları boazına yapışıo bazen, boulabilir zavallıck.

arkadaşın bi 2 aylık kedisi vardı dün ölmüş oda
dediki akşam kafam biraz iyiydi yemek yiyordum hayvan yediklerime saldırdırdı bende verdim yedi ama hiç hayır demedi dedi
Sonra kediyi sabah kaskatı kesilmiş bi şekilde bulmuş[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Mesaj tarihi:
kendi bokunu yemesini engelleme,böylece daha sağlılklı olur.çünkü tavşanlar ilk yeyişlerinde yeterince sindiremezle ve pisliklernin besin değeri çok yüksek olur[signature][hline]eclipse:eive ikeste
------
Mesaj tarihi:
Ayın herhangi bir günü çiftleştiğinde hamile kalan tek hayvan tavşanlarmış. Bence direk çiftlik kur![signature][hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere
ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Lanbos of Lionna, Dark Wizard / Quinthalus of Bartz, Human Fighter
Mesaj tarihi:
buna sakın çift bulma
çok hızlı çoğalıyo bu hayvanlar[signature][hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Mesaj tarihi:
anneannemde vardı benim tavşan ama balkonda bakıyolardı evde biraz zor olur her tarafa sıçar :)[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki:
seni ömer abime tokatlattırırım!
  • Yeni Oluştur...