Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavşanım Oldu!!!

StRencher

Öne çıkan mesajlar

Menümde yer alan hayvanları evcil hayvan statüsünde beslemeyi uygun bulmuyorum.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda zamanla insanlar ve haywanlar arasinda acaip bi bag olusuyo mesela eve 6 sene önce köpegi getirdigimde annem ev ahalisi hiçde hoşnut kalmamişti şimdi ise köpegin bir bakisindan annem köpegin su istedigini yemek istedigini veya tuvaletinin geldini anlayip aninda hareket ediyo tabi köpege su verirken anne banada getirirmisin diyom kalk'ta al diyo :)[signature][hline]nedir bu avp?
Sosyal ağlarda paylaş

vejeteryan bakış açısı
said:
unity100, 17 Mayıs 2004 11:02 tarihinde demiş ki:
vizigot bakis acisi
[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

ya onu demek ıstemedım dogadan alındı ıse en azından bıraz vahsı tarafı ola bılır hanı satılıyor yada bırde pet shoplarda falan onlarla kıyaslayım dedım[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Sosyal ağlarda paylaş

haaa bi de bi uyarı sana unutmadan. bu hayvanlarda tokluk diye bişii yoktur, verdikçe yerler, o yüsden fazla yemek verme, doymadı zannedersin çatlatırsın hayvanı. bi de sakın maydanoz falan veriim deme, yaprakları boazına yapışıo bazen, boulabilir zavallıck.[signature][hline]Manda yuva yapmış söğüt dalına
Yavrusunu sinek kapmış gördün mü?

Sosyal ağlarda paylaş

balıklara laf yok 2 hafta içinde akvaryumum hazır bende resimlerini gösteririm.Bu arada kedilere dikkat pek sevmiyorlar tavşanları,köyde sürümüz vardı ordan hatırlıyorum(yalnız dediğim şeye bak mekan kedi mekanı :P)[signature][hline]İki tarafta saldırıyorsa bu taaruzdur;biri saldırıyor öteki savunuyorsa bu kuşatmadır;ama biri saldırıyor öteki birşey yapamıyorsa,işte o zaman katliam olur

A.K.A Xanros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trojanmistress, 17 Mayıs 2004 13:00 tarihinde demiş ki:
haaa bi de bi uyarı sana unutmadan. bu hayvanlarda tokluk diye bişii yoktur, verdikçe yerler, o yüsden fazla yemek verme, doymadı zannedersin çatlatırsın hayvanı. bi de sakın maydanoz falan veriim deme, yaprakları boazına yapışıo bazen, boulabilir zavallıck.

arkadaşın bi 2 aylık kedisi vardı dün ölmüş oda
dediki akşam kafam biraz iyiydi yemek yiyordum hayvan yediklerime saldırdırdı bende verdim yedi ama hiç hayır demedi dedi
Sonra kediyi sabah kaskatı kesilmiş bi şekilde bulmuş[signature][hline]Here I'll stand on the firing line
Here I'll walk through the field where I died
I will fight and let the voice ring true
I am the ghost.Standing next to you
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...