Black-ice Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 hala arkadaşlarla izledikçe hayret ediyoruz ne kadar hızlı çaldığımıza. hepsini hızlı çalmışız yaw. tamamen konser heyecanından olmalı o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 videolardan sadece deepi biliyordum, ondan diğerlerini izlemedim. deep hakkında yorum yapmak gerekirse: önceden de söylendiği gibi, hızlı çalınmış fakat ilk konser heyecanı olması çok çok muhtemel. Ve vokaller.. Estel amcanın dediği gibi vokal o şarkıya biraz kalın gitmiş, sanırım sen de farkındaymışsın bunun sesini inceltmek istemişsin veya duygu katmak istemişsin şarkıda ama biraz "ağlayan dev" imajı olmuş :D Onun dışında ilk konser olduğunu da düşünürsek bence güzel bir başlangıç olmuş. Bence gruba bu şekilde devam edecekseniz ek olarak bir vokal alabilirsiniz, veya grup elemanlarının daha rahat halledeceği şarkılar seçebilirsiniz (böyle üstü kapalı gibi oldu, deepte vokali düşünerek dedim bunu. Diğer şarkılarda da aynı durum başkaları için olabilir, dinlemediğimden bilmiyorum). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Black-ice said: hala arkadaşlarla izledikçe hayret ediyoruz ne kadar hızlı çaldığımıza. hepsini hızlı çalmışız yaw. tamamen konser heyecanından olmalı o. ahahaha hızlı çalabiliyosan demek ki yavaşta çalabilirsiniz ve daha kolay olur :D o yüzden sevinin bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 bi kere bence cover şarkıları o şarkı öle olmaz falan diye eleştirmek bana biraz ters gelior. o şarkının aynısını kimse çalıp-söyleyemez.ve vokalleri farklı olan şarkılar hele.senin sesinle de böle oluo şarkı işte yani napsın insanlar gırtlaklarını mı değiştirsinler :) he sesine uygun vokalleri seçmen daha mantıklı olur ama istediğin şarkıyı sölemek varken kendini bu kdr kasmak çok mantıksız olur. gitarla vokal zaten zor bana göre bi de böle ilk konser heycanında olur öle şeler dert değil bence zamanla hallolur.ama bence gitarı bırak.ya da vokali bırak.paşa paşa gitarına odaklanıp çalıp eğlenirsin ya da vokaline odaklanıp.ikisi birden tırto oluo bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eysofspeyds Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 ilk konserinizse gayet iyisiniz çalışın çabalayın daha iyi şeyler yapmaya çalışın falan filan . asıl söylemek istediğim ise bu tür konserlerde organizatörlere veya tonmaystere** öyle ezdirmeyin kendinizi gerekirse köpek gibi davranın yoksa onlar size öyle davranır. gerektiğinde resti çekin soundcheck almadan müziğinizi tam anlamıyla icra edemiyeceğiniz ortamlarda çalmayın . adam gibi hakkınızı arayın ya da çıkmıyoruz diyin . konsere çıkıp kötü ton almak istediğin şartlarda çalamamaktansa hiç çıkmamayı tercih edin. bissürü hanzo var sadece barına para kazandırmaya çalışan o yüzden saygı görmiyceğiniz yere çıkmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar