razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tamam 2.restartta çözüldü sorun, yılmayın kandaşlarım, yılanın ağzına kızıl papağan girsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bumin kağan bizden mi ? fsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 site güzelmiş lan niye trollüyosunuz, patiyi bırakıp orda takılmaya başlayacağım ben. ıssız_acun koycam nickime de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bakın selam gibi arapça kökenli kelime yazmak yok. esenlikler yazacaz. kızıyolar selama falan. bir de kendinize http://tr.wikipedia.org/wiki/Kategori:Türk_boyları boy seçin şurdan girişte ırkımızı tanıtmamız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 nereye girişte? TirolKağana hala onay gelmedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hay bozkurtu kızıl papaganlar kovalasın, laz böregine bile tahammül göstermeyen, kendini türkiyenin koruyucusu sanan insanlar var karşımızda, en uygun saldırı saglam bi troll attack olacaktır! saldırıığn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 PassivE_KesH said: nereye girişte? TirolKağana hala onay gelmedi :( ajsdhakjh isim mütiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 mesaj yazarken yani ben şu boyun suyundanım köyüm surdan diye :) http://tr.wikipedia.org/wiki/Salur_boyu ben buldum mesela SALUR BOYU karamanlı oymagındanım. SOYSUZ DEĞİLİM!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 gereksiz bişi yapıyosunuz, boşu boşuna su adamlarla ugraştıracaksınız bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Buyse said: mesaj yazarken yani ben şu boyun suyundanım köyüm surdan diye :) http://tr.wikipedia.org/wiki/Salur_boyu ben buldum mesela SALUR BOYU karamanlı oymagındanım. SOYSUZ DEĞİLİM!! yalnız tirol avusturyada bir hedeymiş vs adam anlamazda googellarsa (ki sanmam türk sitesi değil) direk deny eder gfsafasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Cuce said: gereksiz bişi yapıyosunuz, boşu boşuna su adamlarla ugraştıracaksınız bizi. mrb. biz paticikten geldik :) adamlar google kullanmıyor ne diyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 evet aslında bunları msnden halletmek lazım, ya da chatroom falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 trolleme flm başlayınca konuyu sileriz birşey yaparız zaten orası sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 zaten max 2 mesaj atabilcez asbk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 konu neden silinsin, silinecek konu neden acıldı? forumda eğleniyoruz oh ne guzel cok super, ama "aga sileriz konusu neps" modunda olmanın alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 trolleme başlayınca konu silinir sonra tekrar dönülür başka bir konuda ? hayır adamlar başka bir şekilde nasıl bize ulaşıp bizden haberdar olup bize bela olabilecekler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 çaşıtlık yapma cüce sdkf bişey olcağı yok banlancaz zaten 2 mesajdan sonra. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Cuce said: gereksiz bişi yapıyosunuz, boşu boşuna su adamlarla ugraştıracaksınız bizi. napacaklar allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ... gelip dovmelerimi gerekiyo? uğraştıracaklar işte. gecenın yarısında kendi uyemiz mal mal şeyler yapıyo, online admin olmuyo şu olmuyo bu olmuyo halledemıyorz, hali hazırda cözüm arıyoruz. gereksiz dahda bela olucak işte. trolluk yapmak ıstıyorsanız gıdın kendı başınıza bireysel trolluk eylemlerinizi yapın rahatlayın, organize olucaksanızda paticik adı altında organize olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tabi bende o trollü görsem direk hemen bunlar paticik otağından gelmişler derdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 adamlar öğrenirse zaten troll patlaması olur, bide acayip sinir yaparlar vazgeçmezler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 said: Esenlikler. İlk iletimin buraya olmasını istedim. Salur boyunun Karamanlı oymağındanım. Otağ'dan dün gece haberim oldu, sabaha kadar su içer gibi okudum iletileri. Şu an çok mutluyum aranızda olmaktan. Türkçüydüm, Türkçü kalacağım!. Buyse süpersin ahah post yazacaksın sandım birden direk ileti flm büyük gelişme var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 taam yazmayız paticik falan diye hiçbiyere, trolümüzü salar banlanırız aptal oldugumuz icin, bitti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 10 dk da yazdım lam ben onu düşüne düşüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar