Snefru Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bakın adam ne demiş ahaha Aşağı ırklar her zaman baskındır. Üstün ırk ile aşağı ırkın çiftleşmesi halinde, aşağı ırkın genleri ağır basacak ve doğacak melez çocuk, aşağı ırkın özelliklerini taşıyacaktır. 1 bardak temiz suya 1 damla zehir dahi atsanız artık o su temiz değildir ve içilmez. Kan da böyledir, en ufak bir melezlik bile kanın saflığını ve asaletini bozar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 PassivE_KesH said: Killer said: bence böyle tiplerin de olması gerekiyo.yani benim de karşı cıktığım bi çok şeye karşı adamlar.bunların ki aşırı derece hastalığa dönüşmüşse de bunların daha zeki ve bilinçlileri lazım yani ortak karşı çıktıkları ne gibi şeyler var seninle? feto,araplar,özentilik vs vs.gerçi orda metalcilere özenti demişler ben de metalciyim de bahsettikleri diğer özentiliklerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 said: Kürtle evleneni, arkadaşlık yapanı veya dost göreni; arkadaştan, dosttan veya akrabadan sayan, soyca Türk olsa da piçtir, Türk değil. Bu ilkeye göre seçimini yap. Böyle bir soruyu da ancak gerizekalı değilse çaşıt bir kişinin sorabileceğini belirteyim. yuh ya imzasıda Türk, Tanrı'nın; Atsızcılar da Türk'ün öfkesinden yaratılmıştır. tiplere bak ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Atsızcılar Düşünce Otağı'nı kapattıklarında çok üzülmüştüm, tekrar açmışlar yaşasın =))))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 k.rt p.çç.k çaşıt töresiz kansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 valla yeminle psikolojim bozuldu, hele bi yönetici var adam her mesajı karşıdaki hakaret. bi de acayip buluşlu hakaretler. gök yeleli bozkurt adamın nick. bazı seçmeler. hakaret var Töresiz. Çaşıtların da burada yeri yok, aptalların da. Ulan davar oğlu davar, benim tanıdığım Baran adında diş hekimi ve kürt düşmanı olan bir arkadaş var. Baran Farsça yağmur anlamına gelen bir sözcüktür. Senin gibi gerzekler Baran adının kürtler tarafından kullanıldığını yeni öğrendi ama bahsettiğim kişi 55 yaşında. Ayrıca senin takma adın olan Hakan adında binlerce kürt var. Mantığına tükürdüğümün sanal iti. Davarın evladı burayı oku da öğren; ümmetin cahil ve aptal hödük oğlu hödüğü Ne o alındın mı piççik? Burada malumu ilam ettik yani senin bir piç olduğunu söyledik, sana çok mu battı? Bre özenti encik Senin gibi Türkçe yazmasını bile bilmeyen Abd maşası Alparslan Türkeş kod adlı Hüseyin Feyzullah'ın devşirme enikleri, Deniz Gezmiş'den farkları olmayan piç oğlu piçtirler. hep böyle bu adam. mesela bu adamla gerçek hayatta karşılassan, nasıldır çok merak ediyorum. kısa boylu gözlüklü bi herif mi mesela. veya kalpakla falan mı dolaşır nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Şunların hepsini assak ülke kalkınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hayat boyu ezilmiş loser bi tiptir bence.evet gözlüklü kısa boylu olabilir.ama gözlüklü ve kısa boylu insanlar yanlış anlayabilir fds. berk boyun kaçtı lan?SFAŞSİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 kızın biri özel bilgilerini vermek istememiş sesli chat için şöyle yazmış kız said: Ne bu boyle sigarayi birak der gibi? Sizi ciddiyete davet ediyorum sayin Gokyeleli Bozkurt. Biz Turkoglu Turk ve Turkculuk anlayisi ile yetistirilmis insanlariz. Benim cekinmemin sebebi ile ilgili detaylari daha onceden belirtmistim. Lutfen bir daha boyle hadsiz cumleler sarfetmeyin.Almiyorum seni sohbete dersin bende sitem eder susarim. Ben Turkculugume, soyuma , kanima laf soyletmem bu saygi duydugum bir buguyumun otaginin lideri bile olsa. herifin cevap herif said: Bak sen ödlek kargaya, dili de papuç gibi! Bre titrek yaratık, o kadar bayan arkadaş enayi de bir tek sen akıllısın öyle mi? Korkak, aşağılık fare seni, senin gibi soysuzların ve korkakların yanına defol! siteden uzaklaştırmış direk. nasıl bi kafa yapısına sahip cidden merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 oğlum olursa baran koymayı düşünüyodum adını bunlar yüzünden korktum banada hakaret ederler diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben tengriyi severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 polat alemdar versiyonu giyindikleri için hayvanlar gibi dalga geçtiğim arkadaşlarımdan özür dilemem gerekecek. lakin bu tiplere ne diyeceğimi kestiremiyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi o adamı bi şekilde patiye çekmeliyiz. lan sıkılmayız resmen, herif çok yaratıcı. inanarak hakaret ediyo. idolüm oldu lan 1 günde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 "piççik" .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 olum hadi bulun adminleri kimmiş neciymiş foto falan , çok merak ettim millete bu kadar rahat ana bacı saydıran bu tipleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Lise edebiyat kitabindan bikac siir ezberlemek lazim bunlarin arasina karisabilmek icin. Benim isim soyisim öz türkce. O siteye üye olabilirim. Tanrim sonunda gral olucagim otagi buldum. Töresizlere veda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi o adam çok piskopat ya bi iyi mesajı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 buyse nick ne senin orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 alp er tunga öldi mü isız ajun kaldı mu ödlek öçin aldı mu emdi yürek yırtılur. ödlek yarağ közetti oğrun tuzağ uzattı begler begin azıttı kaçsa kah kurtulur? begler atın urgurup kadgu anı turgurup mengzi yüzi sargarup korkum angar türtülür. uluşıp eren börleyü yırtıp yaka urlayu sıkrıp üni yırlayu sığtap közi örtülür. könglüm için ötedi yitmiş yaşıg kartadı kiçmiş ödig irtedi tün kün kiçip irtelür. sözlükten alinti. Bide baska dillere kaba deriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi bu adamların yaptıgı bildiğin ırkçılık, hası hem de. bunları reportlasak ilgili kurumlara almazlar mı bu denyoları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 harbi ha bence alırlar içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Farinal said: buyse nick ne senin orda? salurkazan 2 mesaj yazdım daha bişi belli etmedim. film izliyorum hayata dönüyorum arada o forum adamı çıldırtıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Masquerade said: abi bu adamların yaptıgı bildiğin ırkçılık, hası hem de. bunları reportlasak ilgili kurumlara almazlar mı bu denyoları? bu web ihbara şikayet ettim. daha cevap gelmedi bakalım. hem atatürk'e ırkçı diyorlar ve atatürk'ün ırkçı olduğunu iddia ediyorlar ki bu suç zaten, hem de hakaret var her yerde bi ton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Kafatasçı Türk TÜRK OĞLU TÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar