xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 hah iyi olur. şöyle ekibi toplayıp sakin sakin tartışmalara katılıcaksın. iki piç dicen olup bitcek. sonra ahbap oluon adamlarla ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://www.atsizcilar.com/turkce_adlar.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 yalnız adam en ufak fikrini begenmese direk atıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Ölütçü ne ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben salçıyım o halde. salçı gibi oluruk. tamam çok titiz olacağız pati ahalisi olarak. ya olmadı hebele hübele bye diyip gidelim. ama heycan olsun az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h_oobastank Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 herseyide onlar belirlioo yok ole kafana gore resim falan burda alcnn :S:D b nee yaaaa gulsem mi aglasam mii kii http://www.atsizcilar.com/forum/kimlik-resmi-ve-imzalar-t6023.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 abi bak "Gereksiz ekleri vardı sildim tşk Y.N: Msn dili kullanmayınız." onural Aptal olduğu için atılmıştır böle bi ortam :) yazarken bin düşünecen. veya ilk mesajda kopartacan direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ya biz garbage olarak gidersek ilk mesaj değil girerken atılmayalım ? :D @höstbenk demek ki neymiş avatarlarına dikkat edecekmişsin.d:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Madde 3- Otağ Kuralları Otağ yöneticileri tarafından dar ve geniş olarak yorumlanabilir. AHAHAH c) Üyelik adı ve üye olurken verilen e-posta adresi, Türk töresine uygun, Türkçe yahut Türkçeleşmiş sözcükler seçilmeli. Üye olurken Türkçe olmayan kullanıcı adı alan veya e-posta adresi veren kişilerin üyelikleri kabul edilmez ve silinir. e) Türkçülüğe ve Türk töresine aykırı kimlik resmi kullanmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 turk 4 harf coincidence, i think not! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ben kapkarakurt ismiyle üye oldum, tanrı kaldıramayacagı agırlıkta taş yaratabilir mi sorusunu içeren bi topic açacam soralım&ogrenelim bölümüne yarın akşam gibi, cok merak ettim kafama takıldı ırkdaşlar pls falan sizde girip trollersiniz sdfasdfva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 salurkazan diye oldum ben de. onay gelirse güzellik yaparız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 http://www.atsizcilar.com/forum/sorun-ogrenin-f317.html sorun öğrenin kısmından çok faydalandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h_oobastank Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 beni kokumdan tanirlarmiikii uye olmaya kalksamm ben kurdum ne olcakk simdii xxwhipxx kokuyomuyum lan benn ::D http://www.atsizcilar.com/forum/sorun-and-ogrenin/103188-bir-k-rdu-nasil-ayirt-edersiniz-5.html b nassi bi sacmaliktir ya!!! inanamiormmm :S hakaret etmedikleri kimse kalmamis ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 girip analarına küfür etmek istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h_oobastank Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Seni gidi cahil, ezberci, milliyetsiz kızıl papağan seni bunun anlami ne yaaa???!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 off said: Bunlarda çeşitli kürt örnekleri bu daha beter .. said: Resimler mide bulandırıcı ancak bilgilendirmeleriniz teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Buyse said: gök tanrı abi o. şamanist bunlar. üye olsam konu açacam online oyunlarda türkçüler shaman oynamalıdır diye. hatta blizzard TÜRK düşmanı olduğu için shaman pvp de kötü wowda dicem. sırf türkler wow'u yonetmesin diye mounted combat yok zaten. ayrıca turk hunter bozkurttan baska pet almaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 üye olacaksanız mailınızın falan türkçe olması gerekiyo, inat ettim ugraştım turknetten üyelik aldım, yarın aksam bu atlara gününü gösterelim patiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 tamam kandaşım varım ben aslbh sen direk turk netten almışsın kazıgı saglam bağlamışsın gmail benimki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ırkdaş alıver türknetten 2 dknı almaz, kırmızı papaganlık yapma sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 0ha cengiz aytmatovun tüm kitaplarını koymuşlar. bi işe yaradı asfj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bir grup oluşturalım herkes birbirinden haberli bir saatte üyelik alsın onaylansın üyelikler yine belli gün ve belirli bir saatte trolleyelim ? sticky bir konu lazım evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bence bu kadar issiz olmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 ahaha 3 harfli diye biri üye olmuş bizden mi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar