arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 bak ya adımız soteci arcane oldu, bütün bunlar sam in planları değildir de nedir..
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 sen bırak modluğu, ev yemekleri lokantası aç. spesiyaliten de barr - ett sote olsun..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Patlama efektlerini ve bombaları göremediğim için hiçbir haritada 1. olamadım. Oyundan da soğudum.. Bir süreliğine oynamaya ara veriyorum..[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Boş bulmayı geç, Joine basınca hiçbir şey olmuyor.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 azmodainin testeresinden kacmak zor bugun resmen terledım =][signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 pşt clan kuruyorum clan[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 benim gibi sırf baldan ibaret biri için yer var mı arka :P[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer [Bu mesaj XaYd3r tarafından 06 Mayıs 2004 01:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Jedi akademisinde eğitim göreceksiniz , hepiniz hemde hepiniz , buraya yazıyorum nargh.[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Arkansis, 06 Mayıs 2004 00:30 tarihinde demiş ki: pşt clan kuruyorum clan Seni clanına alimmi babs.. Plz res warmı babs.!??[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ne oldu terran academy'deki işinden mi çıkarıldın arkansis? :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price.. Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yok sam ben oranın sahibiyim , tabi yan sektörede zaman ayırmak lazım =] Blitz ne varım ? anlayamadm , res varmı ne demek yahu ? resim varmı diye soruyorsun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hadi bugün çok boş soldat sunucuları herkesi bekliyorum dm e[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer arcane Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 girebilirsem geliyorum hemen :D CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Arkansis, 06 Mayıs 2004 10:44 tarihinde demiş ki: Yok sam ben oranın sahibiyim , tabi yan sektörede zaman ayırmak lazım =] Blitz ne varım ? anlayamadm , res varmı ne demek yahu ? resim varmı diye soruyorsun ? 1- Dalga geçtiyorum.. 2-Ben Blitz miyim kro ötesi insan ben [eLf]Cray[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 E o zaman sen cray san Blitz kim ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Blitz başkası ben başkası be... Sence bir soldat serverda Cray[eLf] , Blitz[eLf] aynı kişi olsa aynı anda online olabilirmi? Hatta bide bana invizgot[eLf] de tam olsun... Arkansis tamam boşwer..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 07 Mayıs 2004 04:32 tarihinde değiştirilmiştir] Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yahu siz bana bir oyun oynuyorsunuz ama bakalım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 biri girsinde bi ogrenelim su oyunu kişmse yok serverda[signature][hline]i love this game! kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 şu saatte online biri varsa ben giricem birazdan ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hangisinde oynuyonuz en cok[signature][hline]i love this game! kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 20000 dene girmesse 20002 ye girersin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yok mu şuan oynucak?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 giriyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman.. sharky Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 nerde giriyorsunuz hepsi bomboş. teker teker girdim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers .. Önceki 1 2 3 4 5 Sonraki 3.sayfa (Toplam 5 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/390739-paticik-soldat-partileri/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Oyunlar Bilgisayar Oyunları paticik soldat partileri.. × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 ne oldu terran academy'deki işinden mi çıkarıldın arkansis? :)[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price..
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Yok sam ben oranın sahibiyim , tabi yan sektörede zaman ayırmak lazım =] Blitz ne varım ? anlayamadm , res varmı ne demek yahu ? resim varmı diye soruyorsun ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Xayder Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 hadi bugün çok boş soldat sunucuları herkesi bekliyorum dm e[signature][hline]Yaşamı yaşanır kılan bazen olumsuz bazende olumlu olan insan düşünceleridir. Tearaway - Mercenary Xayder - Necromancer
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 said: Arkansis, 06 Mayıs 2004 10:44 tarihinde demiş ki: Yok sam ben oranın sahibiyim , tabi yan sektörede zaman ayırmak lazım =] Blitz ne varım ? anlayamadm , res varmı ne demek yahu ? resim varmı diye soruyorsun ? 1- Dalga geçtiyorum.. 2-Ben Blitz miyim kro ötesi insan ben [eLf]Cray[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2004 E o zaman sen cray san Blitz kim ?[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
CrayTotem Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Blitz başkası ben başkası be... Sence bir soldat serverda Cray[eLf] , Blitz[eLf] aynı kişi olsa aynı anda online olabilirmi? Hatta bide bana invizgot[eLf] de tam olsun... Arkansis tamam boşwer..[signature][hline]Haksızlıgın Onünde Egilmeyin ; Eger Haksızlığın Onünde Egilirseniz.... Hakkınızla Birlikte $erefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 07 Mayıs 2004 04:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Arkansis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yahu siz bana bir oyun oynuyorsunuz ama bakalım[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 biri girsinde bi ogrenelim su oyunu kişmse yok serverda[signature][hline]i love this game!
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 şu saatte online biri varsa ben giricem birazdan ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hangisinde oynuyonuz en cok[signature][hline]i love this game!
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 20000 dene girmesse 20002 ye girersin.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !..
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Yok mu şuan oynucak?[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 giriyorum[signature][hline]|apache the taksimetre| have no fear,vlad is here! -vlad iki+iki=dört hehe -Einstein allah allah deyip geçer genç osman..
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 nerde giriyorsunuz hepsi bomboş. teker teker girdim.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. .. Sys. Adm. of Paticik(s), Ethernass, Ekohost, and many individual servers ..
Öne çıkan mesajlar