Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Slack tabanlı favori dağıtımımın yeni versiyonu çıktı. http://www.zenwalk.org/modules/news/article.php?storyid=91 Bir USB'ye yüklüyorum ben hemen, hepinize, özellikle eski bilgisayı olan ya da aşırı hız isteyenlere tavsiye ederim. Yeni başlayan kullanamayabilir ama, Slack ne de olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bunun olayı ne ? slack ne ? yardım pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gerge hep böle ilginç konularla gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Hala hayatta olan en eski ve minimalist linux dağıtımı Slack (Slackware). Bu da onu temel alarak yapılmış bir linux dağıtımı. Eski ya da performans odaklı sistemler için yapılmış. Genel olarak Multimedia ya da programcılık için uygun. Ayrıca yazılım bölümü burası, başka nasıl koularla geleceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 hep böyle gel gerge. indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Bu gün Gnome versiyonu çıktı. Sanırım hiç KDE versiyonu çıkarmayacaklar. Bu versiyon Slack'da Gnome bulunmadığı için özel olarak önemli. Ne de olsa Zenwalk tam Slack uyumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Bu gün de Live versiyon çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 valla şiir gibi çalışıyor, media center yaptım video streaming için. merci Gerge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar