Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GRE kitabi nerden bulurum?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
istanbulda orijinal yada kacak GRE kitabi nerden bulurum? barrons, kaplan vs. akmarda bulamadim, karsida beyazitta sahafcilardan cikti, bi de nezihlerde orijinali var eski filan.
Mesaj tarihi:
baktim simdi o dedigin adrese de baya eski versiyonlarini koymuslar. 1994 filan vardi :P

yeni yerler lazim, aradim biraz bogazici universitesinin karsisindaki fotokopicilerde varmismis
Mesaj tarihi:
senin almaya niyetin yok, bahane ariyosun.
git akmar'da zibilyon tane vardir

ayrica girecegin sinav bilgisayarla; kitaptan calisarak bi sey yapamazsin. otur bilgisayardan calis
Mesaj tarihi:
Kendi açımdan konuşuyorum, ya oturup ciddi ciddi 2 ay her ne kadar çok iyi ingilizce bilsen de daha önce görmediğin bir ton kelime ezberliceksin ve sıradışı bir ezber yeteneğin yoksa ort 450-500 civarı bi puan alabilirsin yada çok sallamadan girip 350 400 arası bir puan alabilirsin ben 2. sini yaptım 390 aldım.

Quantitative dense lise matematiğini biraz iyi biliyosan tam puan almaman için bir sebep yok.
Sen bilirsin müh. yada temel bilimlerden biri için başvuru yapıcaksan verbaldan yüksek bir skorun çok da önemli bir değeri yok, gene bence diyerek bitiriyorum.
Mesaj tarihi:
abi GRE'ye calisacak pek bisey yok ki? Zaten matematik temelin varsa quantitative 800 gelir, verbal icin de yapacak bisey zaten yok bikac aylik bi surede. anca latince kelime koku falan ezberlemeye kasabilirsin. verbal'i iyi cikarmak icin yillardir testisli ingilizce roman falan okuyor olmak lazim genelde.
Mesaj tarihi:
Prawler said:
Internetten e-book indir, print ettir fotokopicide.

öyle yapıcaz artık da abi nasıl bişey bu ya bu kadar yurt dışında master yapan insan var ve de adam gibi gre gmat kitabı satan yer yok. gmat yine bi derece de gre hiç yok:S
Mesaj tarihi:
abi sictigini nerde anliyosun biliyo musun, GRE sisteminde dogru cozdukce sorular zorlasiyo, yanlis cozdukce kolaylasiyo.
bi yerden sonra sana renkleri falan sormaya basladiginda kalkip gidebilirsin sdhsafasfuha
  • Yeni Oluştur...