Befounder Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 istanbulda orijinal yada kacak GRE kitabi nerden bulurum? barrons, kaplan vs. akmarda bulamadim, karsida beyazitta sahafcilardan cikti, bi de nezihlerde orijinali var eski filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 www.abebooks.com'a da bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 gumruge takilir bunlar. istanbulda direk gidip alabilecegim bir yer gerek bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Takılmaz, ben yıllardır kullanıyorum. Kitapda gümrük yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 baktim simdi o dedigin adrese de baya eski versiyonlarini koymuslar. 1994 filan vardi :P yeni yerler lazim, aradim biraz bogazici universitesinin karsisindaki fotokopicilerde varmismis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 senin almaya niyetin yok, bahane ariyosun. git akmar'da zibilyon tane vardir ayrica girecegin sinav bilgisayarla; kitaptan calisarak bi sey yapamazsin. otur bilgisayardan calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Kitap feci ise yariyor riglous. Oyle deme derim. Stratejiler, taktikler vesaire cok fazla sey kapabiliyorsun. (En azindan GMAT'ta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 yok akmarda, yada dandik var. yada iyi aramadik ve yediler urasmak istemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 akmarda oluyodu yav, hatta iceri girince hep dukanlarin onunde filan olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 buldum buldum alt kattaki yerlerde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Kendi açımdan konuşuyorum, ya oturup ciddi ciddi 2 ay her ne kadar çok iyi ingilizce bilsen de daha önce görmediğin bir ton kelime ezberliceksin ve sıradışı bir ezber yeteneğin yoksa ort 450-500 civarı bi puan alabilirsin yada çok sallamadan girip 350 400 arası bir puan alabilirsin ben 2. sini yaptım 390 aldım. Quantitative dense lise matematiğini biraz iyi biliyosan tam puan almaman için bir sebep yok. Sen bilirsin müh. yada temel bilimlerden biri için başvuru yapıcaksan verbaldan yüksek bir skorun çok da önemli bir değeri yok, gene bence diyerek bitiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 abi aazını öpim ya (başlığı açan arkadaşın). hiç bi yerde yok. kafayı çizdim resmen. yurt dışından mı getirticez yani??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Internetten e-book indir, print ettir fotokopicide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 abi GRE'ye calisacak pek bisey yok ki? Zaten matematik temelin varsa quantitative 800 gelir, verbal icin de yapacak bisey zaten yok bikac aylik bi surede. anca latince kelime koku falan ezberlemeye kasabilirsin. verbal'i iyi cikarmak icin yillardir testisli ingilizce roman falan okuyor olmak lazim genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Prawler said: Internetten e-book indir, print ettir fotokopicide. öyle yapıcaz artık da abi nasıl bişey bu ya bu kadar yurt dışında master yapan insan var ve de adam gibi gre gmat kitabı satan yer yok. gmat yine bi derece de gre hiç yok:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 verbali iyi cikarmak icin icgudulerime guveniyorum ben, yani iyi cikaramicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 abi sictigini nerde anliyosun biliyo musun, GRE sisteminde dogru cozdukce sorular zorlasiyo, yanlis cozdukce kolaylasiyo. bi yerden sonra sana renkleri falan sormaya basladiginda kalkip gidebilirsin sdhsafasfuha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ahahah acaba SAT wordlerle GRE wordler ayni mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Befounder said: buldum buldum alt kattaki yerlerde var. ohm ohm... alt katta akmarda var didik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 ben de aldim bugun kitabimi, vocabularyden zaten umudum yoktu, kelimeleri algilayamadim bile sdfsdf, o degil de matematik unutmusum tamamen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Vocabulary nin ozel ezberleme teknikleri var bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Prawler said: Vocabulary nin ozel ezberleme teknikleri var bu arada. nasi nerde? benim bildigim bi latince kok kelimeleri ezberlemek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Tam olarak bilmiyorum ama hindistanlilar ezberleyip 600 ustu falan aliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 anahtar kelime, "hindistanlilar". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Rezillige gel. "Indian" lar :) Hintli diyecegime hindistanli demisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar