kitsune Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sawer said: Yalnız ben kadir has'ın sayfasında göremiyorum bunu kesinmi?.Bilen biri translate ederse ne güzel olur.Bankai ve rasenganla bi yere kadar derdimi anlatabiliyorum. bankai ve rasengan iyiymiş :) gerçekten bende kadir has'ın sitesinde etkinlik hakkında bilgi göremedim, kesin mi bu etkinlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sartherien Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ankaradan gitmeyi düşünenler varmı arkadaşlar..?? biz iki arkadaş gitmeyi düşünüyoruz varsa gelmek isteyenler toplanıp hep beraber burdan gidebiliriz.. ayrıca tanışma imkanıda olur... herhangi bir fikri olan paylaşsın lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 http://www.oyungezer.com.tr/content/view/983/75/ Gerçekten oluyo sanırım yupii(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suzuki kohei Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Ben Festivali için bir hediye getirmek. I will bring a gift to the Festival. watasiha festival he purezenntowo motteikimasu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitsune Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 hafta içi etkinlik mi olur yaw, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 http://khas.edu.tr/tr/haberler/japonkultur.html Kadir Has Üniversitesinin sitesinde resmi olarak açıklanmış arkadaşlar,ama cosplay falan yalan olcak sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 acaba ne hediye getirecek you festival he purezenntowo woot ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 suzuki kohei said: Ben Festivali için bir hediye getirmek. I will bring a gift to the Festival. watasiha festival he purezenntowo motteikimasu. donna purezento wo mottekimasu ka soshite dare ni agetaidesu ka? ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 japon mu kovalıycaz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 onlar seni kovalamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Hatun gelcekmiymiş bi soruverin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yoruichi gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 ya bu festivallerde neden paso ghibli filmleri gösteriyorlar anlayabilmiş değilim, hotaru, totaru, havulu dışında birşeyler de gösterseler ya. howl'u cnbc-e'de izlerken uyumuştum yani. gits, kenshin: tsuiokuhen filan versinler de milletin ilgisi artsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 kenshin oav versinler daha ne isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Of açıp izleyesim geldi şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kenshin klise olduda yani harbiden anime dunyasi su asamaya gelmisken hala miyazaki hep miyazaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Arkadaşlar gidenler yada çarşamba ve perşembe programına katılmak isteyen olursa haber versin. Biz kadıköyden hareket edicez. Hep berıber gideriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suzuki kohei Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 today, I'm Kadir Has Unilversity. Tomorrow,I'll join Manga lecture. ↓This is me!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Belli bi kısım gitmekten vazgeçecek sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sam said: ya bu festivallerde neden paso ghibli filmleri gösteriyorlar anlayabilmiş değilim, hotaru, totaru, havulu dışında birşeyler de gösterseler ya. howl'u cnbc-e'de izlerken uyumuştum yani. gits, kenshin: tsuiokuhen filan versinler de milletin ilgisi artsın. dün aklıma gelip de fırsat bulamayıp yazamadığımı satırı satırına yazmışsın +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 kardes otaku dedin punkici cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Buraya kadar inanmıştım ama artık fake diyorum, bu ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 aikoyla gittik 1 civari açılısı kacırdık.çizgi film vardı totaru! sarmadı yarıda çıktım.sora standların oraya gittik. ve bu arkadaşı da gördüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Sam said: ya bu festivallerde neden paso ghibli filmleri gösteriyorlar anlayabilmiş değilim, hotaru, totaru, havulu dışında birşeyler de gösterseler ya. howl'u cnbc-e'de izlerken uyumuştum yani. gits, kenshin: tsuiokuhen filan versinler de milletin ilgisi artsın. Çünkü Ghibli daha genele hitap eder, suya sabuna dokunmaz. Mesela bir arkadaşına izlettirdiğin ilk anime Mononoke Hime olabilir ama Musishi olmaz. Neden kasıyorlar anlamak mümkün değil tabi, beğenen izler beğenmeyen de katılmayı versin. Koyucan ilk günden gore, panty shot vs. elenenlerle festivalin kralını yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 hayatta mononoke izletmem anime'e yeni birisine, daha somut birşeyler olması lazım. o yüzden kenshin ova ya da gits gibi derin, etkileyici ama kolay anlaşılır şeyler diyorum ve böyle şeyler izlettim anime ile ilgisi olmayanlara ve etkilendiler. ghibli çok fantastik, çok masalsı ve çizimler filan daha disneyimsi, anime'i 'japon çizgi-filmi' diye algılayan insana seyrettirirsen aradaki farkı hissettiremezsin, ilgisini cezbedemezsin eğer çizgi-filmi çocuklara yönelik bir medyum olarak kabul ediyorsa. yalnız arkadaş cidden anime karakterlerine taş çıkartacak uçuklukta saç modeline sahipmiş, takdir ettim ehe. suzuki-san, anata no kami wa totemo omoshiroi desu. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar