Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kohei suzuki

suzuki kohei

Öne çıkan mesajlar

Sawer said:
Yalnız ben kadir has'ın sayfasında göremiyorum bunu kesinmi?.Bilen biri translate ederse ne güzel olur.Bankai ve rasenganla bi yere kadar derdimi anlatabiliyorum.

bankai ve rasengan iyiymiş :)

gerçekten bende kadir has'ın sitesinde etkinlik hakkında bilgi göremedim, kesin mi bu etkinlik?
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu festivallerde neden paso ghibli filmleri gösteriyorlar anlayabilmiş değilim, hotaru, totaru, havulu dışında birşeyler de gösterseler ya. howl'u cnbc-e'de izlerken uyumuştum yani. gits, kenshin: tsuiokuhen filan versinler de milletin ilgisi artsın.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
ya bu festivallerde neden paso ghibli filmleri gösteriyorlar anlayabilmiş değilim, hotaru, totaru, havulu dışında birşeyler de gösterseler ya. howl'u cnbc-e'de izlerken uyumuştum yani. gits, kenshin: tsuiokuhen filan versinler de milletin ilgisi artsın.

dün aklıma gelip de fırsat bulamayıp yazamadığımı satırı satırına yazmışsın

+1
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

Çünkü Ghibli daha genele hitap eder, suya sabuna dokunmaz. Mesela bir arkadaşına izlettirdiğin ilk anime Mononoke Hime olabilir ama Musishi olmaz.

Neden kasıyorlar anlamak mümkün değil tabi, beğenen izler beğenmeyen de katılmayı versin. Koyucan ilk günden gore, panty shot vs. elenenlerle festivalin kralını yaparsın.
Sosyal ağlarda paylaş

hayatta mononoke izletmem anime'e yeni birisine, daha somut birşeyler olması lazım. o yüzden kenshin ova ya da gits gibi derin, etkileyici ama kolay anlaşılır şeyler diyorum ve böyle şeyler izlettim anime ile ilgisi olmayanlara ve etkilendiler. ghibli çok fantastik, çok masalsı ve çizimler filan daha disneyimsi, anime'i 'japon çizgi-filmi' diye algılayan insana seyrettirirsen aradaki farkı hissettiremezsin, ilgisini cezbedemezsin eğer çizgi-filmi çocuklara yönelik bir medyum olarak kabul ediyorsa.

yalnız arkadaş cidden anime karakterlerine taş çıkartacak uçuklukta saç modeline sahipmiş, takdir ettim ehe.

suzuki-san, anata no kami wa totemo omoshiroi desu. :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...