Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 arkadaşlar bugün eğer şöyle öğleden sonra canım sıkıldı bi yerlere gideyim takılayım falan diye düşünürseniz hiç düşünmeden bornova DUNGEON'a gelin:P bugün dungeon'da taste of loud isimli organizasyonda çalıcaz unison olarak. saat 17.00 gibi sahneye çıkıcaz. böylece gelip bizi dinlemiş, desteklemiş olursunuz. çok teşekkürler:) ayrıca grubumuz %50 paticik grubudur:D ben vocal gitar, bateristimiz de paticik üyelerinden Dwinz'dir. belirteyim :P afişi de koyayım tam olsun herkesi bekleriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Başarılar diyim konsere arkadaşlarımda çağırmıştı ama gelirmiyim bilmiyorum onlar kesin gelicekler ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 akşamda çilekeş konseri yokmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Ben gittim çilekeşe... Kısacası ben ettim siz etmeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Gelmek isterimde saat çok ters ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 çilekeş 9'da kapılar açılıo işte bizim eleman gündüzü kapatmış. çaldık ettik. ilk şarkıda pedalım bozuldu onla uğraş dur bütün şarkıları clean çaldım distortion yoktu resmen sıçtık şarkıların bazı yerlerinde falan ama genel olarak iyiydi sankim. youtube'a koyacam sonra izleyin plz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 LİSELİLERİN ALKOLLE TANIŞMA PARTILERİ :D EE KOY İZLEYEK BAKALIM NE KADAR NE YAPMIŞINIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 uğur hangi şarkıalrı koycan lem:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Black-ice said: çilekeş 9'da kapılar açılıo işte bizim eleman gündüzü kapatmış. çaldık ettik. ilk şarkıda pedalım bozuldu onla uğraş dur bütün şarkıları clean çaldım distortion yoktu resmen sıçtık şarkıların bazı yerlerinde falan ama genel olarak iyiydi sankim. youtube'a koyacam sonra izleyin plz:D Çaldğınız bi parçanın etkisiyle köşe masada yiişen bi çift varsa başarılıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Llama said: LİSELİLERİN ALKOLLE TANIŞMA PARTILERİ :D EE KOY İZLEYEK BAKALIM NE KADAR NE YAPMIŞINIZ o alkole başlayan liseliler sayesinde kırk yılın başı bi sahneye çıkıp şarkı söylüyoruz olm. ama bu konser gelmediler pek galiba, ya da biz sona kaldığımız için evlerine gittiler. okuldan çağırdığımız insanlar vardı sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar