Zagg Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2004 Nası bari Hoş mu Oyun Bi Ekran qoruntusu flan koysanısda baksak bı...[signature][hline]....... ICQ=173110143 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 tek kelime lag ve irenchlik..[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Counter-Strike Serverimiz Devrededir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 lag oluyo doğru ve server henüz daha oturmamış çünkü alphamı betamı ne öyle bişe ama oyun zevkli geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 arkadaşlar bir site falan verseydiniz netten acc alma olayımız yok mu yoksa sadece dergi alarak mı girebiliyoruz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 http://www.euro-ro.net/ Sitesi bu ama dl ediliyimu bilmiyorum En iyisi dergiden almak bence orda sana keyde veriyolar normal üyelikte varmı bilrmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Bence gayet hoş. Ekran görüntüsü yetmez patch'e katlanın ve bence oynayın. Yaşayın yani. Buarada archerlığı tavsiye ederim. Ben Wizard'ım ama Archerlık çokiyi. Oyunun Türk server'ını kuracam kafaya koydum. Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paticikte birde Ragnarok Online diye bi Alan açsak, Anlayan bilenler bilmeyenlere yardım etse? Bunun için kiminle görüşmem gerekli bilen varmı acaba?[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 evet bende bolum ısterım ragnarok cok guzel[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki: oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 said: Sethlor, 04 Nisan 2004 15:12 tarihinde demiş ki: http://www.euro-ro.net/ Sitesi bu ama dl ediliyimu bilmiyorum En iyisi dergiden almak bence orda sana keyde veriyolar normal üyelikte varmı bilrmiyorum hangi dergi bu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan -Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım... -Bravo alkışlıyorum seni !.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 pc net[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Level'de veriyor bu ay.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2004 abi bu ne biçim mmorpg ya? buna zmn harcayan adamın aklından şüphe ederim ben :P[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Ehe :)[signature][hline] ..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::.. ///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz ===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki: Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Saçma sapan jöleleri falan parçalıyorsunuz ehe[signature][hline]I'm in a world of shit. - Satanist misiniz? - Hayır biz Lathander'e tapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ehehe alexi isin güzelligi de orda.. hep dire wolf, orc felan mi kescez? bir de mana, zelda gibi oyunlarin havasi var.. Eski Nintendo Japon RPG'leri ehehe süper birsey.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Nisan 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HawkEye Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 abi su an verilen siteden ss leri gordum oyunun grafikleri bana bi nintendo home system oyununu hatırlattı oyuna bayılırdım ismi aklıma gelmedi eğer sslerdeki gibi ise oyun ve anlatıldığı kadar varsa oyun mukemmele yakın ama bi türkiye free serveri açılsa mukemmel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2004 ben de onu söylüyorum zaten.. Zelda, Breathe of fire, legend of mana felan dedigim tarz oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 oyun dünyanın en kalabalık mmorpgsi. oyuncu sayısının yarısına bile ulaşabilen başka oyun yokmuş[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 na.. nas..n... nasil abi? lineage 2, UO gibi oyunlar ondan kalabalik olmasi lazim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2004 said: elesso, 06 Nisan 2004 18:08 tarihinde demiş ki: oyun dünyanın en kalabalık mmorpgsi. oyuncu sayısının yarısına bile ulaşabilen başka oyun yokmuş ağzından çıkanı kulağan duyuyo mu abi? bedawa olsa bile bu kdr abarttığın kdr olamaz :][signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ya allah aşkına bi bölüm açılsın su paticikimde. ne küssel olurdu varya bu arada türk serveri açma bab 2500 kişilik serverda bile tenha olan bi dunya orası burda giren 15 kişi 10 sene oynasa birbirini göremez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Unofficial bir server acmakla ugrasmayin basiniz belaya girmesin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 ben abartmıyorum levelda yazıyo.2 milyon oyuncusu varmış[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2004 illla 1 aydan sonra para ödemek zorunda mıyız?[signature][hline]İndim yarin bahçesine, Parsellenmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar