Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ragnarok Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nası bari Hoş mu Oyun Bi Ekran qoruntusu flan koysanısda baksak bı...[signature][hline].......

ICQ=173110143
«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
arkadaşlar bir site falan verseydiniz netten acc alma olayımız yok mu yoksa sadece dergi alarak mı girebiliyoruz ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
Bence gayet hoş.
Ekran görüntüsü yetmez patch'e katlanın ve bence oynayın.
Yaşayın yani.

Buarada archerlığı tavsiye ederim.

Ben Wizard'ım ama Archerlık çokiyi.

Oyunun Türk server'ını kuracam kafaya koydum.

Saygılar...[signature][hline]..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Mesaj tarihi:
Paticikte birde Ragnarok Online diye bi Alan açsak,
Anlayan bilenler bilmeyenlere yardım etse?

Bunun için kiminle görüşmem gerekli bilen varmı acaba?[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz...
Mesaj tarihi:
evet bende bolum ısterım ragnarok cok guzel[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
said:
Sethlor, 04 Nisan 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
http://www.euro-ro.net/

Sitesi bu ama dl ediliyimu bilmiyorum
En iyisi dergiden almak bence orda sana keyde veriyolar normal üyelikte varmı bilrmiyorum

hangi
dergi bu ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
-Dilersen sana önce hikayemi anlatayım delilikle dahilik arasında gidip geldiğim için önce elektro magnetik sismometreyi icat ettim sonra üstüne kakamı yaptım...
-Bravo alkışlıyorum seni !..
Mesaj tarihi:
Ehe :)[signature][hline]
..::::.(¯`·.¸(¯`·.¸KoRaX¸.·´¯)¸.·´¯).::::..

///Delikanlı Adam Yuvarlak Kalkan Takmaz

===>Baggio, 04 Nisan 2004 17:19 tarihinde demiş ki:
Okulda kompozisyonlara baslik atarken "Kompozisyonnnn" mu yaziyorsunuz? Hayir tabii ki.

Mesaj tarihi:
ehehe alexi isin güzelligi de orda..
hep dire wolf, orc felan mi kescez?

bir de mana, zelda gibi oyunlarin havasi var.. Eski Nintendo Japon RPG'leri ehehe
süper birsey..

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 05 Nisan 2004 19:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi su an verilen siteden ss leri gordum oyunun grafikleri bana bi nintendo home system oyununu hatırlattı oyuna bayılırdım ismi aklıma gelmedi eğer sslerdeki gibi ise oyun ve anlatıldığı kadar varsa oyun mukemmele yakın ama bi türkiye free serveri açılsa mukemmel olur
Mesaj tarihi:
said:
elesso, 06 Nisan 2004 18:08 tarihinde demiş ki:
oyun dünyanın en kalabalık mmorpgsi. oyuncu sayısının yarısına bile ulaşabilen başka oyun yokmuş

ağzından çıkanı kulağan duyuyo mu abi? bedawa olsa bile bu kdr abarttığın kdr olamaz :][signature][hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
ya allah aşkına bi bölüm açılsın su paticikimde.
ne küssel olurdu varya
bu arada türk serveri açma bab 2500 kişilik serverda bile tenha olan bi dunya orası burda giren 15 kişi 10 sene oynasa birbirini göremez
  • Yeni Oluştur...