wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2004 Merhaba Arkadalar 1.Sorum; Şimdi nebulanın Scriptlerini Kullanıyorum ve orada housing.scp diye bir dosya var Asıl Sormak İstedigim Bazı Evlerde Mesela Small Villada Ve Diğer Small Tover Gibi Evlere kasa Attıgımda Kasalar Evin En alt bölmesine düşüyor.Ve kasa Bir Türlü Gözükmüyor Sadece Gmler Kasayı Görebiliyor playerlarda kasa atılan yerden aşaya düşüyorlar. 2.Sorum ise; Ben daha önceki topiçte okudum Guardsların Elbiselerini ve bineklerini değiştirme Bunları yazmışlar harfi harfin kelimesi kelimesine yaptım ama malesef Bir türlü Gercekleşmedi Bir arkadaşım Acıklayıcı Bir şekilde Anlata Bilirse Memnun Kalırım. İlginize Ve alakanıza Tşk Ederim...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bir millet bu kadarmı duyarsız demeki millet yardım istiyene boyle yardım ediyo helal olsun ya nediyim da...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 2. yi cevaplayim human.scp e gir orda sphere un icinde olmalı gir ordan ctrl+F c_H_guard yaz orda az aşşağısında item=i_platemail_legging fln gorceksin onlari istediginle degistir item=i_mt_horse vardir onuda item=i_mt_forest yaparsan forest cikar hadi kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 dostum cok tşk ederim sana..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya dostum harfi harfine yaptım dediklerini ama yine at ustunde cıkıyolar ya başka yerden olmasın sakın. Valaha denedim gene at ustunde cıkıyorlar nedendir acaba.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 işte bu seferde binek cikmıyor yaf...!! Script Aşada... :( [CHARDEF 0438] //Male GUARD DEFNAME=C_H_GUARD NAME=#NAMES_HUMANMALE the Guard ID=C_MAN DAM=15,20 ARMOR=20 DESIRES=i_gold SHELTER=r_civilization,r_GUARDPOST //AVERSIONS=ANYONE WITH NEGATIVITY (SHOWS AGGRESION) TSPEECH=spk_human_prime TSPEECH=jobGuard TSPEECH=spk_needs TSPEECH=spk_rehello TSPEECH=spk_human_default TEVENTS=e_Human_HearUnk TEVENTS=e_Human_Needs TEVENTS=e_Human_ConvInit TEVENTS=e_Human_Greet TEVENTS=e_Human_Space TEVENTS=e_Human_Refuse TEVENTS=e_Human_Environ CATEGORY=Civilized SUBSECTION=Guards & Law DESCRIPTION=Guard (male) ON=@Create NPC=brain_guard //ALIGNMENT=GOOD COLOR=colors_skin STR={151 165} DEX={151 165} INT={151 165} DETECTINGHIDDEN={90.0 100.0} FORENSICS={90.0 100.0} FENCING={90.0 100.0} PARRYING={90.0 100.0} SWORDSMANSHIP={90.0 100.0} WRESTLING={90.0 100.0} MACEFIGHTING={90.0 100.0} MAGICRESISTANCE={90.0 100.0} TACTICS={90.0 100.0} //STANDARD GUARD EQUIPMENT=PLATE ARMOR,i_halberd //BLACKTHORN GUARD EQUIPMENT=PLATE ARMOR,RED OVER-ARMOR,DOUBLE BATTLE AXE,CHAOS SHIELD //LORDBRITISH GUARD EQUIPMENT=PLATE ARMOR,BLUE OVER-ARMOR,VIKING SWORD,ORDER SHIELD ITEMNEWBIE=i_lantern ITEMNEWBIE=random_male_hair COLOR=colors_hair ITEMNEWBIE=random_facial_hair COLOR=match_hair ON=@NPCRestock ITEM=i_shirt_plain COLOR=colors_all ITEM=random_pants COLOR=colors_all ITEM=i_platemail_chest ITEM=i_platemail_leggings ITEM=i_platemail_arms ITEM=random_over_armor COLOR=colors_all ITEM=i_halberd ITEM=random_coin_purse ITEM=i_mt_ostard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noir_Volrath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Sonunda Bulmusun :)[signature][hline]Noir Uo Shard Staff www.noir.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 hahah buldum da ne care at yerine ostard koyam dedim değişiklik olsun dedim bu seferde tabana kuvet kosacaklar hiç binek cıkmadı neden acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 mt_ostard nedir ya öyle bi şey yok ki c_m_unicorn yaz[signature][hline]icQ=135954330 Joe, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan demiş ki: Estel sen uyku ne biLiyon mu? Estel, 25 January 2004 02:03 tarihinde icq dan gözü dönmüş şekilde demiş ki: Evettt.Yataghh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 bi ostard yarat ve bin .edit komudunu kullan ordan ostarda gel orda i_mt_..ostard gibi bişi yazması lazım id olarak o id yi yazıcan guardın scriptinde..[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 * Sağına soluna bakıp Baggio'yu arar.. *[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] [Bu mesaj Eternal tarafından 18 Mayıs 2004 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 o scriptin içinde 3 adet guard var hepsini editle bu 1 i_mt_ostard_desert i_mt_ostard_forest i_mt_ostard_zostrich bunlar altında çıkartır scpde c_ostard_desert normal hayvan summonlarken falan i_pet_ostard_desert küçültülmüş halde çıkartmak için (buda 2 :P )[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tamam aynısını da uyguladım ama gene binmedi c_ostard_mid de denedim olmadı arkadaşlar yine at cıkıyo :D *Dua Etmeye Başlar Baggio Abi Gelsin Diye* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: GM_Eldarduil, 18 Mayıs 2004 16:19 tarihinde demiş ki: said: TaZmAnYaK, 18 Mayıs 2004 16:13 tarihinde demiş ki: bi ostard yarat ve bin .edit komudunu kullan ordan ostarda gel orda i_mt_..ostard gibi bişi yazması lazım id olarak o id yi yazıcan guardın scriptinde.. hayvanı cıkarıp .info ile bakması yeterli orda yazar id si zaten id sini yukarda yazdım pardon ya ben bişi bilmiyom.[signature][hline]raz0r, 05 Mayıs 2004 20:19 tarihinde demiş ki: seni ömer abime tokatlattırırım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 gm bilmemkim yanlış bilior sen haklısın taz buda restockun altında olması gerekenler ITEM=i_shirt_plain COLOR=0455 ITEM=random_pants COLOR=0455 ITEM=i_platemail_chest color 0455 ITEM=i_platemail_leggings color 0455 ITEM=i_platemail_arms color 0455 ITEM=random_over_armor color 0455 ITEM=i_halberd color 0455 ITEM=random_coin_purse ITEM=i_mt_ostard_zostrich// kafana göre desert veya forestta koyabilirsin color 0455 // bunlarda üstteki eşyanın rengi[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ee dAha ne diyem allah razı olsun sizden. Peki olucak mı ? :)[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 olcak (bende böle :P )[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 thax you whre mucuk :D[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 ya su evde olusun bug bilen varmı hoca strong boxlar aşalarda ucusuyo[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 said: Joe, 18 Mayıs 2004 16:09 tarihinde demiş ki: mt_ostard nedir ya öyle bi şey yok ki c_m_unicorn yaz joe asıl sen sallama c_m_unicorn diye bişey yok ayrıca MT MOUNT'un kısaltılmışıdır! ve BİNECEKSE MT KULLANILIR BILIP BILMEDENDE KONUŞMA anlayabiliyormusun??[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 erutan kardeş sakin ol pls...!!![signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 sakin gayet. hiç sorun yok ama bilip bilmeden gelip Kafa abuk bişey demesi insanı biraz sinirlendiriyor. Mount un sözlük anlamı coktur ama binek hayvanıdır mount'un anlamı hade kolay gelsin sana bu arada sana yanlış söylemişim i_mt_ostard_forset olması lazım frenzied cıkarıcaksanda i_mt_ostard_zostrich yeter hadi kolay gelsin sana [signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something [Bu mesaj Erutan tarafından 18 Mayıs 2004 18:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LORD_ASURA Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 tabi arada save gelirse atlar yoh olur tabi onunda caresi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Owner_Bloody Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 nedir çaresi?[signature][hline]>>>>> Die Fire <<<<< >>Owner_Bloody<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2004 return 1 :P[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu Click Me And Type Something Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar