Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahu onlar da görmediğin bir şeyi hayal etmek değil, daha önce gördüğün şeyleri bir araya getirip bir kombinasyon oluşturmak.

Uzaylıyı ele alalım; kafa, el, göz, yeşil renk, metalik kıyafet, ellipsoid kafa tası vs bunlar hep daha önce gördüğün şeyler

UFO yine cam, metalik dış kaplama, vuvuvuvu sesi, tencere kapağı gibi şekil.

Benim gözümde daha önce görmediğin bir şeyi hayal etme kriteri çok daha sıkı.
Mesaj tarihi:
bişeyin ya da kavramın varolduğunu bilmek için kafanda onla ilgili bişeler olması lazım.

uzaylı diye bişi olmayabilir; ama uzaylı diye bir kavram var. bana zirzübü (ilk defa duyduğunuz bişi de olabilir burası) hayal edin desem mesela?
Mesaj tarihi:
Kartan said:
Mümkün değil,nasıl bilmediğin bir şeyi hayal edebilirsin ki?
Abi tasarım nasıl yapılıyor ozaman ?
mesela herhangi bir arabayı modifiye etmek gormuyosun ama hayal edebiliyosunki yapabiliyosun ?
Mesaj tarihi:
riglous said:
Size bir sey yapicam, hayatinizda hic duymadiginiz ve gormediginiz... Hayal edin ne yapacagimi...

Sanirim edemezsiniz.

tahmin deniliyor zaten ona
Mesaj tarihi:
Ardeth said:
yahu onlar da görmediğin bir şeyi hayal etmek değil, daha önce gördüğün şeyleri bir araya getirip bir kombinasyon oluşturmak.

Uzaylıyı ele alalım; kafa, el, göz, yeşil renk, metalik kıyafet, ellipsoid kafa tası vs bunlar hep daha önce gördüğün şeyler

UFO yine cam, metalik dış kaplama, vuvuvuvu sesi, tencere kapağı gibi şekil.

Benim gözümde daha önce görmediğin bir şeyi hayal etme kriteri çok daha sıkı.

istemeyerek de olsa katılıyorum bu adama. dsf.
Mesaj tarihi:
Bi yerde bi laf geçiyodu, "düştüğünde hiç kimsenin veya hiçbi şeyin sesini duyamayacağı kadar geniş bi ormanın ortasında bi ağaç var ve bu ağaç yere düşüyo. o halde bu ağaçın rengi nedir" tarzı bi laf. O geldi bi an aklıma. Bunu da böyle yazıp geçeyim proje var sdf
Mesaj tarihi:
Aforoz said:
Abi tasarım nasıl yapılıyor ozaman ?
mesela herhangi bir arabayı modifiye etmek gormuyosun ama hayal edebiliyosunki yapabiliyosun ?

Aklında olan, bildiğin ve daha önce gördüğün şeylerin bir sentezi o. Yani sen daha önce elma görmüşsün, portakal görmüşsün. Şimdi kırmızı bir portakal hayal ediyorsan bu noktada ben daha önce hiç kırmızı portakal görmedim diyebilirsin ama kırmızı ve portakalı gördün.
Mesaj tarihi:
Kojiroh said:
Bi yerde bi laf geçiyodu, "düştüğünde hiç kimsenin veya hiçbi şeyin sesini duyamayacağı kadar geniş bi ormanın ortasında bi ağaç var ve bu ağaç yere düşüyo. o halde bu ağaçın rengi nedir" tarzı bi laf. O geldi bi an aklıma. Bunu da böyle yazıp geçeyim proje var sdf

yanlız bu öyle değil heheh.
  • Yeni Oluştur...