DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 o zaman "ufo gördüm!" diye ortaya atlayan ilk insanoğlu gerçekten görmüşmüydü ? ya da uzaylı gördüm diyen ilk insan?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 yahu onlar da görmediğin bir şeyi hayal etmek değil, daha önce gördüğün şeyleri bir araya getirip bir kombinasyon oluşturmak. Uzaylıyı ele alalım; kafa, el, göz, yeşil renk, metalik kıyafet, ellipsoid kafa tası vs bunlar hep daha önce gördüğün şeyler UFO yine cam, metalik dış kaplama, vuvuvuvu sesi, tencere kapağı gibi şekil. Benim gözümde daha önce görmediğin bir şeyi hayal etme kriteri çok daha sıkı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 bişeyin ya da kavramın varolduğunu bilmek için kafanda onla ilgili bişeler olması lazım. uzaylı diye bişi olmayabilir; ama uzaylı diye bir kavram var. bana zirzübü (ilk defa duyduğunuz bişi de olabilir burası) hayal edin desem mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2009 sezai güneş lazım size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Size bir sey yapicam, hayatinizda hic duymadiginiz ve gormediginiz... Hayal edin ne yapacagimi... Sanirim edemezsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aforoz Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Kartan said: Mümkün değil,nasıl bilmediğin bir şeyi hayal edebilirsin ki? Abi tasarım nasıl yapılıyor ozaman ? mesela herhangi bir arabayı modifiye etmek gormuyosun ama hayal edebiliyosunki yapabiliyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mille Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 riglous said: Size bir sey yapicam, hayatinizda hic duymadiginiz ve gormediginiz... Hayal edin ne yapacagimi... Sanirim edemezsiniz. tahmin deniliyor zaten ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 peki duymadigin gormedigin seyi tahmin nasil ediceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ardeth said: yahu onlar da görmediğin bir şeyi hayal etmek değil, daha önce gördüğün şeyleri bir araya getirip bir kombinasyon oluşturmak. Uzaylıyı ele alalım; kafa, el, göz, yeşil renk, metalik kıyafet, ellipsoid kafa tası vs bunlar hep daha önce gördüğün şeyler UFO yine cam, metalik dış kaplama, vuvuvuvu sesi, tencere kapağı gibi şekil. Benim gözümde daha önce görmediğin bir şeyi hayal etme kriteri çok daha sıkı. istemeyerek de olsa katılıyorum bu adama. dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bi yerde bi laf geçiyodu, "düştüğünde hiç kimsenin veya hiçbi şeyin sesini duyamayacağı kadar geniş bi ormanın ortasında bi ağaç var ve bu ağaç yere düşüyo. o halde bu ağaçın rengi nedir" tarzı bi laf. O geldi bi an aklıma. Bunu da böyle yazıp geçeyim proje var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 YEŞİL LA AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Stifler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 oha adam bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Aforoz said: Abi tasarım nasıl yapılıyor ozaman ? mesela herhangi bir arabayı modifiye etmek gormuyosun ama hayal edebiliyosunki yapabiliyosun ? Aklında olan, bildiğin ve daha önce gördüğün şeylerin bir sentezi o. Yani sen daha önce elma görmüşsün, portakal görmüşsün. Şimdi kırmızı bir portakal hayal ediyorsan bu noktada ben daha önce hiç kırmızı portakal görmedim diyebilirsin ama kırmızı ve portakalı gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Kojiroh said: Bi yerde bi laf geçiyodu, "düştüğünde hiç kimsenin veya hiçbi şeyin sesini duyamayacağı kadar geniş bi ormanın ortasında bi ağaç var ve bu ağaç yere düşüyo. o halde bu ağaçın rengi nedir" tarzı bi laf. O geldi bi an aklıma. Bunu da böyle yazıp geçeyim proje var sdf yanlız bu öyle değil heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 2.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Mille Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 riglous said: Size bir sey yapicam, hayatinizda hic duymadiginiz ve gormediginiz... Hayal edin ne yapacagimi... Sanirim edemezsiniz. tahmin deniliyor zaten ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 peki duymadigin gormedigin seyi tahmin nasil ediceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Ardeth said: yahu onlar da görmediğin bir şeyi hayal etmek değil, daha önce gördüğün şeyleri bir araya getirip bir kombinasyon oluşturmak. Uzaylıyı ele alalım; kafa, el, göz, yeşil renk, metalik kıyafet, ellipsoid kafa tası vs bunlar hep daha önce gördüğün şeyler UFO yine cam, metalik dış kaplama, vuvuvuvu sesi, tencere kapağı gibi şekil. Benim gözümde daha önce görmediğin bir şeyi hayal etme kriteri çok daha sıkı. istemeyerek de olsa katılıyorum bu adama. dsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Bi yerde bi laf geçiyodu, "düştüğünde hiç kimsenin veya hiçbi şeyin sesini duyamayacağı kadar geniş bi ormanın ortasında bi ağaç var ve bu ağaç yere düşüyo. o halde bu ağaçın rengi nedir" tarzı bi laf. O geldi bi an aklıma. Bunu da böyle yazıp geçeyim proje var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 YEŞİL LA AHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2009 oha adam bildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Aforoz said: Abi tasarım nasıl yapılıyor ozaman ? mesela herhangi bir arabayı modifiye etmek gormuyosun ama hayal edebiliyosunki yapabiliyosun ? Aklında olan, bildiğin ve daha önce gördüğün şeylerin bir sentezi o. Yani sen daha önce elma görmüşsün, portakal görmüşsün. Şimdi kırmızı bir portakal hayal ediyorsan bu noktada ben daha önce hiç kırmızı portakal görmedim diyebilirsin ama kırmızı ve portakalı gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Kojiroh said: Bi yerde bi laf geçiyodu, "düştüğünde hiç kimsenin veya hiçbi şeyin sesini duyamayacağı kadar geniş bi ormanın ortasında bi ağaç var ve bu ağaç yere düşüyo. o halde bu ağaçın rengi nedir" tarzı bi laf. O geldi bi an aklıma. Bunu da böyle yazıp geçeyim proje var sdf yanlız bu öyle değil heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar