Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Gene içtim gene pişman oldum kuscak kadar oldum kusamadım kafam ağrıyo fena oofof her defasında bi daha içmiycem diyorum ama gene içiyorum şunun sınırını bilmek lazım ya yada hiç içmemek lazım . varmı içki içmeyen aramızda Ğ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ayda yılda bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Abi iç içmek güzeldir de çakır keyfte bırak sonra bilincin yerinde olur kafanda rahatlar ohh miss böyle midende bulanmaz.İçmesini bilirsen içki güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ya sınırdaydım böyle hayat güzel geliyodu hani o kadar içmiştim sonra dedim lan iç bi tane daha içince boku çıktı işin sdfsdf.hayır biranında bi kötü yanı az içince kafan aarıo çok içince kafan aarıo ortasını bulmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Git bi 35 lik rakı al çakır keyf olunca mezende biter açarsın tvni maçını izlersin çakır keyf haldeyken mis ohh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 içki içmemek lazım ya . ama yaratıcı olamıyorum içmeden . yoksa kendimimi koşulluyorum acaba içince yaratıcı oluyorum diye . yaratıcı oluyomusun sen dartanyan içince :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 nickleriniz aynı gibi kafam karışıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Aklma garip garip şeyler geliyo planlar yapıyorum yaratıcı şeyler ama ruh halim kötüyken içiyorum genelde.Daha çok duygusal içerikli bi sonuç çıkıyo ortaya.Dedim ya düşünmemek için kafam rahatlasın diye içiceksin.Sonra ntvspor :P Klasik sarhoş muhabbeti: Sıkma canını hadi gelir geçer dertler 3günlük ölümlü dünya bak keyfine.Arabayı da dikkatli kullan kendine iyi bak.. sen x dedin ben y dedim gibi oldu sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Sınırları bilmek lazım evet sınırlar ah şu sınırlar sdfj. Dartanian kanka olak mı la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 al birkaç bira,al yerfıstığını takıl be hacı,ama fazla kaçırma.birayla sarhoş olmazsın ama paso wc ye gidersin biliyosundur zaten.ama rakı takılmak olabilir de onun içn de ortam lazım tek başına hçç bi şekilde içilmez rakı tadı çıkmaz.benim tavsiyem yapabiliyosan hçç içme en iisi.hem kendine hem keseye zarar ;) ama arada bi de coşmak lazım;tadında bırakarak nasıl yapacağın sana kalmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ya bira kafa yapmıyoda kafa ağrıtıyo o pişmanlığım oluo fena ağrıyo ya kahve içiyorum şimdi oofof kız gibi hissettim kendim iböyle çok korunmasızım fln gelip birisi dudaama yapışsa karşı koyamam hani sadhfasjfkl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Kontrolsüz güç güç değildir :P asdf Böyle yamulursun işte sınır tanımazsan :D Edit: Olak Edit2 : son postunu gördüm vazgeçtm olmayalm :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Ahahahahahaha olak beeeee çok yanlızım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Yanlız değil yalnızsın sabaha durur inş bu topic :D Bak şimdi git uyu sen :D sabaha güzel bi kahvaltı bi ağrı kesici 1 saat sonrasına bişiin kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yok uyunmaz bu ağrıyla deliyolar sağ tarafını kafamın . bi dota atak hadi sadfsd. ahgaahasda şimdi anladım neden yanlız değilsin dediini sdhfsdjfl şeyi farkettim ya sarhoş olunca böyle gözünün önündeki hareketli şeylerin framelerini tek tek görebiliyosun çok hoş sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Hazır sen kendini kız gibi korunmasız hissederken seni Ezele bırakıyorum imdat lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 alatariel senle kanka olak bee bu dartanyan korkak çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yarın koşmaya başlıyorum ya bu içki şimdi vücutta oturur popoya fln gider olmaz hasdfjkasdlf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Direk göbeğe gider bira. Bak sonrasında koştum spor yaptım bütün heryerim ağrıyo yeni yeni geçiyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Draenyth said: alatariel senle kanka olak bee bu dartanyan korkak çıktı :( yengene saygı göster yarın yemeğe çıkıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ha kızmı o hsfjasdf pardon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bayan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 kermit said: Draenyth said: alatariel senle kanka olak bee bu dartanyan korkak çıktı :( yengene saygı göster yarın yemeğe çıkıcaz Biri şimdi yengede kütür kütürmüş dese iyi mi olur he kermit :P yengemizdir haa şaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draenyth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar