Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray : Bursaspor [06.03.2009]

Red

Öne çıkan mesajlar

DoubleW said:
Red said:
maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :)

kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında

böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :)

hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :)

Uydurulan bişey yok Red , 90. dk da ceza sahasına yapılan orta direk Bursalı futbolcuya geliyo, gs li futbolcuda de hem eli hem ayağıyla bursasporlu adamın üzerine çıkıyo, sen dikkatli izlememişsin maçı:)

adamlar itiraz etmedi.öyle penaltı dialogu olmadı hiç.her ceza sahası içinde her futbolcu birbirini itiyo çekiyo.bu ikili mucadelelere de verilmez yani penaltı.ztn kız gibi top oynatıo hakemler.bide basit penaltılar çalamazlar
Sosyal ağlarda paylaş

abi gene konuşcak bişey buldunuz ya. of. bütün maç tekme tokat dayak yedik sahada 1 sarı kart çıkarmadı. görmemiştir ondan çalmamıştır, görse kesin çalardı. beşiktaşın veya fenerin lehine hakem hataları hiç gelişmediği için şimdi haklısınız sizde tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

ben sadece o poziyona baktım. konuşucak bişey buldunuz ne demekse. o zaman herkes herşeyde sussun.

bursalı oyuncular böyle yani değiştiremezsin. büyüklerle maçlarında tekme tokat oynuyabiliyolar anca. ezikliği böyle çıkarıolar. demek ki kayseri maçınndaki olayın aynısı olmuş. sarı kartları rakibe gösteremeyince son dakkada cesaret edememiş.
Sosyal ağlarda paylaş

DoubleW said:
Red said:
maçta penaltı falan yoktu sallamayalım.kötü bi maçtı :)

kocaeli maçında bile bu kadar kötü oynamadık.ama cidden lincoln falan hamburgtaydı.kimse kasmadı kendini emre aşık barıl ayhan dışında

böle maçları kazanmak önemli.futbola bakmam.3 puanı aldık.şimdi feneri sivasi izlicez :)

hamburg maçında sabri oynicak tabi.ama lig maçlarında uğur gelene kadar serkanı görmek isteriz :)

Uydurulan bişey yok Red , 90. dk da ceza sahasına yapılan orta direk Bursalı futbolcuya geliyo, gs li futbolcuda de hem eli hem ayağıyla bursasporlu adamın üzerine çıkıyo, sen dikkatli izlememişsin maçı:)
abi o her maçta olan pozisyon ben bir kere bile penaltı verildiğini görmedim öyle bir pozisyona.ne türkiyede nede yurtdışında
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...