BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Selamlar, 500gb lık hdd'emi açıyorum ama ışığı yanmasına rağmen okumuyor bişey. yani bilgisayar ötüo ama öttüğü ile kalıyor görmüo. kulağımı dayadım ne olup bitiyor diye sadece tık tık sesler gelio. sanki çalışmaya çalışıyor ama çalışamıyor gibi. markası wd sorunu ne olabilir, yardımcı olan olursa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 tık tık sesler geliyor malesef gg büyük ihtimal garantiye ver yenisini yollasınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 marka model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Aleti yeni mi aldı yoksa bir süredir kullanıyordunda yeni mi çıkardı bu problemi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Küçük bir ihtimal ama gücünü doğrudan USB'den alıyorsa güç yetmiyor olabilir. Başıma geldi daha önce. Öyleyse başka USB portu dene, mümkünse uzatma ya da kasanın önündeki çıkışlar yerine doğrudan kasanın arkasındakileri kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Tık tık sesler kafa atmasına işaret. Garantisi varsa garantisine ver derhal bence. 1 ay önce başıma geldi. Ufak bir sarsıntı yada düşürme neden oluyor bu tarz sorunlara. Umarım önemli bilgilerin yoktur. Yoksa yeni HDD ve Bilgilerin kurtarılması pahalıya patlayabiliyor. Tamiri yok varsada çook zor. Geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 google: clicks of death. gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 denetim masası/yönetimsel araçlar/bilgisayar yönetimi/bilgisayar yönetimi(yerel)/depolama/disk yönetimi(yerel) buraya bak bi görünüyo mu? bende internalı usb ile kullanıyorum bazen görmüyor, burdan karıştrınca gördü nedense. belki böle bişiydir yazim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Sadece görmese dediğiniz doğru da o tık tık sesi harddiskin okuyucusunun attığına işaret yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bunu yazdığım gün büyük uğraşlarımla diski okutmayı başardım. wd ilk 500 lüklerden. firewire ile kullanıyorum zaten. tık tık seslerden sonra okumaya çalışıp okuyamıyordu. okuduğunda da sorunsuz çalışıyor. stand by a düştümü ama toparlayamıyor kendini. benim düşüncem güç alamıyor. şimdi stand by'a geçmesin diye film açıorm tüm gün repeat ediyor. 3 sene filan oldu o yüzden garantisi geçmiştir. bugün 1tb lik aldım dosya aktarımına başladım. 480gb dosya bakalım kaç gün sürücek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2009 bu sorunumun nedenini aynı sorunu aynı adaptörle yaşadığım için çözdüm. Adaptörü bozulmuş aletin. o yüzden düzgün elektrik sağlıyamıyormuş. şaka gibi resmen. boşuna 1 tb hdd aldık hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 az önce Logosoft'u aradım ve biz onu garanti kapsamına alır yeni adaptör yollarız dedi. vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 COD a dustukten sonra cok cok az disk geri gelir, acikcasi cok sansliymissin ki problemi cabuk tayin edebilmissin, yoksa o sekilde fazla dayanmasi mumkun degil diskin. BiTcH_oFBaT said: şimdi stand by'a geçmesin diye film açıorm tüm gün repeat ediyor. Super cozummus bu arada cok guldum (tu) ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2009 tamire vermeden çözdüm sorunu da 1tb hdd aldım, bu çok sıkışık durumumda :) tek sorun bu oldu benim adıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar