Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

External hdd sorunu

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

500gb lık hdd'emi açıyorum ama ışığı yanmasına rağmen okumuyor bişey. yani bilgisayar ötüo ama öttüğü ile kalıyor görmüo. kulağımı dayadım ne olup bitiyor diye sadece tık tık sesler gelio. sanki çalışmaya çalışıyor ama çalışamıyor gibi. markası wd

sorunu ne olabilir, yardımcı olan olursa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Tık tık sesler kafa atmasına işaret. Garantisi varsa garantisine ver derhal bence. 1 ay önce başıma geldi. Ufak bir sarsıntı yada düşürme neden oluyor bu tarz sorunlara. Umarım önemli bilgilerin yoktur. Yoksa yeni HDD ve Bilgilerin kurtarılması pahalıya patlayabiliyor. Tamiri yok varsada çook zor. Geçmiş olsun
Sosyal ağlarda paylaş

bunu yazdığım gün büyük uğraşlarımla diski okutmayı başardım.
wd ilk 500 lüklerden. firewire ile kullanıyorum zaten.

tık tık seslerden sonra okumaya çalışıp okuyamıyordu. okuduğunda da sorunsuz çalışıyor. stand by a düştümü ama toparlayamıyor kendini. benim düşüncem güç alamıyor. şimdi stand by'a geçmesin diye film açıorm tüm gün repeat ediyor.

3 sene filan oldu o yüzden garantisi geçmiştir.

bugün 1tb lik aldım dosya aktarımına başladım. 480gb dosya bakalım kaç gün sürücek.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
COD a dustukten sonra cok cok az disk geri gelir, acikcasi cok sansliymissin ki problemi cabuk tayin edebilmissin, yoksa o sekilde fazla dayanmasi mumkun degil diskin.

BiTcH_oFBaT said:

şimdi stand by'a geçmesin diye film açıorm tüm gün repeat ediyor.

Super cozummus bu arada cok guldum (tu) ehehe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...