Arma Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Cos teoremi demeyin abicim. İşlemi yapın bakalım bi nası çıkıyor cos teoreminden. Hesap makinesiz o açıyı hesaplayamazsın cos teoreminden.
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 arctan (kök3 / 5) buldum ben de yukardaki arkadaşın bulduğu gibi. Üçgenin tepesinden yere bi dik indiriyosun, x'in komşu ve karşı kenarların uzunluklarını da yine yarattığın 30-60-90 üçgenlerinin yardımı ile bulabilirsin.
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Soruyu soran arkadaş. Şıkları da buraya koyarmısın? Dün akşamdan beri kafama takılıyor bu soru. Tekrar kontrol edip, soruyu tam ifade ile tekrar yazarsan sevinirim.
slickers Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 banada hoca sordu salı günü öğrenebilirim anca
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hmm,kenar-açı-kenar öle bişiler vardı.valla öss nin üzerinden 3 yıl geçti öle baktm o şekilde çözülür die düşündüm.cvp ne imiş peki?
Öne çıkan mesajlar