Arma Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Cos teoremi demeyin abicim. İşlemi yapın bakalım bi nası çıkıyor cos teoreminden. Hesap makinesiz o açıyı hesaplayamazsın cos teoreminden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hydebeach Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 her zaman 15 dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 arctan (kök3 / 5) buldum ben de yukardaki arkadaşın bulduğu gibi. Üçgenin tepesinden yere bi dik indiriyosun, x'in komşu ve karşı kenarların uzunluklarını da yine yarattığın 30-60-90 üçgenlerinin yardımı ile bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Soruyu soran arkadaş. Şıkları da buraya koyarmısın? Dün akşamdan beri kafama takılıyor bu soru. Tekrar kontrol edip, soruyu tam ifade ile tekrar yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 banada hoca sordu salı günü öğrenebilirim anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Tamam sonucu buraya yazarsan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2009 hmm,kenar-açı-kenar öle bişiler vardı.valla öss nin üzerinden 3 yıl geçti öle baktm o şekilde çözülür die düşündüm.cvp ne imiş peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar