ebirlesik Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Efsane olan basketbol oyuncuları yazarmısınız arkadaşlar? Bana göre Michael Jordan.Görüşlerinizi bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Bu isimler gerçi pek değişmez kişiden kişiye. Seçenekler kısıtlı. Bence Magic Johnson,Dennis Rodman.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2004 MJ Walt Chamberlain Başkada yoktur bunlar gibisi zate. Tracysiymiş ABdül Kerimmiş hikaye warsa şu ikisi gibi. Walt Chamberlain bir maçta 100 sayı. MJ Tek başına Nba'de en çok maç kazanan adam. Ama yok biz Türklerden istiyoruz diyorsan o zaman Harun Erdenay'ı Tek geçerim. Çok ama çok sempatik vede çok başarılı. Örnek olucak insan gibi insan valla :D[signature][hline]Ya iyi tamamda Hepimiz Yalova Çocuğuyuz. Ne gerek var kavgaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar