sonofdede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Armory:The World of Warcraft Armory Characterin nicki:öküznuri Characterin realmı:frostmane Characterin extra özellikleri notlar:epic dps set yarı epic tank seti wardır tank setiyle naxx10 bitirmiştir. Account bilgileri: *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:E *CD-KEY varmı:E *Ilk sahibi misiniz: H *Kimlik verilicekmi:H accountun ilk sahibi deilim ancak realden arkadasım olur kendisi bi sorun oldugu halde her turlu yardım ederim ulasım için [email protected] fiyat 300 TL olmakla birlikte herzaman pazarlıga acıktır. izmir içinde elden satış yapılabilir bornovada oturuyorum.. kız arkadasıma yıldonumu hediyesi almak için satıyorum :D saygılar.... ii gunler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bol şans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 bu arada karakter vay ak guildindedir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Saeros said: bol şans eyw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 ya bide alt karakter war shaman lvl 73.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 bugun kızarkadasımla yıldonumumuz bugunde satılmazsa bu acc bundan sonra satılmasının manası olmıcak hediye alamıcam kızarkadasıma dolayısıyla satmamada gerek kalmıcak hadi bi el atın sevindirin su tatlı guzel çifti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 nice yillara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sat bence 300 veren cikarsa kiz arkadasi soradan da yemege flm cikartirsin o paraya temiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ya amac o satende satılmıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 tamam dk kasması ok kolay ama heryerde dk oldugu icin item kasması zor bu dk itemli arkadaslar hadi ama yardım edin bi ilişki kurtaracaksınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 öküznuri armorysi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 gel arkadas ben de 150 dk tank. fsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sonofdede Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2009 satılmıştır.... konu kapanabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar