CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bella said: bi de mezar başında ne dedi bu behlül güldüm ona ben de. bişi dedi. dediki " BEN KAÇIYOREEEEE" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bella said: 7thBreath said: güzel final ?! asdfzg ama beren saat iyidi, behlol yine ağlanıcak yerde güldürdü. ya beren saat'in oyunculuğunu çok beğendim ben o psikolojiyi çok güzel hissettirdi yani. bi de mezar başında ne dedi bu behlül güldüm ona ben de. bişi dedi. komple tırttı da adam "behlül kaçar" diyip gitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 behlül kaçarBÖÜMH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Ya geçtim herşeyi, insanlar ekran başında ağlıyor lan bunlara!? ya şaka mı bunlar şehitlere ağlamıyordur bu insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 behlül gnome çıktı. escape artist attı gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 TEKRAR AÇIN Bİ DAHA DİYECEK BEHLÜL KAÇAR DİYE HAUAHUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 dizinin özeti şeyinize sahip çıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 burda çalan müzik ne ya çok güzel tam burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Saeros said: behlül kaçarBÖÜMH ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 olm hiç dalga geçmeyin tüm sözlükler kitlendi şu an. bence güzel finaldi behlül yabana dönüşerek yaptıklarının cezasını çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 TEKRAR DUYDUM TEKRAR KOPTUM YA OFFFF BEHLÜL KAÇAAREREÇRERÖEÖRE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 oradan tekrar başlatmaları süperdi ya ahahah kesin kafa buluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 bence güzel değildi ya bihterin kendini vurma sahnesini daha trajik yapabilirlerdi. adnan niye behlülle konuşurken bihter kendini vurdu yani dimi. DAHA FAZLA TRAJEDİ İSTİYORUM KOCAMDA BULAMADIĞIM HEYECANA DOYMAK İSTİYORUM -hatice monçiçi (ev hanımı, 42) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 pronoit said: olm hiç dalga geçmeyin tüm sözlükler kitlendi şu an. bence güzel finaldi behlül yabana dönüşerek yaptıklarının cezasını çekti. abi bişey dicem bu çok saçma bi olay değil mi? yani dizi finallerinden, eurovisiondan, fenerbahçenin ezik gibi şampiyonluğu kaçırıp sevinmesinden sonra falan niye sözlükler kitleniyor? bence bunun psikolojisi hakkında sağlam tez yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 o diilde millet kasmış tahmin ettiğim gibi bitti falan diye ulan diziden once ana haberde 10dk eski versiyonun finalini verdiler.onu bırak dizi başladıgından beri bihterin intihar ediceğini bilioduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 moncici said: bence güzel değildi ya bihterin kendini vurma sahnesini daha trajik yapabilirlerdi. şuraya kesinlikle katılıyorum böyle pat diye öldü hemen cenaze filan hayır bölümün başında 5 dakika bihterin duvara bakmasını göstericeğinize şu sahneleri uzatsanıza biraz bi de dizideki reklamlar aşırı sinirlerimi bozdu, hele en son behlülün mezarlıktaki sahnesinde ZADAM diye reklam girince öyle bi ağız dolusu küfür ettim ki babam bile şaşırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Red said: onu bırak dizi başladıgından beri bihterin intihar ediceğini bilioduk :) ha bi de şu var yani sonunu bilmemize rağmen bi şekilde çarpıcı kılmalıydılar, tamam lan öldü bitti daalın LA oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 2-2 mi ? gibi birşey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Tek suçu yanlış zamanda, yanlış yerde yanlış insanı sevmekti...Sana çok üzülüyorum behlül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Alternate Aşk-ı memnu ending : Behlül ve Bihter odada nan de manda bıdı bıdı konuşurlarken içeriye Adnan ın : BANKAI diyerek girmesi. O sırada Behlül ün sharingan açıp AMETERASU BIDI BIDI diyerek Nihal i komaya sokmasıyla beraber. Bihter in katanasını çekerek DOUSHITE diye bağıran Adnan a bakarak kıs kıs gülmesi. Behlül ün YAMEROĞĞĞ!! diye bağırıp Bihter in üstüne atlamasıyla Adnan ın bankaisi olan Götoldukiaşi nin aktive olup zamanı ileri alması. ve Behlül ün KAÇİYOREEE diyerek gitmesi. bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 TEEN VAR DEDİLER GELDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Behlül'üm mezarlıktaki tip... tüm bölümü bitirdi bence. Hanelerdeki Kadir olmuş herif be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Bella said: burda çalan müzik ne ya çok güzel tam burda. buldum, haykırışmış ismi. çok etkiledi o müzik beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2010 http://img714.imageshack.us/img714/9388/behlulbg.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar