Red Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 burdaki maçta tribünler fena olucak.maçta olamamak çok büyük bir kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 buz gibi golümüzü yediler lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Kewell ders verdi bu maç, harikaydı.. Hakem de golümüzü yedi, buz gibi goldü o. Ayıp.. :( Neyse deplasmanda 1-1 hem de bu kadar eksikle üstüne 37 dakika 10 kişi oynayarak gayet başarılı bir skor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hakeme girmeyen kalmadı... sesim gitti resmen ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 1-1 berabere kalmaktansa 2-0 yenilmeyi tercih ederim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 1-1 avantaj değil alshfıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Zegna said: allah cirkin sansı versin derler ya :) artik allah cimbom sansi varsin demek lazim :D korku sarmaya başlamış! :P ayrıca son dakikadaki golü yiyen hakeme de saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hakem fenerli çıktı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ulusoy istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 ben böyle hakem görmedim, ben böyle küfretmedim. şenolun annesini bilmemneresinden bilmemnapiim tarzı küfürler. hadi kırmızı karta ok. hadi boateng in attığı kafayı da görmedin, hadi takdir haklarını da hamburg a kullandın, ULAN İNSAN DEMEYE DİLİM VARMAYAN MAHLUK ORDA FAULÜ NERENDEN ÇIKARDIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Khelben said: ben böyle hakem görmedim, ben böyle küfretmedim. şenolun annesini bilmemneresinden bilmemnapiim tarzı küfürler. hadi kırmızı karta ok. hadi boateng in attığı kafayı da görmedin, hadi takdir haklarını da hamburg a kullandın, ULAN İNSAN DEMEYE DİLİM VARMAYAN MAHLUK ORDA FAULÜ NERENDEN ÇIKARDIN (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 durmadan yenip fark atıp durdugumuz takimin neyinden korkucaz abi? :) birayn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 tirt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hakemin sülalesinin o kadar derinlerine indim ki hunlarda kendi soyuma bile küfretmiş olabilirim şu maç içersinde. allahın belası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Zegna said: durmadan yenip fark atıp durdugumuz takimin neyinden korkucaz abi? :) birayn maç 1-1 bitmiş , ümitin golü verilmemiş, sende burada gelip sürekli fark atıp durduğumuz takımın neyinden korkucaz diyorsun. hadi gs liler sinirli falan, maç kötü bitmiş, sende ortamı kızıştırmak için mesaj atma. bari sen atma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 fb uefada mı oynuyor ki kadıköyde karşılaşalım? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 valla khelben kızıstırmak icin mesaj atmadım, arkadaslar korku fılan demisler onlara cevap verdim. Zira futbol bolumunu GS kahvehanesi sanmaya basladi bazıları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 adnan polat efsane oyuncuymuş maç sonunda spiker meirayı da elden çıkardınızi, stopersinz kaldınız ne bok yiyceniz diye soruyo polat: bıyık altında gülme efekti eşliğinde, elden çıkarmak olur mu diye şakacıktan kızıyor adama çok komikti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hehe son verilmeyen golde televizyona elimde bişi olsa fırlatırdım=p 1-1 fena değil ama spiker fln iyi dolduruşa getirdi hamburg deplasmanda kraldır fln filan diye korkmaya başladım=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Ya Zegna bırak ya, ne GS kahvehanesi. Biri provoke etti, ayarını aldı. Sen de kızıştırdın işte ortamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Zegna said: Zira futbol bolumunu GS kahvehanesi sanmaya basladi bazıları. çaycılar ben ve rew olunca öle anlaşılıyo hafiften=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 vay anasını ya. bisi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 kahvehane sananin beline verirsin bani, cevap vermenin luzumu yok, daha da ilerliyo mevzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 sabri at gibi kosup, topa abanmadi bu mac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 1-1e avantaj değil diyen çıkar mı acaba yine :S Çıkarsa daha da gelmesin foruma hatta internet explorer'ı açmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar