Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA: Hamburg SV - Galatasaray 12.03.09 @ 19.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kewell ders verdi bu maç, harikaydı..

Hakem de golümüzü yedi, buz gibi goldü o. Ayıp.. :(

Neyse deplasmanda 1-1 hem de bu kadar eksikle üstüne 37 dakika 10 kişi oynayarak gayet başarılı bir skor
Mesaj tarihi:
ben böyle hakem görmedim, ben böyle küfretmedim. şenolun annesini bilmemneresinden bilmemnapiim tarzı küfürler. hadi kırmızı karta ok. hadi boateng in attığı kafayı da görmedin, hadi takdir haklarını da hamburg a kullandın, ULAN İNSAN DEMEYE DİLİM VARMAYAN MAHLUK ORDA FAULÜ NERENDEN ÇIKARDIN
Mesaj tarihi:
Khelben said:
ben böyle hakem görmedim, ben böyle küfretmedim. şenolun annesini bilmemneresinden bilmemnapiim tarzı küfürler. hadi kırmızı karta ok. hadi boateng in attığı kafayı da görmedin, hadi takdir haklarını da hamburg a kullandın, ULAN İNSAN DEMEYE DİLİM VARMAYAN MAHLUK ORDA FAULÜ NERENDEN ÇIKARDIN

(tu)
Mesaj tarihi:
hakemin sülalesinin o kadar derinlerine indim ki hunlarda kendi soyuma bile küfretmiş olabilirim şu maç içersinde. allahın belası.
Mesaj tarihi:
Zegna said:
durmadan yenip fark atıp durdugumuz takimin neyinden korkucaz abi? :)

birayn

maç 1-1 bitmiş , ümitin golü verilmemiş, sende burada gelip sürekli fark atıp durduğumuz takımın neyinden korkucaz diyorsun. hadi gs liler sinirli falan, maç kötü bitmiş, sende ortamı kızıştırmak için mesaj atma. bari sen atma yani.
Mesaj tarihi:
valla khelben kızıstırmak icin mesaj atmadım, arkadaslar korku fılan demisler onlara cevap verdim.

Zira futbol bolumunu GS kahvehanesi sanmaya basladi bazıları.
Mesaj tarihi:
adnan polat efsane oyuncuymuş

maç sonunda spiker meirayı da elden çıkardınızi, stopersinz kaldınız ne bok yiyceniz diye soruyo

polat: bıyık altında gülme efekti eşliğinde, elden çıkarmak olur mu diye şakacıktan kızıyor adama

çok komikti ya
Mesaj tarihi:
hehe son verilmeyen golde televizyona elimde bişi olsa fırlatırdım=p
1-1 fena değil ama spiker fln iyi dolduruşa getirdi hamburg deplasmanda kraldır fln filan diye korkmaya başladım=)
  • Yeni Oluştur...