Finkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 site off tam trollemelik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 ahah DOTA+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Aliyee Bacak 2009-03-05 12:56:52 YE BENİ BEHLÜL PARÇALA BENİ BEHLÜL .ÇİMDE TUR ATTIR BEHLÜL!! sdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denn Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 said: Aliyee Bacak 2009-03-05 12:56:52 YE BENİ BEHLÜL PARÇALA BENİ BEHLÜL .ÇİMDE TUR ATTIR BEHLÜL!! ahaha of. daha moron olmayı denemeliler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Bittiniz olm siz. Polis basıcak evinizi said: Site içerisinde genel ahlak kurallarına uymayan üyelerin IP adresleri incelenmek üzere Telekom Müdürlüğü'ne bildirilmiştir. İnceleme sonrası ilgili şahıslar hakkında yasal işlemler başlatılacaktır. Ayrıca trolllerden çok daha başarılı yorumlar var said: вєη¢є αşк нєяşєує ∂єğєя Bence de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finkel Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 oo içeri girdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 :D:D ojsdflkjşlskd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c.m.w Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 eheh kimse sizi iplememiş kendi kendinize küfredip durmuşsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar