Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 o niye ki? bw ve sorc'lar iyice çoştu diminishing resist geldiğinden beri aoe olmadan da. ben çok daha gudikken sorc oynadım, kb rekorumu kıran (34 yapmıştım adam 35 yaptı) tek sınıf gene sorc'tur heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 2 3 aydır BW oynayan biri olarak RoF siegeler dışında kullanılması pek etkili olmayan bir skill.benim amacım karşımdaki rakibin düşük zırhlı hedeflerini defetmek.Squiqler, healerlar, sorclar ve WE hedefim oluyor.bunlar sürekli koşturdukları için aoe atamıyorum.onun yerine uzaktan immolation hedefleyerek.DoTlarımla hasar veriyorum.başka bir skill yolum olan increanationdada tek hedefe yoğun hasar verebiliyorum.dotlarla olmuyor ama indirmek çok kolaylaşıyor. PoS ve RoF şuanki siegelerin yapılamaz duruma gelmesini sağladılar.ekranda 800 hit yazıları uçuşuyor.eğer böyle giderse yoğun populasyon zamanlarında fortress almak imkansızlaşacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Sam said: odiflame said: dün deneme yaptık resistler düşünce fortressları almak imkansızlaştı.birde door repair olayı var.umarım düzeltilir. norn'da fortress alınamıyor son günlerde sabahın körü ya sabaha karşı filan değilse saldırı, pit of shades/rain of fire spam = gg. resist'e hayvani diminishing koyarken aoe'lerin stat'lardan aldığı bonusu da aynı hayvaniyette düşürmeleri lazımdı. böyle olacağı belliydi, yamadan önce de defalarca söylemişimdir. kapının repair edilmesinde sorun yoktu çünkü melee dps bile gelip abanabiliyordu. aoe kuvvetini düşürürlerse sorun kalmaz. böle olacagı belliydi. bence ciddi hata yaptılar. artık keep veya fortlarda da tank wall yapmanında bi anlamı kalmadı savunanlar icinde. böle hızlı inen bi wall görmedim ben:) neyse biz zate exile dan bi kaç arkadas norna geldik sam:P ancak dest tarafına. sıkıldık artık order oynamaktan. ben choppa acacam nornda arkadaslarda dagıldı işte cesitli classlara. ancak su an choppa gelene kadar magus takılıyorum fena degil tarzı hosuma gitti chopa sarmazsa buna devam ederim. 1.2 den sora maymun oldum knight ile. tanklık bitti 2h gidim dedim onda da ayakta kaldıgım süreden daha uzun yerde yatar oldum. bu öncelikle resist olaylarını halletmezlerse daha mantıklı cercevede gerek yok urasmaya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 norn dest ile çok büyük hata yapmışsınız, ne kadar türk norn varsa charlarını silip order'a geçtiler türk dest yok diye. (:P) yol yakınken order'a bekleriz ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 2 tane 40 order kastım.yine order kascaktım ama kasarken baya sıkıldım.değişiklik olsun diye bende norn da bo açtım.ama onuda kasamadan sıkılırım heralde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 valla r40 adam charını silip order'a geçti, benden uyarması. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ya bizde türk olsun diye bi hastalık yok:p yabancılarlada anlaşırız:) zate su an kurdugumuz ekip hemen hemen her end game dungeon icin yeterli. tabi bu arkadaslar devam ederse:) ya artık harbi baydık order char kasmaktan. bide zate order olcak olsak zaten var charlarımız. bu sefer de artık böle olsun dedik:) benim nick yine sardius(magus) ancak choppa char muhtemelen gnashmaw olacak. bunun dısında harir-cadoo-trat-darkblue bunların t1 de bulup kesebilirsiniz slayer falan acarsanız:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Dest devam edecekseniz benden size tavsiye, mutlaka CIR (crimson imperial reborn mu ne öyle birşey, CIR diyoruz halk diliyle ehueh veya cır cır)isimli guilde girin. T1'de Swarléy diye WP'im var görürseniz selam çakın :P Valla fort değil de dün mü ne bir kale alalım dedik kaç kişi vardı sayamadım o derece. Oyun turn based oldu. Adam dans ederek warbandlerin içinden geçip üst kata çıkıyor lagdan hiçbirşey yapamıyorsun. AoE spam, bir merdiveni geçemedik 316432161 kişi. RvRyi kaldıramayan RvR oyunu. Mythic'in ACİL önlem alması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 selam veririz tabi arcane ama kafanı kestikten soora:P yaw tank classa alıştıktan sora da caster oynamak ne zor. sn de ölyüroum healer olmazsa pöööf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar