Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch sonrası ilk siege

sardius

Öne çıkan mesajlar

sardius said:
iyi iyi. serverın hareketlenmesi iyi oldu umarım böle devam eder. su altdorf savunmasına katılabilseydim keske ama cok gec gitmişsiniz zate gelemezdim:) bunda sora gelecekseniz aksam saat 10 civarına falan denk getirin hehe.

Şuan sanki durum dengede gibi gözüküyor .. sonunda oyundan herkes zevk almaya başladı ben her zaman alıyordum zaten order kesmek yetiyodu bana ..:) bu arada sardius kv de sizi wipe etmeden önce sana 2 kez el salladım gittin yanlış adama el salladın yavs muahha :)
Sosyal ağlarda paylaş

yoo reyna sana salladım duvarın üstündeydin yahu. alla alla:)

bu arada neydi o 3 forta da saldırı ama basarı yok:) ne savunduk be :P dest sayısı cok ciddi artmış gibi gözüküyor. nereye gitsem dest warbandı cıkıyor. işin kötüsü 1.2 den öncede bi çok order azgala gecmişti. su an biz azınlıkta kaldık:) olsun biz memnunuz böle daha heyecanlı oluyor.

bu arada 2h oldum artık daha iyi dps yapıyorum ancak cok cabuk ölüyorum. lanet olsun resistleri bu hale getirenlere...
Sosyal ağlarda paylaş

ama dikkatini cekerim kapı tamir olayı aslında zaman gecirme. yoksa farkındaysan biz bir anda dısarı forlayarak direk aldık 2 forttada destleri:) tamir ile hem zaman geciriyoruz hemde morale 4 ler fulleniyo herkeste.

lord roomda bekleyip alt kattan nuke yemektense sansımızı böyle deniyoruz ve basarılı olduk su ana kadar.

bide sunu farkettim savunma yapmak saldırıdan cok daha heyecanlı. saldırdıgımız zamanlara nisbeten cok daha fazla heyecan hissettim:)

su an icin canımı sıkan tek sey oyunda resistlere gelen büyük nerf. eski sisteme alışık oldugumdan hala bazen cok aptal şekilde ölüyorum:) nerde %75 reduce nerde %45 pfft. varsa yoksa her buldugum slota resist talisman takıcam olmuyo böle.
Sosyal ağlarda paylaş

odi ona bir diyecegim yok tamam resistler abartı idi. %75 corp ve spirit resist ile dolaşıyordum:) ancak yapılan yanlış şu:
%40 olayını anladık. eger ki reduced olayı %40 a ulasırsa bir playerda diyelim ki buda 800 resist pointte ulaşsın, 800 den yüksek resist degerlerinde bu reduce düşmeye baslıyor. tamam bu mantıklı. ama gidipte ne diye craft talsimanların verdigi resisti %50 oranında indirdiler ki* yani cift taraftan da nerflediler abartılar olayı. zaten forumlarda da tartışıyor millet talismanların hic bir degeri kalmadı diye. 8 slotunuzuda full epic resist talisman koysanız bi halta yaramıyor bu sekilde.

bir tank sunu secebilmeliydi: kardeşim ben wounds/toughness kullanmıcam hp düşük olsun ben casterlara karsı dayanmak istiyorum full resist talismanı takıcam diyebilmeliydi.

zaten full 190 lık taksa bile spirit ve corp bölerek ulasacagı max deger %60 civarı olurdu yeni sistemde. önceden olsa 80 i gecerdi.

casterlar tabi ki bu durumdan memnun kalır. resist olsun olmasın ölüyorlardı hızlıca ama bu sekilde dps leri %30 civarında arttı hangi caster menun kalmaz ki bundan hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

simdi yine forumları okurken gördümde bide şöyle bi olay var. tamam dedik ki resist olayı böle. o zaman tank classlardaki toughness olayını düzeltsinler. bir allahın kulu tank gidip toughness talisman alıp takmıyor neden* bir işe yaramıyor cünkü. adamlar toughness degerine göre dogrudan gelen hasardan belli bir dmg düsüyor ki buda hard dmg koyan playerlardan veya özellikle bosslarda coook komik kalıyor. yap bakalım olması gerektigi gibi direk dmg absorb degilde % olarak damage reduction o zaman kimse bişi diyor mu bak. 1000 toughnesı olan bi tankda olsun bi zahmet %40 civarı her türlü dmg tipinde reduction. olması gerekende bu zate.

su an tank oynayan bir cok insan 2h a geciyor cünkü tanklıgın bi mantıgı kalmadı bu sekilde. bari biraz dps oalrak faydamız olsun diyolar:) kılıç kalkan bi tank karsı tarafa direk en basit renown kaynagı baska bişi degil.
Sosyal ağlarda paylaş

bakariz said:
Ne istiyorsunuz şu bo'lardan ya :) Bizim Bo'lar ne kadar sağlammışta haberım yok bana paper gibi geliolardı :P

Bizde Bo neyse sanırım sizdede Ib öyle oyundan bezdiriyor beni :)

yuh bo kesmek için warband kuruluyor. bildiğin raid boss tadında adamlar blackorclar.
Sosyal ağlarda paylaş

Neden bahsediyosunuz anlamıyorum yavs kime dalsam ölüyor benim için sorun yok hahaha :) şaka bi yana tankların abartı ölümsüzlüğünü indirmeleri iyi oldu .. tabii ben bi sorcum sardiusun dediği gibi benim işime geldi ... :) bu arada kapı repair olayı çok saçma .. düzeltilmezse ne destro nede order şehirlere giremz ... son şey olarak paticikte konuşmaya başlıyalı nerde sardiusu görsem dalmaya başladım çok eylenceli :)

Bide merak ediyorum orderlar destrolardan kimleri tanıyor yada bahsediyor .. mesala bizde kortez ve pandemic dillere destan kim görse dalıyor .. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Reyna sanırım dün geceden bahsediyorsun:) sen oldugunu zaten öldügümde anladım sen gülünce. bi kere gülme hic cünkü orda önce sen öldün:P hatta baktım combat loga bana 200 de rp vermişsin:) 3-4 tane orderdırk orda bi tomar adamdınız yahu. hatta hatırlıyorum önce seni aldık sora ben bi SH daha öldürdüm sora o an shaman seni rezledi gördüm. yarı hp idin yine sana döndüm ama destek gelince öldüm:P dedigim gibi ölene kadar sen oldugunu görmedim hehe.

yanlız bu resist olayı degisecek sölim. böle gitmez cünkü. abartı oldu casterlar. ne savunmada tank wallun esprisi kaldı nede saldırı da assada toplanma imkanı kaldı. casterar öttürüyor su an. cok sikayet var.
Sosyal ağlarda paylaş

sardius said:
Reyna sanırım dün geceden bahsediyorsun:) sen oldugunu zaten öldügümde anladım sen gülünce. bi kere gülme hic cünkü orda önce sen öldün:P hatta baktım combat loga bana 200 de rp vermişsin:) 3-4 tane orderdırk orda bi tomar adamdınız yahu. hatta hatırlıyorum önce seni aldık sora ben bi SH daha öldürdüm sora o an shaman seni rezledi gördüm. yarı hp idin yine sana döndüm ama destek gelince öldüm:P dedigim gibi ölene kadar sen oldugunu görmedim hehe.

yanlız bu resist olayı degisecek sölim. böle gitmez cünkü. abartı oldu casterlar. ne savunmada tank wallun esprisi kaldı nede saldırı da assada toplanma imkanı kaldı. casterar öttürüyor su an. cok sikayet var.

Haha dostum ben öldürdüm diye gülmedim orda hani bende ordayım onu anla diye güldüm yoksa hayatta öyle aşağlayıcı hareketlerle işim olmaz zevk için oynarım ben ... :) yanlız orda biz 3 kişiydik sizde 4 kişiydiniz o yüzden öldüm jealerlar geride kaldı bizden ... :) neyse salla yavs ben ölecem sen ölecen oyun böyle zevklencek ... bence moonlapse olarak isim yatuk order tarafında .. sanıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

odiflame said:
dün deneme yaptık resistler düşünce fortressları almak imkansızlaştı.birde door repair olayı var.umarım düzeltilir.

norn'da fortress alınamıyor son günlerde sabahın körü ya sabaha karşı filan değilse saldırı, pit of shades/rain of fire spam = gg. resist'e hayvani diminishing koyarken aoe'lerin stat'lardan aldığı bonusu da aynı hayvaniyette düşürmeleri lazımdı. böyle olacağı belliydi, yamadan önce de defalarca söylemişimdir.

kapının repair edilmesinde sorun yoktu çünkü melee dps bile gelip abanabiliyordu. aoe kuvvetini düşürürlerse sorun kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:
odiflame said:
dün deneme yaptık resistler düşünce fortressları almak imkansızlaştı.birde door repair olayı var.umarım düzeltilir.

norn'da fortress alınamıyor son günlerde sabahın körü ya sabaha karşı filan değilse saldırı, pit of shades/rain of fire spam = gg. resist'e hayvani diminishing koyarken aoe'lerin stat'lardan aldığı bonusu da aynı hayvaniyette düşürmeleri lazımdı. böyle olacağı belliydi, yamadan önce de defalarca söylemişimdir.

kapının repair edilmesinde sorun yoktu çünkü melee dps bile gelip abanabiliyordu. aoe kuvvetini düşürürlerse sorun kalmaz.

Aoe olayını düşürürlerse sorcları at çöpe ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...