Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patch sonrası ilk siege

sardius

Öne çıkan mesajlar

evet dün gece IC yaptık k8p de ki patch sorası ilk saldırımızdı.

öncelikle zone kitleme olayı zaten biliyorsuuzdur cok degişmiş. ancak bahsetmek istedigim olay sehirdeki ilk pq.

önceden pq yu tamamladıgınızda stage 2 de 4 champ, 1 hero cıkardı. tabi kesmek cok kolaydı. ancaaak simdi 4 hero+1 lord cıkıyor ki lord da ne lord. full invader tankım bana 7k vuruyor:) hatta crit 12k vurdu direk instant kill yedim. sentinellli elemanları falan zaten direk yiyor:) kesmek heleki dest varsa ortamda cok zor. biz bi kaç kere kestik ancak bos iken bile lordu kesmek uzun sürüyor baya. ayrıca lorda attack halindeyken res yapılamıyor fortlardaki gibi.

sonuc itibariyle artık invader farmlama olayı oldukca zorlasmış:) allahtan zamanında tamamlamışım:p dün gece arkadaslarla invaderlarımızı önceden almış olmaktan cok mutlu olduk.
Sosyal ağlarda paylaş

oh oh bi şehre gelmişler kral kesilmişler:p biz yazdık mı buralara IC yi farmlarken:) guildimizin yarısı full invader bea hehe.

neyse ben sevindim bu duruma cok. moral lazımdı sizlerede biraz :p

not: yaaaw siz bizim sehre ne zaman geldiniz benim niye haberim yok wtf!
Sosyal ağlarda paylaş

Perşembeyi Cuma'ya Bağlayan gece Saat Sabah 04 Sularında geldik :)

Aslında dünde gelicektik ama daha önceki sorun yeniden hortladi!Crash ve Sonrasında keep'teki bütün kapılar tekrardan çıktı bunu gören dest söve söve çıktı oyundan...

Miyaw yeni pach'ten Sonra Lord Zor kesiliyor artık sistem değişmiş
Sosyal ağlarda paylaş

cado said:
sehre gitmediler ki ic ye gittiler

Günatdın :).... Sardius dünde gelicektik ama bakarizın dediği gibi eski olaylar yine başladı oyundan düşmeler kapılar ın tekrar çıkması ulta ımba lag vs vs .... bunlar olduktan sonra destro çıktı oyundan sizde kv yi geri kitlemye çalıştınız sanırım .. moonlapse olarak buna engel olmaya çalıştık gece 2:30 sularında çıktığımda kv hala bizimdi ...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...