sardius Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 evet dün gece IC yaptık k8p de ki patch sorası ilk saldırımızdı. öncelikle zone kitleme olayı zaten biliyorsuuzdur cok degişmiş. ancak bahsetmek istedigim olay sehirdeki ilk pq. önceden pq yu tamamladıgınızda stage 2 de 4 champ, 1 hero cıkardı. tabi kesmek cok kolaydı. ancaaak simdi 4 hero+1 lord cıkıyor ki lord da ne lord. full invader tankım bana 7k vuruyor:) hatta crit 12k vurdu direk instant kill yedim. sentinellli elemanları falan zaten direk yiyor:) kesmek heleki dest varsa ortamda cok zor. biz bi kaç kere kestik ancak bos iken bile lordu kesmek uzun sürüyor baya. ayrıca lorda attack halindeyken res yapılamıyor fortlardaki gibi. sonuc itibariyle artık invader farmlama olayı oldukca zorlasmış:) allahtan zamanında tamamlamışım:p dün gece arkadaslarla invaderlarımızı önceden almış olmaktan cok mutlu olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben şeyi anlamadım Dünkü IC instancesında hem ilk partı kazandık, hemde lordu koruduk. 2 kere success yaptık ama chest düşmedi hiç bize. orderlarda lordu kesemediği halde bize fail oldu. adamlara chest düştü. nası iş anlamadım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 invader toplamak süper kolaydı, bir de artık boş instance seçip ona girememe olayını yaparlarsa tam olacak. bizim norn'da dest iki kere altdorf'a geldi ve set tamamladı tonla adamları heh, şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 valla dadash degişik bi durum olmuş bilemiyorum :) su an cok bug var ama IC de. biraz ugrasmaları gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 419daydık kıran kırana geçti valla. son 45dk kala ben çıktım gerçi. invader farmlamak zor tamam(deste sadece tek bir invader bot düştü). destlerede daha az gold bag düşecek deniyordu. ama ortada chest yoktu. bugları düzeltmeleri lazım acil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 dersi dinlesene lan asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 cok fazla lag vardı fazla kalmadım ben.invader da düşüremedim zaten :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2009 Ben de bir müddet ara verdim oyuna :( özledim caanım WE mi şimdiden. Gerçi 1.2 ile beraber yalan olacak gibiydi ya, neyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Haha intikam günü destro için :) Perşembe akşamı baladı hala devam etmekte saat 02:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Saat 3:35 hala Reikland mücadelesi sürüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 neler oluyor haberim yok hic aksam lv de takıldık biz:) alın alın intikam alın. gecende ventte de arkadaslara söledim orderın rvr alanında ölmesinden, ezilmesinden zevk alan tek order benimdir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 yeni transferlerle dest tarafında biraz bir haraketlenme var ama bakalım önümüz haftasonu ne olur ne biter herşey bu akşam meydana çıkar. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 son patch cok güzel oldu zone lar baya hareketlendi.umarım hep böyle hareketli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Order arkadaşlar şehriniz çok güzelmiş muhahah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Reyna said: Order arkadaşlar şehriniz çok güzelmiş muhahah :) Sabaha kadar İnv Dropladın keyfin yerinde tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 bakariz said: Reyna said: Order arkadaşlar şehriniz çok güzelmiş muhahah :) Sabaha kadar İnv Dropladın keyfin yerinde tabi :) Hehe harbiden ilk girişte aldım alacağımı 2 parça kaldı ... gerçi full dp var zaten ama + range iyi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Satoshie Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Reyna said: Order arkadaşlar şehriniz çok güzelmiş muhahah :) Ya dun akşam yoktum o sırada.. hakkaten bizim sehir daha mı guzel ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 ne ilk ne son Altdorf siege,dahasida gelicek...Ilk hedefim orderdan tanidiklarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 reyna iyiki pc bozuldu hemen altdorfa girmissiniz.1 hafta icinde donuyorum.ss yollarmisin altdorfun.birde lord zor diyorlardi nasilmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 oh oh bi şehre gelmişler kral kesilmişler:p biz yazdık mı buralara IC yi farmlarken:) guildimizin yarısı full invader bea hehe. neyse ben sevindim bu duruma cok. moral lazımdı sizlerede biraz :p not: yaaaw siz bizim sehre ne zaman geldiniz benim niye haberim yok wtf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 sehre gitmediler ki ic ye gittiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bakariz Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Perşembeyi Cuma'ya Bağlayan gece Saat Sabah 04 Sularında geldik :) Aslında dünde gelicektik ama daha önceki sorun yeniden hortladi!Crash ve Sonrasında keep'teki bütün kapılar tekrardan çıktı bunu gören dest söve söve çıktı oyundan... Miyaw yeni pach'ten Sonra Lord Zor kesiliyor artık sistem değişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardius Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cado sende benim gibi uyuyorsun sanırım. gelmiş işte adamlar biz rüya alemindeyken:D patch den sora zate boss hero iken lord oldu. addler hero oldu. boss bile tek basına zor kesiliyor bide dest veya order olursa karsıda iice zorlaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reyna Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2009 cado said: sehre gitmediler ki ic ye gittiler Günatdın :).... Sardius dünde gelicektik ama bakarizın dediği gibi eski olaylar yine başladı oyundan düşmeler kapılar ın tekrar çıkması ulta ımba lag vs vs .... bunlar olduktan sonra destro çıktı oyundan sizde kv yi geri kitlemye çalıştınız sanırım .. moonlapse olarak buna engel olmaya çalıştık gece 2:30 sularında çıktığımda kv hala bizimdi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar