Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need for Speed : Shift

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

nan yukada ne güzel oyun senaryosu yazdım, kimse dönüp bişe dememiş :(

Cok guzel olmus klavyene saglik :D ama bize degilde bunu firmaya mail atsan oneri seklinde belki cevap gelir ise bile baslarsin. Saka degil ciddi diyorum yani cevremde bu sekilde japonyaya gitmis bir arkadasim var. Ne cikar diyip yolladi adam grafikerlik yapiyo caponyada.
Mesaj tarihi:
DareJedi said:

Dragonmax said:

nan yukada ne güzel oyun senaryosu yazdım, kimse dönüp bişe dememiş :(

Cok guzel olmus klavyene saglik :D ama bize degilde bunu firmaya mail atsan oneri seklinde belki cevap gelir ise bile baslarsin. Saka degil ciddi diyorum yani cevremde bu sekilde japonyaya gitmis bir arkadasim var. Ne cikar diyip yolladi adam grafikerlik yapiyo caponyada.
göndermem =( senaryomu çalarlar. beleşe yaparlar.
Mesaj tarihi:
win7 kurulu oyun çalışıyor ama momo direksiyon sapıtıyor. devamlı gaza basılıymış gibi algılıyor oyun, neden yaparki böyle birşey?
diğer yarış oyunlarında sorun yok.
Mesaj tarihi:
driver en son sürüm. dedim acaba x z eksenleri mi bitişik tanıyor. pedalları seperate de yapsak aynı da yapsam olmuyor. nfs forumlarında 2-3 kişi daha yazmış aynı problemi. çözüm yok daha.
bi hevesle kurduğum direksiyonu kaldırdım bende :(
klavye ile de oynanmaz ki bu oyun...
Mesaj tarihi:
üzülme :( bir kaç güne çıakr bi patch mutlaka. devil may cry 3 tede olmuştu böle bişi. adamlar PC versionunda gamepad desteğini hatalı yapmışlar (komedi gibi), 1-2 hafta içinde bi patch çıkmıştı onunla oynamıştık.. klavyeden de DMC oynanmazki eheh.. senin için de kısa bi süre içinde çıkar bişiler, takib et sürekli..
Mesaj tarihi:
gelsin walla
3dk fln oynayabildim oyunu ama arabanın hareketleri güzeldi oynadığım kadarı ile, böyle biraz grid'e yaklaşmış most wantedtan uzaklaşmış araba kontrolleri.
Mesaj tarihi:
menüler hala alt oka basılıymış gibi gidiyor. gaza basınca normal oluyor ama oyundaki problemi hallettim gibi. logitechin son versiyon drivlerini indirince ve o programdan seperate pedal yapmayınca bir de oyunun özellikleri değiştir tickini kaldırınca oldu.

bu arada oyun güzel olmuş hakketen. o direksiyon davranışlarını müthiş vermişler spin atarken direksiyonun boşlaması hızlı dönerken direnç göstermesi vs...
Mesaj tarihi:
Abi korsan unoffical olarak anladikda korsanlar bunun için bide özel patch mi yapiyorlar onu anlamadım original patch 33 küsür mb korsanınki 64 ne iş ?
Mesaj tarihi:
Yapıyolardır abi, EA'nın yaptığından fazlasını falan da yapıyorlardır belli olmaz =p

korsan dediğimiz tipler baya biliyo bu işleri xD

bilemiyecem
Mesaj tarihi:
o otomatik fren sistemini elleme bence çok işe yarıyor. hele ki dodge viper gibi bi araba varsa altında aman yarabbi yani. arabaya hafif frene dokunuyosun yön veriyosun bi bakmışsın ki tur atmış etrafında. saçma salak bi iş.
Mesaj tarihi:
ahahaha :D oyunu oynamadım ama o yakındığına simulasyon deniyo :D anladığım kadarıyla isteyen arcade isteyen sim gibi oynayabiliyo oyunu :) görmedim halen ulan.
  • Yeni Oluştur...