Radiance Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Most Wanted 2 isteriz :) pc'de kurulu oynuyorum shiftide şimdi kuruyorum pek sarcak bir oyun degil ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 nan yukada ne güzel oyun senaryosu yazdım, kimse dönüp bişe dememiş :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Dragonmax said: nan yukada ne güzel oyun senaryosu yazdım, kimse dönüp bişe dememiş :( Cok guzel olmus klavyene saglik :D ama bize degilde bunu firmaya mail atsan oneri seklinde belki cevap gelir ise bile baslarsin. Saka degil ciddi diyorum yani cevremde bu sekilde japonyaya gitmis bir arkadasim var. Ne cikar diyip yolladi adam grafikerlik yapiyo caponyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 hakikaten shit olmuş, indirdime deymedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2009 DareJedi said: Dragonmax said: nan yukada ne güzel oyun senaryosu yazdım, kimse dönüp bişe dememiş :( Cok guzel olmus klavyene saglik :D ama bize degilde bunu firmaya mail atsan oneri seklinde belki cevap gelir ise bile baslarsin. Saka degil ciddi diyorum yani cevremde bu sekilde japonyaya gitmis bir arkadasim var. Ne cikar diyip yolladi adam grafikerlik yapiyo caponyada.göndermem =( senaryomu çalarlar. beleşe yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 win7 kurulu oyun çalışıyor ama momo direksiyon sapıtıyor. devamlı gaza basılıymış gibi algılıyor oyun, neden yaparki böyle birşey? diğer yarış oyunlarında sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 direksiyonun kendine ait bi direverı varsa update et belki işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 driver en son sürüm. dedim acaba x z eksenleri mi bitişik tanıyor. pedalları seperate de yapsak aynı da yapsam olmuyor. nfs forumlarında 2-3 kişi daha yazmış aynı problemi. çözüm yok daha. bi hevesle kurduğum direksiyonu kaldırdım bende :( klavye ile de oynanmaz ki bu oyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 üzülme :( bir kaç güne çıakr bi patch mutlaka. devil may cry 3 tede olmuştu böle bişi. adamlar PC versionunda gamepad desteğini hatalı yapmışlar (komedi gibi), 1-2 hafta içinde bi patch çıkmıştı onunla oynamıştık.. klavyeden de DMC oynanmazki eheh.. senin için de kısa bi süre içinde çıkar bişiler, takib et sürekli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 gelsin walla 3dk fln oynayabildim oyunu ama arabanın hareketleri güzeldi oynadığım kadarı ile, böyle biraz grid'e yaklaşmış most wantedtan uzaklaşmış araba kontrolleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Abi... Bune ya? NErde o NFS nerde şimdiki NASCAR tadındaki NFS. FFS ya FFS. SIçtılar içine. Nerde o güzelim pursuit, nerde o güzelim I II. Ahh ahhh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Cd key yollayabilir mi biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 bence en güzeli underground 2'ydi bu oyunun ona hasar özelliği ekleselerdi muhteşem olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Cok kotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 menüler hala alt oka basılıymış gibi gidiyor. gaza basınca normal oluyor ama oyundaki problemi hallettim gibi. logitechin son versiyon drivlerini indirince ve o programdan seperate pedal yapmayınca bir de oyunun özellikleri değiştir tickini kaldırınca oldu. bu arada oyun güzel olmuş hakketen. o direksiyon davranışlarını müthiş vermişler spin atarken direksiyonun boşlaması hızlı dönerken direnç göstermesi vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 gereksiz oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Patchleri çikti ama dikkat edin unofficial patchlerde var o nasil oluyor anlamadım "unofficial" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 korsanlar oyuncular falan yama yapınca resmi olmuyor tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Abi korsan unoffical olarak anladikda korsanlar bunun için bide özel patch mi yapiyorlar onu anlamadım original patch 33 küsür mb korsanınki 64 ne iş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Yapıyolardır abi, EA'nın yaptığından fazlasını falan da yapıyorlardır belli olmaz =p korsan dediğimiz tipler baya biliyo bu işleri xD bilemiyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2009 Carbon + Undercover'in rezalet olduğunu düşünmüyorum bence ikiside güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iesquire Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 yaw bu oyundaki otomatik fren sistemini kapatamadım nerdedir bunun ayarı bi yardımcı olursanız sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Oyundan bakmıyorum, ezbere söylüyorum, options/driver orda görürsün asist seçeneklerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 o otomatik fren sistemini elleme bence çok işe yarıyor. hele ki dodge viper gibi bi araba varsa altında aman yarabbi yani. arabaya hafif frene dokunuyosun yön veriyosun bi bakmışsın ki tur atmış etrafında. saçma salak bi iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 ahahaha :D oyunu oynamadım ama o yakındığına simulasyon deniyo :D anladığım kadarıyla isteyen arcade isteyen sim gibi oynayabiliyo oyunu :) görmedim halen ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar